Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Bzduras napisał:

Czy to jest to słynne 3D audio, które tak rozpierdala mózg, że aż nic nie słychać? xd

Mordo, wiadomo, że słuchaweczki grane!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W tym przypadku to jeden chuj na czym grane, cisza brzmi tak samo na TV, soundbarze i headsecie xd

Opublikowano

może wiśnierowi wycie cewek rozjebało bębenki uszne i jeden wał teraz czy gra z dźwiękiem czy bez.

Opublikowano

Przepraszam, że na konsole Sony wychodzą nowe gry i mają czasami bugi. Na Xboxa co najwyżej mogą rozjebać STARĄ Forze xD

Ale widze, że temat Returnal dalej śledzony. Oj jak boli oj jakby się chciało pograć. Nie dla bota to.!

Opublikowano

Ale popatrzcie, jeśli producenci zobaczą, że jedyna możliwość zainteresowania ich grą na konsolach xśmiecia jest wjeście do GP, to te największe hity tam będą wpadać bardzo daleko po premierze, albo wcale. Tu mamy przykład właśnie RE8. Nawet jeśli faktycznie gdzieś to było ugadane, że Sony sypło za to, żeby nie było za szybko w GP, to właśnie udowodniło co wyżej napisałem. Tak zwany test. Test z którego wynikło, że podludzie z xszczura nie kupują gier, bo czekają po taniości na Gp. Ja pierdole co za zwierzęta.

Opublikowano

Boty z wywieszonym jezorem sledza tematy next genowych hitow na ps5 :yao:

Subtelna roznica miedzy sony a ms. U japonskich magikow raz na milion godzin zdarzy sie bug w next genowej grze, u amerykanskich polykaczy kalu problemy trawaja przez 2 minuty trailera w takim gownie jak halo i innych.

Absurdalna ilosc next genowych hitow vs plotki z twittera. Ja akceptuje taki podzial miedzy nami, musi byc sprawiedliwosc xDDDDD

I jeszcze przeswiadczenie ze jako jedyni grali w strasze wiedzminy. Wiadomo, trzeba czyms przykryc swoj przejebany los gracza-bekarta branzy. Co za upadek ludzie xDDDDDDDD

Opublikowano

Ludzie na forum czytają forum?

Surprised Pikachu - Meming Wiki

A po wyjściu z forum gra się w goty, wspaniały to był weekend :banderas:

image.png.57e519a0cac5cce90ee2ebe280e2b957.png

Opublikowano

Nie ma w co grać to ciulają po 30 godzin w gre na 10.

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nawet jeśli faktycznie gdzieś to było ugadane, że Sony sypło za to, żeby nie było za szybko w GP

Mam nadzieje ze to prawda. Co wiecej zycze sobie zeby to byla stala praktyka gnojenia zielonych cebularzy ktorzy wymyslili granie za pieniadze taty-billa gatesa. Mam nadzieje ze kazdy w branzy bedzie torpedowal te zapedy. Chca nowych gier? To do sklepu zapierdalac albo cyfre kupowac. Albo czekac jak juz kazdy ogra i zapomni to moze znowu okruchy ze stolu spadna. Niech sobie na premiere wrzucaja ten swoj sciek. Jakby mi ktos zaplacil to bym nie ogral nic od msu poza forza.

Nie dla XboxPiratPassa!

5 minut temu, Bzduras napisał:

Ludzie na forum czytają forum?

Surprised Pikachu - Meming Wiki

A po wyjściu z forum gra się w goty, wspaniały to był weekend :banderas:

image.png.57e519a0cac5cce90ee2ebe280e2b957.png

Nie wiem czy wiekszym heroizmem jest 3 razy ogrywac residenta czy traktowac go jako goty kiedy tak na prawde nagrody za ten rok juz rozdane

1B4034AA-A040-45A3-BBD8-A09193835449.thumb.jpeg.1009a327010b8502ef81070a5b65a6c3.jpeg

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

Nie ma w co grać to ciulają po 30 godzin w gre na 10.

RE4 też zostawiłeś po jednym przejściu? A, przepraszam, kogo ja pytam - po speedrunie wylądowało na PT pewnie :)

4 minuty temu, schabek napisał:

tak na prawde nagrody za ten rok juz rozdane

Niestety nie mam tych samych tabletek co Ty i nie żyję w tym świecie marzeń :(

Opublikowano

Indie strzelanka z blasterkami bez kolorów vs potężna seria gier z duszą? Łatwy wybór

Haha yebane klapy już kontrola ile można grać w daną grę godzin? 30h w grze na 10h?! Ale jak to tak kurwa? Przecież już dawno można byłoby to sprzedać i kupić 4 pak żuberka

Opublikowano

Ascent xDDDDD POTEZNE AA ROZBUDZI WSZYSTKIE 12 TERAKARAKANOW. Za darmo bym nie oplul a co dopiero gral.

Gierki na xscierwo:

AAA - brak

AA - dwa trzy jakies gowna co smierdza zoltkiem na mc jak mocz menela

Ale Ale NAJPOTEMZNIEJSZA ;(((((((

- ploteczki do wyboru do koloru

Opublikowano

Też tak macie, że jak czytacie te wysrywy niebieskich pierdów, to macie im ochotę podarować po jednej kulce, żeby sobie palnęli w ten głupi łeb? Ten ich alternatywny świat, co xsx nie istnieje, tylko sony i ich "najlepsza" konsola. 

Opublikowano

Tez tak macie ze jak czytacie posty faki w CW to najchętniej byscie sobie zapakowali kulkę w łeb?:/

Opublikowano

Nie dziwcie sie chlopakowi, wydal na xrokse dwadziescia piec bomb a po godzinie okazalo sie za ta nie ma mu juz nic do zaoferowania. Miala byc usluga jak na jachcie w Miami jest wizyta w obskurnej spelunie w Sosnowcu w ktorej ochroniarz odblokowal mu czekoladowy level

Opublikowano

To nie rozmazany screen tylko pot ścieka ci po twarzy bo zdałes sobie sprawę ze Sonka znowu wygrała generacje XD 

Opublikowano

Jest zle kiedy boty mysla ze to wylizany skrin a to tylko zrzut z gameplayu :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.