Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy ray tracing to jest jak sie odbijaja gameplaye eksow na ps5 z youtuba na waszych spoconych z wrazenia, pulchnych policzkach

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niestety z plejkurewką obecnie jest tak źle że nie ma nawet gameplayów żeby robić sztuczne jaranko  :( no niby jest pixar z czasów toy story 1 czyli kosmiczna strzelanka dla furasów ratchet no ale nawet klapy gardzą tą grą  :) W ogóle mieć takie serie jak sly, jak&dexter A te odpady z sony i tak muszą wybrać najgorszą serię xD 

Opublikowano
5 godzin temu, PanKamil napisał:

Wyścigi dobry gatunek aby pojeździć dwa tygodnie i zająć się wazniejszymy grami. Chyba, że chodzi o dobre multi ale to nie forza:yao:

Dobre multi i Plejsmrodnia to przecież dwa wykluczające się pojęcia i to w odniesieniu do wszystkich gatunków gier, a nie tylko ścigałek:yao:

Opublikowano
23 minuty temu, Czezare napisał:

Dobre multi i Plejsmrodnia to przecież dwa wykluczające się pojęcia i to w odniesieniu do wszystkich gatunków gier, a nie tylko ścigałek:yao:

Do multi w GTS to kuwa forza ma lata świetlne :yao: nie ważne czy motorsport czy horizon. To rozczarowanie jak odpaliłem multi fh 3 I nagle wszyscy jak debile jechali przez pola na miejsce startu:dynia: paraolimpiada normalnie. Returnal I ratchet to nie koniec waszego bólu i cierpienia gnoje:banderas:przyzwyczajać się smrody:banderas:

Opublikowano

Ja rozwiazalem ale inch juz najezdza kursorem na Zglos :/ 

Opublikowano

50 minut temu, ASX napisał:

Jest też jeszcze kwestia wydajności, jeśli jesteś graphic whore, to gry w wersji na XSX oferują zazwyczaj lepszą jakość niż PS5 

Ten jak nagabuje w xboxowym temacie. Zawiało troche CW nawet. Aż ręką mnie świeżbiała, żeby napisać ze chyba kierwa jak oczy zmrużysz dynia

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

12 > 9, matematyki nie oszukasz

W sam 3 więcej żeby The Ascent się nie udławił. 

Opublikowano
18 minut temu, oFi napisał:

Ten jak nagabuje w xboxowym temacie. Zawiało troche CW nawet. Aż ręką mnie świeżbiała, żeby napisać ze chyba kierwa jak oczy zmrużysz dynia

Gdzie w tym poście jest CW?

Zaraz w ramach poprawności politycznej nie będzie można pisać prawdy

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

To prawda że istnieje propaganda fanboyow plejstejszyn że na Xboxie gra się w jedynie gry z poprzedniej generacji, ale ma to mało wspólnego z rzeczywistością, bo w zasadzie co chwila wychodzą nowe gry. 

gorzej wygląda sytuacja z tytułami first party bo tu tak jak napisałeś od czasu premiery panuje posucha,  a nowe tytuły wyjdą dopiero latem i jesienią. Więc na twoim miejscu poczekalbym cierpliwie jak rozwinie się sytuacja, bo masz na czym grac w multiplatformy (PS5).

No chyba że kusi cię game pass, gdzie w cenie abonamentu masz dostęp do setek gier (w tym wielu nowości), bo tego rzeczywiście na PS5 nie znajdziesz. 

W tym poscie jest od chuja CW, nie takie wprost w ryj ale ewidentnie jest tu sonka podprogowo jebana przez ciebie. Xbox napisany poprawnie, a o PS5 specjalnie plejstejszyn zeby umniejszyc. Pozniej celowa, klamliwa szpilka o multiplatformach na PS5 gdzie PlayStation jest od zawsze twierdza eksow. Ostatni akapit to juz esencja klamstwa i maniuplacji. Pod kilka paragrafow ten post podpada.

Opublikowano

o kurwa schabek wypominający CW poza CW xDddd

te Macierewicz, trotyl gdzieś tam znalazłeś?

Opublikowano

Podsumujmy schabek uważa że mój post to CW bo:

- napisałem nazwę konsoli Sony fonetycznie

- napisałem że gry zazwyczaj lepiej wyglądają na Xboksie (specjalnie tak to napisałem) - co jest prawdą

- oraz napisałem że na PlayStation nie ma Game Passa - co też jest prawdą

Xd serio CW siadło ci na łeb i weszysz spiski jak Macierewicz 

Opublikowano

Tak samo jak asax jest bezjajeczny, tak xbox jest bezgiereczny. 

Opublikowano

Dzięki Bogu xbox wiecznie na trzecim miejscu czyli tam gdzie jego miejsce na wieki wiekow:banderas: żaden samozwańczy przedstawiciel xboxa na Polskę tego nie zmieni :banderas: tylko nie wiem czy podziwiać, że się stara bardziej niz ekipa xbox polska co dostaja za to siano czy martwić o stan psychiczny, ze charytatywnie odwala taka robote za frajer:notbad: śledzenie ogłoszeń o pracę w studiach xboxa nigdy nie przestaną smieszyc:dynia:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

trzeba uważać żeby klap po spotkaniu mnie nie stał się bezzębny :) 

Xbox też pręży muskuły:)

giphy.gif?cid=ecf05e47fg0nm73fp55bofbk9x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.