Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pioter: halo ma lepsze tekstury od returnala

Też Pioter:

Ślepy Człowiek - zdjęcia stockowe i więcej obrazów 2015 - iStock

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Typ, który nie grał w Returnal specem od grafiki w tym indyczku xD 

Klapy, błagam, nie zmieniajcie się :shieeet:

Opublikowano

A ty grałeś?

Opublikowano

Wystarczy, że pioter grał bo on wie najwiecej o grafice w returnal

Spoiler

a nie kuwa, nie dość, że nie grał to armia zielonych smrodów nie ma nawet xboxa:yao: 

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

A ty grałeś?

A od kiedy to w CW trzeba grać w grę, żeby ją ocenić?

Opublikowano
58 minut temu, schabek napisał:

Nie dalej jak w kwietniu Daddy przekonywal podczas comiesiecznego wylewu gowna do mozgu ze takiej roslinnosci jak w Gearsach to branza jeszcze nie widziala xD Co tu komentowac, zycie komentuje to najlepiej

Roslinnosc w girsach? 

Opublikowano

Uderz w stół, a wybitni teoretycy gamingu się odezwą :banderas:

Opublikowano

Nie ma nic lepszego niz boty ktore udaja ze nie boli ich wielkie PlayStation :banderas:

Opublikowano

Zauważyłem pewną zależność, jak jest ładna pogoda za oknem to grinchowi dupa pęka bardziej niż gdy jest brzydka pogoda. Może mu promienie słoneczne padaja przez okno na ekran jak gra w wiedzmina2. 

image.png.ef9a481215f6e009b7b3b8a975a28225.png

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zauważyłem pewną zależność, jak jest ładna pogoda za oknem to grinchowi dupa pęka bardziej niż gdy jest brzydka pogoda. Może mu promienie słoneczne padaja przez okno na ekran jak gra w wiedzmina2. 

image.png.ef9a481215f6e009b7b3b8a975a28225.png

Może to nie zależność tylko zwyczajnie cię nie lubi? 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Może to nie zależność tylko zwyczajnie cię nie lubi? 

Te minusy nie były dla mnie. W sumie to nawet już nie pamiętam kiedy mnie zminusował:)

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Te minusy nie były dla mnie. W sumie to nawet już nie pamiętam kiedy mnie zminusował:)

No to nie lubi tego kogoś. 

Opublikowano

Mocny przegryw u liscia, ze o godzinie 19 zamiast pomoc biednej kobiecie z dziecmi, to siedzi na forum i robi screenshoty mojego profilu :smutas: Żona pewnie szczęśliwa, ze wolisz mnie. Sorry, ale w moim sercu tylko xbox.

Opublikowano

Miło że się martwisz o moją żone. :) Odkąd walcze w CW przeciw xboxowi to ona chętnie przejmuje w tym czasie wszystkie obowiązki. Mówi że TAK TRZEBA.

Każdy żołnierz ma swojego kwatermistrza:) Tez byś miał babe, czy jak wolisz faceta, gdybyś nie miał tylko tej konsoli w domu.

Opublikowano

Nie ma to jak pękające dupy niebieskich ameb w statusach. Piękna sobie laurkę wystawiają xD

Opublikowano

O, Frosti napisał coś w temacie o Game Passie, niezła laurka Xśmieciary XD

Opublikowano

Nawet żul frosti gardzi plejsraką :notbad:

Opublikowano

Macie wrażenie że po tej nowej aktualizacji Dashboard XSX jeszcze bardziej zamula? Przechodząc z jednej gry na drugą tworzy się szarpanie ekranu i przycina z deka. Muszę dokończyć The Medium bo całkiem fajny tytuł :)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>also schabek: "XBOX TY ŚMIECIU" w statusach

?

Opublikowano

Zieloni wrzucaja twity jakis randomow to prosze, tutaj powazne media. Ale nie ma co sie napalac za wczesnie, poczekamy, pogramy, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Spoiler

Zartowalem, zielona coorwa znowu jak gowno po polu, przejechana walcem w przod i tyl a na koniec zlana zimna woda z szlaufa. Dzien jak codzien :kaz:

Opublikowano

Czy pisząc "plejstejszyn" zamiast "PlayStation" obniżam wartość INWESTYCJI klapów?

To śmierdzi pozwem sądowym.

Szkrabek już post pod postem [OSTROŻNIE]

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.