Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiem, ze to naciągane, ale moze zaczęli grać? Nieee, to niemozliwe.

Opublikowano

No jak wszystkie alter konta obsługuje jeden frustrat to nic dziwnego, że nagle żaden nie się nie pluje.

Opublikowano

Ten resident na 8 godz. zajmuje zadziwiająco dużo czasu. xd

A boty napierdalają tutaj dzień i noc i nie mają potem czasu żeby kończyć gierki. 

Opublikowano

Niebiescy nie wiedza ktora nowosc ogrywac. Zieloni udaja ze te smiecie 2007 z passa jeszcze ich nie znudzily. Czyli po staremu ale faktycznie wypadaloby tematowi przywrocic troche dawnego blasku. To moze ja zaczne.

Xbox huj

Opublikowano

wiedźmin 2 w 4k :banderas: a na plejstonie co tam? Nawet w 480p nie ma.

Opublikowano

Wiedźmin 2 w 2021 na najpotężniejszej konsoli na świecie to trzeba NIE LUBIĆ:

- siebie

- konsol

- gier

- znajomych 

- życia

- kobiet

Opublikowano

Walczyć rdr1 w 4k to rozumiem ale jakimś wiedźminem 2 kurwa? Nie osłabiajcie mnie xD

Opublikowano

Mógłbym napisać, że jarać Resident Evil 4 w 2021 to trzeba NIE LUBIĆ:

- siebie

- konsol

- gier

- znajomych 

- życia

- kobiet

ale jako zdrowy, corowy gracz darzę kultem rewolucyjny tytuł i jego twórcę, mistrza Mikamiego, obecnie pracującego dla najlepszego wydawcy 1st party na rynku.

Opublikowano

Czwóreczka zawsze na propsie jako początek końca serii Resident Evil.

Aż do powrotu w 2019 roku za sprawą RE Remake - już bez Mikamiego bo ten teraz będzie robi gunwo gierki dla xboxa

Opublikowano

Coreowy gracz wowiarz i bot :yao: 

Niestety, od czasu Bestii z Wadowic nikt nie wykorzystal, oszukal, skrzywdzil tylu malych chlopcow co xbox.

Opublikowano

Ta L E G E N D A z małego budżetu stworzyła takie sztosingery jak Shadows of the Damned, The Evil Within czy Vanquish. Przy pieniądzach MS-u znów na lata wyznaczy gameplayowe standardy w branży. Jeszcze możecie spróbować nieco tego dobra za sprawą Ghostwire Tokyo, ale reszta to tylko dla Xbox Master Race.

Opublikowano
48 minut temu, 20inchDT napisał:

rdr to gówno

Hej ale po zagraniu na jutubku nie można oceniać :nosacz3:

Opublikowano

Szkoda, że nie obejrzałem na yt, to nie pokaleczyłbym sobie oczu wersja na ps3.

Opublikowano

Dobra, czyli nie znasz sie po prostu na grach telewizyjnych. Nie powiem, czułem to od wielu miesięcy czytając twoje posty :):):)

Opublikowano

Co ty możesz wiedzieć o grach jak tylko w rdr grasz :usmiech: Nawet liściu sobie lepiej radzi!

Opublikowano

Tylko 20% sprzedanych RE8 na Xboxach. 80 to Sony Playstation 4/5. 

Patrzcie i płaczcie jak Spencer zabija gaming na xboxie. GP = Wilk w owczej skórze.

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tylko 20% sprzedanych RE8 na Xboxach. 80 to Sony Playstation 4/5. 

Patrzcie i płaczcie jak Spencer zabija gaming na xboxie. GP = Wilk w owczej skórze.

No ale jak ma być inaczej, skoro to głównie cebulaki, casuale i ludzie nieznający się na branży kupują Xboxa. Czego się spodziewałeś?
Elita wybiera PlayStation i tam takie fajne gry jak Resident Evil 8 mają swój dom ;)

Opublikowano

Czy to jest to słynne 3D audio, które tak rozpierdala mózg, że aż nic nie słychać? xd

Opublikowano

Xboxowcy kupili 20% pudełek, a nie RE w ogółe. Skąd ta dysproporcje? Corowy gracz jakim jest statystycznie posiadacz Xboxa patrzy na grę jako sposób wsparcia twórcy i wie on, że cyfra oznacza większy budżet na następną część. Wspiera twórców i branżę kopią na własność.

Klapy? Standardzik - pudło i do żyda po weekendzie. To przez takie podłe zagrywki nie ma polskiego w grze.

Graczu corowy- wybierz mądrze, wybierz przyszłość, wybierz XBOXa.

Opublikowano

Ale wiedźmina 2 to proszę mi tu szanować, ja wiem że wychowani na plejstejszyn gracze poznali Geralta dopiero w 2014 r. i nigdy  nie grali w poprzednie części, ale to jedna z najlepszych gier RPG. W dodatku dostała darmowy remaster do 4K więc można w niego grać bez skrzywienia nawet dziś w 2021 r.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.