Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

lepszy byłby zakład o bana na ten temat :)

i statusy ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Jak już to Pan Redaktor i jak to ASX napisał niebawem reality check będzie wykonaniu schaboszczaka, biedaczek, Spencer nic z niego nie zostawi :frog:

Pan redaktor to jak sie zatrudnisz w tygodniku podhalanskim, ty na razie aspirujesz do zostania wrzucaczem filmikow

A jezeli przy zamykaniu mordy jestesmy to ustawiac sie boty jeden po drugim zeby nikt dwa razy mordy nie zamknal. Oto co moj pies dzisiaj znalazl na spacerze

3AA5C794-41A7-4CDE-AE57-84C9B3C80882.thumb.jpeg.96d22cc8cf528fd0b40c92fa95ee51e7.jpeg

Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

Pan redaktor to jak sie zatrudnisz w tygodniku podhalanskim, ty na razie aspirujesz do zostania wrzucaczem filmikow

A jezeli przy zamykaniu mordy jestesmy to ustawiac sie boty jeden po drugim zeby nikt dwa razy mordy nie zamknal. Oto co moj pies dzisiaj znalazl na spacerze

3AA5C794-41A7-4CDE-AE57-84C9B3C80882.thumb.jpeg.96d22cc8cf528fd0b40c92fa95ee51e7.jpeg

Ogień gierka. Nie dla betoniarzy którzy tylko Gearsy i ciagle podnoszenie przez kompana. 

Opublikowano

Ostatnio widziałem na ulicy wieczorej jak gość chwalił się, że kupił XSX. Z tego co na stronie policji pisało, to wrócił bez zębów do domu. 

Opublikowano
32 minuty temu, schabek napisał:

Pan Redaktor, można znaleźć kilka moich wypocin w Neo plus i PSX Extreme, stare to dzieje ale JARE.

Demon Soul? ograny 100 lat temu na ps3, teraz wole Sekiro, które dupą wciąga tego gniota. 

Opublikowano

BB też szanuje i bez wahania DS<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BB

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zaraz usłyszysz, że jedyne co dupą wciąga DSR (które to wciąz DkS i Sekiro) to BB, bo (surprise, surprise!) oba to exy na Plejkę. :) 

No ale przecie Bb dupą wciąga wszystko, także xD

Opublikowano

Sekiro>>>>>>>>>BB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DS

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Sekiro>>>>>>>>>BB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DS

Gdyby nie był takim boss rushem jakim jest to może i bym się zgodził, no i ofkorz- cosmic horror >> liście spadające z drzewek w Japonii xD

Opublikowano
8 minut temu, cotek napisał:

No ale przecie Bb dupą wciąga wszystko, także xD

Nie umniejszam, chodziło mi to, że szybciutko zmieni się narracja, że już nie DkS ani DkS3 są najlepszymi SOULSami tylko protoplasta soulsborne na PS3.

BO EKSIKS

ERGO NAJLEPSZE W SERII

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

40 lat xD kurwa wypraszam sobie

Ostatni raz zabieram glos w sprawie tego zakladu bo to nie jest temat do robienia z siebie meczennika tylko jebania xboxa. Jezeli przyjdzie moj czas, to ja naturalnie ze swoich slow sie wywiaze, nie jestem pizda jak exact. Jak tylko wroce z Lublina to bede sie kontaktowal z Squarem :kaz:

A ja sobie wypraszam, poprosiłem o usunięcie konta, samemu się nie da.

Opublikowano

Zamknijcie mordy o kochanym bloodbornie boty bo was zaraz ustawie do pionu :[

Opublikowano

Poza tym, że ruszało się jak gówno to Bloodborne arcydzieło, a kto mówi inaczej ten powinien dostać podpis "kolega roziego" pod nickiem.

Opublikowano

Boty ktore mowia ze to jest ta sama gra :yao: moze kurwa na xszrocie remastery to to samo, na ps to zupelnie nowy poziom

Opublikowano

Zupełnie nowy poziom omamienia, oni wam te gry z klejem sprzedają ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Poza tym, że ruszało się jak gówno to Bloodborne arcydzieło, a kto mówi inaczej ten powinien dostać podpis "kolega roziego" pod nickiem.

???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.