Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten tytuł jest generalnie nieistotny. Gwarantuję CI, że na największym forum konsolowym w Polsce aktywnych w temacie policzysz na palcach jednej ręki.

Tak czy inaczej jeśli jesień to ma być mega-niepewne Halo, The Gunk i The Ascent to będzie to rok mierny.

MFS jest nieistotny bo wezyr tak stwierdził.... Normalni gracze dzielą gry na dobre i słabe, fanboye na istotne w walce i te nieistotne

ale spoko już sobie już sobie idę, a wy dalej toczcie sobie tę walkę

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Fakty są takie, że XSX będzie się pięknie komponował w salonie w przeciwieństwie do bazarowego wyglądu PS, ale to dopiero jak wyjdą gierki. 

Kurde, od 5 lat na dobre i na złe z Philem, ale to też chyba odpowiednia ilość czasu, by dojebać czymś mocarnym na wzór TLOU czy GOT. 

Game Pass Game Passem, ale to momentami trochę proteza, no bo nawet dwa mocarne exy rocznie byłyby fantastyczną kartą przetargową. Tymczasem cały czas siedzi mi z tyłu głowy zakup PS5, by ograć exy z poprzedniej generacji (skończyłem na Horizon ZD) i niewykluczone, że XSX zagości obok TV za 2 lub 3 lata najwcześniej, bo i czasu na gierki mało (ogarnięcie TLOU, GOW, DS czy GOT zajmie mi z rok i już mamy 2022) i tak w ogóle jakoś nie wiem, życie dobija. 

Phil, do roboty gruby cwelu :frog:

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Normalny człowiek, liczy że gierka będzie fajna, dobrze oceniona i będzie się dobrze przy niej bawić,

Akurat gierka nie musi być dobrze oceniona żebym się przy niej dobrze bawił i tak, wciąż uważam, że MFS jest nieistotny, bo jest niszowy, a ja do tej niszy nie należę. Ba, jestem wręcz statystycznym graczem i tacy jak nie są targetem tej gry. Ktoś już kiedyś podsumował słowami: ściągnie się, sprawdzi graficzkę, skasuje.

Dla mnie to co oferuje MFS nie jest w żaden sposób intrygujące ani ciekawe, ta gra jest dla mnie nieistotna. Ty grałbyś w WoWa tylko dlatego, że Shadowlands ma 83 na MC? Co do chuya gościu?

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@ASXo czym ty pierdolisz xDDDDD

Czyżby rozłam w koalicji?!

Opublikowano

Przeciez ten dwuletni port z pc to zabawa na godzine. Przeleci sie nad swoja chata, londynem, nowym jorkiem czy innym sosnowcem i wypierdoli z dysku. O co ten gosc znowu walczy?

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat gierka nie musi być dobrze oceniona żebym się przy niej dobrze bawił i tak, wciąż uważam, że MFS jest nieistotny, bo jest niszowy, a ja do tej niszy nie należę. Ba, jestem wręcz statystycznym graczem i tacy jak nie są targetem tej gry. Ktoś już kiedyś podsumował słowami: ściągnie się, sprawdzi graficzkę, skasuje.

Dla mnie to co oferuje MFS nie jest w żaden sposób intrygujące ani ciekawe, ta gra jest dla mnie nieistotna. Ty grałbyś w WoWa tylko dlatego, że Shadowlands ma 83 na MC? Co do chuya gościu?

no dobra teraz brzmi to logicznie, po prostu to nie jest gra dla ciebie. Ale też nie wszystkie gry takie muszą być, ja akurat cenie sobie różnorodność i cieszę się że powstają różne gry, nie każda musi mi pasować, ale każdą chętnie spróbuje i zasadniczo staram się doceniać i celebrować gry wideo. Nie lubię jak ktoś umniejsza jakiemuś tytułowi bo "nie sprzeda konsol" "nie będzie system sellerem" czy typ podobne teksty, to dla mnie głupie i zaprzeczenie tego czym są gry.

Nintendo np. nie zastanawia się czy Pokemon Snap sprzeda konsole, czy fotografia jest wystarczająco mainstreamowa, tylko po prostu robi gierke o fotografowaniu poków i bardzo dobrze na tym wychodzi.

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

xDDDDDDDDDDDDD konsola zaraz rok na rynku a nadal nie ma powodu dla ktorego mozna to gowno kupic, zgadzam sie z asaxem wyjatkowo

Ale to pokazuje nieprawdopodbny syf jaki swoim fanom zaserowala microsraka. Tym smieszniej ze sa na tym forum ludzie ktorzy bronia najwiekszego klamstwa w dziejach gier wideo

Ja tam widzę mnóstwo powodów. Za to po połowie roku dalej nie widzę ŻADNEGO powodu, żeby kupić tego szrota nad szrotami 5 :dunno:

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

no dobra teraz brzmi to logicznie, po prostu to nie jest gra dla ciebie. Ale też nie wszystkie gry takie muszą być, ja akurat cenie sobie różnorodność i cieszę się że powstają różne gry, nie każda musi mi pasować, ale każdą chętnie spróbuje i zasadniczo staram się doceniać i celebrować gry wideo. Nie lubię jak ktoś umniejsza jakiemuś tytułowi bo "nie sprzeda konsol" "nie będzie system sellerem" czy typ podobne teksty, to dla mnie głupie i zaprzeczenie tego czym są gry.

Nintendo np. nie zastanawia się czy Pokemon Snap sprzeda konsole, czy fotografia jest wystarczająco mainstreamowa, tylko po prostu robi gierke o fotografowaniu poków i bardzo dobrze na tym wychodzi.

Jasne, doszliśmy do konsensusu, ale jak wychodzi gra która raduje 2% graczy, a pozostałe 98% czeka na coś wysokobudżetowego o poziomie gier konkurencji to jakby nie patrzeć jest powód żeby być wkurwionym. Druga sprawa, że wg. recenzji to Pokemon Snap ma mnóstwo gamizmów polegających na biciu rekordów, zbieraniu znajdziek czy kolekcjonowaniu fotek. Coś co sprawia, że wsiąknąć można nawet w coś takie nietuzinkowego.

MFS to pełnej wody symulator, a ja takich gier nie lubię i wciąż uważam, że najpierw trzeba się zająć większością niż uszczęśliwiać 2% kosztem reszty.

Opublikowano

Nie ma chyba na świecie człowieka, który rozważając zakup jednej z konsol zdecyduje się ostatecznie na Xboxa, bo będzie mógł polatać w symulatorze nad swoim miastem :/ 

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Ja tam widzę mnóstwo powodów. Za to po połowie roku dalej nie widzę ŻADNEGO powodu, żeby kupić tego szrota nad szrotami 5 :dunno:

No ale to nie do mnie tylko do microsoft polska sie zglos bo oni potrzebuja takich pozytecznych durniow

Opublikowano

Poza tym asx tutaj wojujemy. Ten temat jest w zasadzie tylko po to aby uprzykrzyć życie jednemu i drugiemu obozowi. Doskonale chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę że jakieś 80% argumentow, ktorymi tutaj walczymy są z dupy. 

Ale jest śmiesznie i tak ma pozostać.

A że rzeczywistość pokazuje ,że na Ten moment tak czysto obiektywnie większości bardziej się podoba to co TERAZ daje Sony swoim "fanom" niż Ms swoim- masz tego efekty w rozmowach poza cw.

Ijeszcze raz zaznaczę- większości a nie wszystkim.

Opublikowano

E1jjPDLX0AENGp_?format=jpg&name=medium

E1iucVUWUAIib-z?format=jpg&name=large

E1iucd8XoAAGqGa?format=jpg&name=large

xDDDD śmieciara 4.5 bez gier jak zawsze na kolanach z pełnymi ustami, to już nawet nie jest smieszne że małż nie wyrabia przy grze z x360  :kaz:

E1cYJYCVcAMPwhH?format=jpg&name=large

Opublikowano

Posty Daddyego w tym temacie sa jak gowno na chodniku. Kazdy uwaza zeby nie wdepnac, omija, idzie dalej i zapomina

Opublikowano

Swoja droga @PanKamil od paru dni milczy. Chyba nie mamy watpliwosci ze po lisciu i mnie zostal kolejna ofiara zielonej machiny konfidenckiej

Opublikowano

Pytanie co będzie szybciej, nowe gry na Xboxa czy charakter zielonych kapusi?

Opublikowano

40 letni dziad wyzywający ludzi na forum o gierkach. Nieźle. xd

Opublikowano

Jedyny nextgen na rynku :banderas:

E1RPxt_WUAMSAlJ?format=jpg&name=medium

E1ObabuX0AA1fDP?format=jpg&name=900x900

E1Xu0-SWQAASFcE?format=jpg&name=900x900

:banderas::fsg::obama:

wyjąca śmieciara 4.5 bez gier

E0ptPYsWQAAOkZP?format=jpg&name=medium

E0f5M9EWYAIbJwN?format=jpg&name=large

największa premiera tego roku u niebieskich ameb, indyk za 350zł dla casuali :)

E0QNhoAXIAc8hnj?format=jpg&name=large

ratchet 157x to samo od czasów ps2, smutnie mają te niebieskie przegrywy  :kaz:

klapy, sorry inwestuje w jakieś nowe duże IP czy będą ciągle klepać ratchetami i drejkami jak paczkami z zawodnikami do fifki?  

Opublikowano

Żeby Xbox choć raz dostał taką grę jak returnal, a nie tylko te grafiki z grami widmo, które kiedyś tam wyjdą... :frog:

Opublikowano

Czy ten screen ktorym wojuja te zjeby to z jakiegos generatora crapow w gamepassie? Bo przez 50+ godzin w GOTY2021 grafika ostra jak noz ktorym spencer kroi gowno na kanapki dla botow ale co ja tam wiem. Jutubiarze wiedza lepiej xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dostawał mnóstwo perełek zeszłej generacji, ale po prostu byłeś zbyt zafascynowany liczeniem swoich terafanków i ROP-ów w swoim RTX ULTRA 4666 FULL RX AEREO i tego nie zauważyłeś. :lapka: 

Mnostwo perelek

- Forza Horizon 3

- Forza Horizon 4

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.