Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tyle w temacie.

psyf.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

User Sraka czyli definicja słabej psychiki:yao: sraka zmarnował pół dnia na robienie chuyowej grafiki która nie jest w stanie obrazic dziecka:pawel:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

No nic, trzeba dokonczyc Residenta w najlepszej next genowej bez loadingow za to ze wsparciem 3d audio i dualsensa takze nie mam czasu gadac. Na razie

Rwie Ci się ten tekst jak klatki w Residencie na PS5.

Opublikowano

Na was splunąć to szkoda zachodu, jesteście nic nie warci na gnojenie, bo im więcej was, tym więcej się odpalacie jeden z drugim i udają jakie to my fifarafa, bo dopierdoliłem gównoposta XD

Chujowy foruming uprawiacie, niebieskie pokraki.

Opublikowano

Transport do choroszczy usera Sraka w okienku między premierami returnal a ratchet :obama:

Mental Hospital GIFs | Tenor

drastyczne:obama:

Opublikowano

Klapom stworzenie mema zajmuje pół dnia? To co się dziwić, że nie potrafią grać w nic bardziej skomplikowanego niż cinematic experience pif-paf :yao:

Nie dość że janusze i cuckoldy, to jeszcze zwykłe gamonie.

Do tego skończyła im się amunicja do shitpostów "... was zayebie". Bo w  Raczeta to już najgorszy plejstejszynowy beton nie wierzy.

Smutny upadek. Jeszcze w poprzedniej odsłonie CW klapy mogły nawiązać jakąś walkę przez całą edycję. Teraz klęska po pół roku.

Opublikowano

Szanuje Pana Spencera, że wychował sobie takich gonciarzy gdzie minęło 7 miesięcy od premiery xsmiecia bez żadnej gry a oni będą ze łzami w oczach bronić swojego Pana:obama: w nagrodę spencer wygrzebie ze smietnika jakiegos grida czy innego greedfalla i rzuci te odpadki tym zwierzętom aby zapchały te ryje:obama:

Opublikowano

Yebaniutkie bezmózgi, nawet dissy kradną od klasy wyższej gamingu :shieeet:

Opublikowano

schabek jak się spłakał o minusy w statusach XDDDDDD

biedaczek, minusika dają, idź tam do liścia na plejstejszyn napisz, pocieszy Cie jakoś

Opublikowano

Standardowo ci sami pajace plusuja te wysrywy, ale napisz cos nieprzychylnego ich partii to krzyk, ze się robi cw. Pomyleńcy.

Opublikowano

Splakal xDDDDD kisne z was ze lecicie z cieczka minusowac minute po tym jak wleci jakis status na xsmieciarza. Przewidywalne, gramy na was jak na pierdolonych skrzypcach :banderas:

Opublikowano

Tak się zastanawiam co siedzi w tych zielonych deklach, że oni są święcie przekonani że w czymkolwiek aktualnie wygrywają:O Chyba że mówimy o paraolimpiadzie sprzętów udających konsole nowej generacji. Wtedy tak. Złoto i w zasadzie wszystko na podium dla xsraki s i x.

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Splakal xDDDDD kisne z was ze lecicie z cieczka minusowac minute po tym jak wleci jakis status na xsmieciarza. Przewidywalne, gramy na was jak na pierdolonych skrzypcach :banderas:

Ja praktycznie nie daje nikomu minusów, także te ślepaki odpalaj sobie do kogoś innego. :) Potrafię odróżnić CW od reszty forum, ale Wy macie tak zryte berety, że obstawiam, że jakbym gadał z Tobą na żywo to pierdoliłbyś takie same głupoty co w CW.

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

Yebaniutkie bezmózgi, nawet dissy kradną od klasy wyższej gamingu :shieeet:

No właśnie nie ładnie tak podperdalac mi teksty o gonciarzu:pawel: tak to jest jak kreatywność kończy na lvl xsmiec:notbad:

Opublikowano

xDDDDDD wy sie przeciez az trzesiecie czasami piszac te posty

No ale tak, w zyciu jak w cw. Wchodze do lidla i krzycze jebac biedronkowe kurwy. Z fartem.

Opublikowano

@ASX widze ze jestes w temacie a dalej nie odpowiedziales jak zareagowala twoja wrazliwosc na wulgarne, przeplnione nienawiscia i zyczeniami smierci posty twoich kolegow z zielonej bandy. Szkoda ale ok, ten rozkrok miedzy zlem i dobrem musi byc wajatkowo bolesny

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

xDDDDDD wy sie przeciez az trzesiecie czasami piszac te posty

No ale tak, w zyciu jak w cw. Wchodze do lidla i krzycze jebac biedronkowe kurwy. Z fartem.

Schabek Ty gnoju, a taka dobra morda byłeś, szkoda.

Widzimy się na zlocie z Rozim :kaz:

Opublikowano

Schabek ma taki sam dystans do konsolowych wojenek jak do tematu polityki. W avku musi miec kaczaka, a w opisach profili gierkowych "jebac pis" XDD Zryty łeb.

Opublikowano
23 minuty temu, Jakim napisał:

Tak się zastanawiam co siedzi w tych zielonych deklach, że oni są święcie przekonani że w czymkolwiek aktualnie wygrywają:O Chyba że mówimy o paraolimpiadzie sprzętów udających konsole nowej generacji. Wtedy tak. Złoto i w zasadzie wszystko na podium dla xsraki s i x.

Ale w czym chcesz wygrywać? Nie toczę mitycznej wojny, nie muszę z nikim rywalizować, nie mam potrzeby walczenia o konsole czy atakowania innej.

11 minut temu, schabek napisał:

@ASX widze ze jestes w temacie a dalej nie odpowiedziales jak zareagowala twoja wrazliwosc na wulgarne, przeplnione nienawiscia i zyczeniami smierci posty twoich kolegow z zielonej bandy. Szkoda ale ok, ten rozkrok miedzy zlem i dobrem musi byc wajatkowo bolesny

Nie biorę udziału w tym syfie, który sobie tutaj urzadziliscie. Ale dam ci dobrą radę, bo już któryś raz mnie wspominasz, jeżeli przeszkadza ci wulgarność i nienawiść i chcesz to zmienić, to musisz zacząć od siebie, bo inaczej wychodzisz na strasznego hipokrytę kiedy sam wyzywasz innych, ale gdy tylko ktoś inny coś napisze to biegniesz do mnie z płaczem.

Opublikowano

Aby podsumować dzisiejszy dzień

Sraka- totalna rozsypka psychiczna. Jest już wkurzony, że żyje i musi bronić xboxa. Rozumiem, ze można zwatpic. Gwiazda dnia

Dee - losowy generator słów i bardziej dopracowana wersja daddyego ale dalej to poziom optymalizacji cyberpunk. Podpyerdala dissy

W sumie reszta jest taka nijaka, ze ciężko cokolwiek napisac:pechowiec: chuyowi i bez tozsamosci jak xsmiec:pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Nie biorę udziału w tym syfie. Ale dam ci dobrą radę jeżeli przeszkadza ci wulgarność i nienawiść i chcesz to zmienić, musisz zacząć od siebie, bo inaczej wychodzisz na strasznego hipokrytę kiedy sam wyzywasz innych, ale gdy tylko ktoś inny coś napisze to biegniesz do mnie z płaczem.

Kompletnie mi nie przeszkadza wulgarnosc i nienawisc w tym temacie bo taka troche jego specyfika. Wiem za to ze tobie tak przeszkadzalo ze az w wkp narzekales ze nie mozesz tego czytac. Teraz juz mozesz kiedy kumple przeszli na zla strone. Jak to mowisz, wychodzisz na strasznego hipokryte :) 

Opublikowano

Pandebil to inteligencją nie grzeszy, ale czego się spodziewać po niebieskich jak piszą głupoty w stylu najlepsza jakośc na pierdokonsoli 5, mowa o re Village xd

Zakłamania rzeczywistości ciąg dalszy przez niebieskich. 

Opublikowano

Klapki i jak tam, widzieliście w końcu jakiś raytracing w tym Returnalu ? :yao:

Opublikowano

No trzeba być trochę opóźnionym by pisać o lepszej wersji RE8 na PS5. 

4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Klapki i jak tam, widzieliście w końcu jakiś raytracing w tym Returnalu ? :yao:

Ta widzieli, ale 1080p i 43fpsy ;)

Opublikowano

Tzw raytracing homeopatyczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.