Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
22 godziny temu, LiŚciu napisał:

Jaki fotomontaż. Czysta, brudna prawda. Na forum @Soul to bot a w realu gałgan maniakowi z dualsexem w łapie. Podwójne standardy.

I kurwa nie wiem skąd ten chłop sobie wbił do łba że dzięki niemu mam OLEDa.

Pora na wyjaśnienie Pana Kłaczuszka Liścia, teoretyka itp itd

Dodam, że gdyby nie JA nie były by tego filmiku a Ty byś nie miał OLEDA:daddy:

prawda.jpg

Zero qrva wdzięczności, jeszcze teraz szydzi tfuuu klap. 

Opublikowano

Odkąd mam znów Xboxa to nawet tutaj nie pisze bo szkoda strzępić ryja wiadomo, która konsola obecnie jest najlepsza na rynku. :asax: a ścierwo LGBT2 niech lezy w czytniku plejki aż się zdegraduje.

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

Pora na wyjaśnienie Pana Kłaczuszka Liścia, teoretyka itp itd

Dodam, że gdyby nie JA nie były by tego filmiku a Ty byś nie miał OLEDA:daddy:

prawda.jpg

Zero qrva wdzięczności, jeszcze teraz szydzi tfuuu klap. 

Kurwa durniu, przeciętny bot i każdy niebieski po przeczytaniu tego posta wie ze drwię z maniaka. Nawet tekst o powtarzaniu dialogów nie dał ci do myślenia? DechyXD

Opublikowano

Odwracanie kota ogonem, klasyka, zero godności i honoru durniu. 

Opublikowano

Hehehehehehe. 

Ale się kurwa uśmiałem. 

Soul teraz zapytam poważnie (CW off), naprawdę myślałes ze te zdania są na serio? Nie wyłapałeś tony sarkazmu? 

Opublikowano

Nie wciągniesz mnie w swoje klaperskie gadki. 

prawdę powie jak się pomyli.

Opublikowano
42 minuty temu, LiŚciu napisał:

Idealny przykład ze user score można wylać do szamba razem z xboxem. Czaruś, ogarnij się.

Wy to zawsze robicie klapy jak wam wygodnie. Jak recenzenci po otrzymaniu przelewów pieją z zachwytu, a userzy psioczą, to ocenę userów wylewacie do szamba, a jak jest na odwrót, to recenzenci sie nie znajo. GRACZE i ich opinie są najważniejsze. To już nie są Himalaje hipokryzji, to prawdziwy klaperski, hipokrycki Olympus Mons!

Opublikowano

Już 2tys lat temu Jezus przewidział potęge playstation i zwrócił się do niebieskiego ludu gardząc zielonym szambem.

Dlaczego mówisz do nich w przypowieściach? On im odpowiedział: Wam dano poznać tajemnice królestwa niebieskiego, im zaś nie dano. Bo kto ma, temu będzie dodane(Dziękujemy za wspaniałe exy:banderas:), i w nadmiarze mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą nawet to, co ma(zabrali oczywiście exy i gry). Dlatego mówię do nich w przypowieściach, że patrząc, nie widzą, i słuchając, nie słyszą ani nie rozumieją. Tak spełnia się na nich przepowiednia Izajasza: „Słuchać będziecie, a nie zrozumiecie, patrzeć będziecie, a nie zobaczycie. Bo stwardniało serce tego ludu, ich uszy stępiały i oczy swe zamknęli, żeby oczami nie widzieli ani uszami nie słyszeli, ani swym sercem nie rozumieli, i nie nawrócili się, abym ich uzdrowił”. Lecz szczęśliwe oczy wasze, że widzą, i uszy wasze, że słyszą. Bo zaprawdę, powiadam wam: Wielu proroków i sprawiedliwych pragnęło ujrzeć to, na co wy patrzycie, a nie ujrzeli; i usłyszeć to, co wy słyszycie, a nie usłyszeli.

Mt 13, 10-17

judasze obrali drogę antychrysta knura faila spencera więc zero litości

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

Czy ja dobrze zrozumiałem? Dawać komuś ignora za to co wypisuje w CW?? Wyższa szkoła autyzmu. Ja rozumiem, zbanować choregowariata za debilizmy i szkodliwe społecznie poglądy w poważnych tematach o Coronawirusie, ale tu??!

comment_FpqCAEWPVLeRaz6m86nRdNYUKNFKN8wd.gif

Console Wars to poważny temat, który wpływa na wybory graczy i ogólny rozrost społeczności, a także globalne trendy sprzedażowe.

Chodzi o to, by gracze mogli wybrać najlepiej dla siebie i żeby zwiększać społeczność tych co wybrali właściwie.

Wbrew obiegowej opinii, nikt tu nie trolluje ;)

Opublikowano

Szkoda mi $ony, bo pewnie upadną jak MS zdominuje rynek xboxem. Cóż, w końcu każdy musi zejść ze sceny.

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

Nie wciągniesz mnie w swoje klaperskie gadki. 

prawdę powie jak się pomyli.

I jeszcze odkopywał posta sprzed ośmiu miesięcy. Kurwa kisne. Co te boty jedzą. :dynia:

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Szkoda mi $ony, bo pewnie upadną jak MS zdominuje rynek xboxem. Cóż, w końcu każdy musi zejść ze sceny.

Na razie to może powąchać okrężnice Sony i Nintendo.

Szrot bez gier. Nie wygrał żadnej generacji. W poprzedniej rozniesiony przez Sony jak gnój po polu.

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Na razie to może powąchać okrężnice Sony i Nintendo.

Szrot bez gier. Nie wygrał żadnej generacji. W poprzedniej rozniesiony przez Sony jak gnój po polu.

https://www.ppe.pl/news/157302/xbox-game-pass-ultimate-na-3-miesiace-za-4-zl-powrocila-znakomita-promocja-microsoftu.html

Kropla drąży kamień. Wincyj takich promek, a w tej generacji stanie się dokładnie odwrotnie.

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

I jeszcze odkopywał posta sprzed ośmiu miesięcy. Kurwa kisne. Co te boty jedzą. :dynia:

Dwie minuty roboty i cała przyjemność po mojej stronie by obnażyć twoją hipokryzję. 

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

https://www.ppe.pl/news/157302/xbox-game-pass-ultimate-na-3-miesiace-za-4-zl-powrocila-znakomita-promocja-microsoftu.html

Kropla drąży kamień. Wincyj takich promek, a w tej generacji stanie się dokładnie odwrotnie.

No a co ma piernik? Promocja na stare smieci ma przekonac ludzi? Wroccie jak na xscierwo faktycznie wyjda jakies gry testujace sprzet bo narazie jestescie jebanym memem branzy 

Btw skonczyl mi sie smyczpass pod koniec kwietnia i teraz sprawdzilem czy moge nabic znowu za 4zl i nie moge juz. To niech sie pierdola xDDDDDDDD

Opublikowano

game pass za 4zł ? Wspaniała informacja:banderas: zielone gnoje wbijają sobie do łba, że grają w gowna za 4 zł i jest fajnie a ms traci miliony i zapada się z tym śmietnikiem pod samym sobą:banderas:to kwestia czasu az to zielone gowno zdechnie a ms zostanie zdegradowany do roli wydawcy:banderas:Przecież knur już chodzi i żebra aby gamepass był na innych konsolach :yao: 23 mln subskrypcji za 4 zł i kody w chipsach 

Też słyszysz ten śmiech? – Demotywatory.pl

Opublikowano

Przecież jak Sony zakazało dać szybko, a nawet na premierę RE8 do GP, to gra się praktycznie nie sprzedaje na Xboxach. Spermer będzie musiał wyłożyć ostry hajs, żeby wielkie hity tam wpadały nawet rok po premierze. Tylko rok po premierze to wszyscy już mają ograne. Już spermer chciał podwyżki abonamentów i już się grunt zaczyna palić. Jeśli podludzie czyli fani xśmiecia nie wezmą spraw w swoje ręce, to zniszczą swój własny pierdolnik. 

Opublikowano

Na 2000000000 urządzeń smieć pass za DARMO trafił na 1% tych sprzętów:yao: przecież jak za to gówno przyjdzie płacić pełną cene to kuwa stopnieje do 0,00000000000001%

Śmiech Waldka - Ministerstwo śmiesznych obrazków - KWEJK.pl

Kiedy jedyna szansa aby twoja usługa się utrzymała to jak klient zapomni anulować subskrypcje/odpiąć kartę :yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
38 minut temu, PanKamil napisał:

game pass za 4zł ? Wspaniała informacja:banderas: zielone gnoje wbijają sobie do łba, że grają w gowna za 4 zł i jest fajnie a ms traci miliony i zapada się z tym śmietnikiem pod samym sobą:banderas:to kwestia czasu az to zielone gowno zdechnie a ms zostanie zdegradowany do roli wydawcy:banderas:Przecież knur już chodzi i żebra aby gamepass był na innych konsolach :yao: 23 mln subskrypcji za 4 zł i kody w chipsach 

Też słyszysz ten śmiech? – Demotywatory.pl

15 minut temu, PanKamil napisał:

Na 2000000000 urządzeń smieć pass za DARMO trafił na 1% tych sprzętów:yao: przecież jak za to gówno przyjdzie płacić pełną cene to kuwa stopnieje do 0,00000000000001%

Śmiech Waldka - Ministerstwo śmiesznych obrazków - KWEJK.pl

Kiedy jedyna szansa aby twoja usługa się utrzymała to jak klient zapomni anulować subskrypcje/odpiąć kartę :yao:

ależ boli ten Game Pass :obama:

Opublikowano

kiedy bezjajeczny obiektywny hipokryta co nie prowadzi wojenek, pracuje na czarno dla microsoftu za 0 zł brutto miesięcznie i jest robiony jak małe dziecko przez niebieską szlachtę próbuję się przekonać, że boli cię tona gówna w smiec passie:obama: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

No to czekamy na fikoła pod tytułem "ekskluzywne demo to nic specjalnego" w wykonaniu składu Spermiage, Łyżekers i przyjaciele xd

Opublikowano

Wspaniale ze Xbox będzie miał to demo jako pierwszy, jest szansa ze betoniarze trochę ogarną ulunga w swojej głowie:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.