Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chyba nie wiadomo, trzeba czekać na e3 bo teraz branża martwa

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

Pytanie kiedy wyjdzie w koncu jaka multiplatforma ktora nie bedzie ograniczona starymi szrotami. Bf6?

XXS dopiero co wyszedł i będzie z nami do końca generacji. 

Przypominam, 20fps w RE8 :dynia:

Opublikowano

Jeszcze co do tych loadingów, widomix, że ten dysk od PS5 jest szybszy widać to na nie których grach, ale proszę pamiętać, że XBOX ma QR, które powoduje fakt, że ja już nawet nie wiem jak wyglądają loadingi w grach bo ich nie uświadczam.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

a dziwisz się? Yeti całą generację przesiedział na PS4 amator i był z tego co wiem bardzo zadowolony. Nie każdy potrzebuje najpotężniejszej konsoli by ogrywać gierki w najlepszych konsolowych wersjach, niektórzy zadowalają się gorszą jakością i dla takich osób będzie Series S i granie w chmurze.

Dokładnie, to jest magia PlayStation. Kupujesz konsole i jesteś pewien, że przez 7 lat grasz w najwyżej oceniane gry na rynku, które wyznaczają nowe standardy graficzne. Co roku wpada kolejne GOTY, na koniec generacji GOTG, tak to wygląda w Królestwie Niebieskim. 

:banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

XXS dopiero co wyszedł i będzie z nami do końca generacji. 

Przypominam, 20fps w RE8 :dynia:

Jeszcze wszyscy bedziemy płakać za jakieś 2-3 lata że branża stoi przez to gówienko w miejscu xd

Opublikowano

Przypominam, ze przez tego jebanca ps5 zaczeli wycinac efekty, bo sie dlawil. Zegnaj mgło!

Opublikowano

@Jakim

Przez ten czas SONY chce wspierać PS4(na 8 letniej architekturze) taki XSS przy tym to i tak nowa generacja, już nie jeden dev powiedział, że ta konsola nie stanowi dla nich żadnego problemu. Ci więksi dadzą sobie radę Ci mniejsi mogą mieć jakiś problem, kwestia ogarnięcia przeznaczenia sprzętu 1440p/bez RT i tyle.

Także hamulec to wy macie w głowach :turned:

Opublikowano

XSS tak ograniczyło XSX, że zaoferował najlepszą wersję na rynku, a exy na PS5 jakoś nie mogą ani z 4K ani z RT sobie poradzić. :dynia: Niebieskie karakany znów wyssały coś sobie z dupy i próbują wszystkich do tego przekonać.

Opublikowano

Myślę że jedyną osobą która będzie płakać, to Jakim kiedy będzie kupować Xboxa 

Opublikowano

Dlatego oby sony miało jak najwięcej eksow bo inaczej xss rozpyerdoly cale nowogeneracyjne doswiadczenie:pechowiec:

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Myślę że jedyną osobą która będzie płakać, to Jakim kiedy będzie kupować Xboxa 

Nigdy. Typ gościa, że lepiej nie grać niż grać na Xboxie. Niestety, nienawiść do gier to częsta przypadłość fanbojki PlayStation. :( 

Opublikowano

Przypominam, że nowa generacja według xboxa, to 900p przy 30fps w Medium. 

A 720p na tym złomie xss, to nic nowego. 

Dobrze ze jest Nadkosola 5 z grami nowej generacji i padem nowej generacji. X-syf jako półprodukt niech pozostanie dla Podlasian. 

Opublikowano

Pierdolicie z tymi 20 FPS na XSS. Jak włączysz Ray Tracing to leci do około 30 klatek, bez Ray Tracing w 60FPS.

To jest konsola za 1200zł jak można się w ogóle pultać o to że chodzi wolno z Ray tracing xddd Fajnie, że w ogóle ma taką opcje.

Opublikowano

Yeti walący konia do PS5 to piękna symbolika klapów w tym temacie.

TEORETYCY i BAJKOPISARZE :xboss:

Opublikowano

Pomyśleć, że za parę srebrników spencer zahamował całą generacje xboxa:smutas: najgorsze w tym wszystkim jest to, że xss to zalegające na pułkach gunwo gdzie nikt tego nie chce tykać i do tego marnują się na to komponenty których wszędzie brakuje:smutas: tak właśnie knur niszczy rynek nie tylko gier :smutas:

Opublikowano

Odpalam dziś Horizon 4 i dupa. Wywala do menu, zainstalowałem raz jeszcze i kurwa to samo, nie można grać. 

Odpalam VILLAGE na PS5 i sekundowe loadingi :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Odpalam (...) PS5 i sekundowe loadingi :D 

Jaki TWIST fabularny :obama:

I teraz u zielonych panika i niedowierzanie :kaz:

Opublikowano

>1440p/60 bez RT i 1440p/30-40 z RT 

>hamulcowy generacji

wybierz jedno

4 terafanki, 1200zł, a tu RT lub 60 klatek w 1440p:banderas: Returnal śmigałby na tym jak na PS5, ale za połowę ceny.

Inżynierowie MSu- MIT

Inżynierowie Sony - Technikum Informatyczne w Siemiatyczach

Opublikowano

>piekło developera: miejscami fotorealistyczny Resident Evil 8 w 1440p/60 na 4 terafankach

>eksik, Returnal z grafiką z PS4 śmigający w 1080p/43-60 na 9 terafankach

XDDDDD nic CI niebiescy nie potrafią kompletne Z E R O

a że klapy się tym jarają? jak to mówią ciągnie swój do swego :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.