Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

"Chuopaki ujebało mi się r2 jak to można tanio naprawić?

"Kogoś też wkurwiają te haptyczne wibracje?"

I jakoś się dobiło do tych 30 stron  :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Koneserzy gamingu dostaną  Microsoft Flight Simulator.

Farbowane lisy gamingu dostana bajeczkę o gadającej wiewiórce.

Wszyscy zadowoleni. Tak powinno być.

Zgadzam sie w 100% 

Niech tak pozostanie. Jak najdłużej. Najlepiej z taką częstotliwością jak jest teraz. 

Boty czekają nie wiadomo ile na mfs i doskonale wiedzą, każdy jeden, że polatają tam maks godzinę i nigdy więcej tego nie odpalą.

Oczywiście nie każdy będzie podziwial widoki jak na zwiastunie.

Paolo i reszta bez xsx

Msfs1.00_000.png

Opublikowano

Chciałem sobie obejrzeć Red Bull Kumite w Street Fighter V, ale organizatorzy postanowili rozegrać to na PC z dziwnych przyczyn, a nie jak normalni ludzie na konsolach. No i oczywiście nie mogą zacząć turnieju, bo są problemy techniczne ze sprzętem i kompatybilnością oficjalnych arcade stick'ów XDDDD

Ludzi chorych na pc anti-gaming powinno się izolować od reszty zdrowej tkanki społecznej i niech to zjawisko juz zdechnie. Do grania są konsole ;)

Opublikowano

Mysle ze nasze bociaki sie wyrobia z zakupem xsx bo chyba wszyscy sie zgodzimy ze mfs wyladuje duzo pozniej niz pierwotnie planowano. Zapomnijcie o premierze na wakacje

Opublikowano

Dobra, udało się kontynuować turniej. To co jednak PC daje, to możliwość zobaczenia jak starsi mistrzowie grają na Dual Shockach 1 (Luffy) kontra nowi mistrzowie na Dual Shockach 5 (Idom). Jak bitwa generacji. W których to nieprzerwanie tylko jeden pad nadaje się do bijatyk. Pad od PlayStation. Bijatyki = PlayStation ;)

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

No i oczywiście nie mogą zacząć turnieju, bo są problemy techniczne ze sprzętem i kompatybilnością oficjalnych arcade stick'ów XDDDD

jeno konsole, PC do WoWa, forumka i nostalgicznych wieczorów przy Diablo 2

Teraz, Mendrek napisał:

Bijatyki = PlayStation

bijatyki = nisza :lapka: chociaż cieszy mnie, że ty się w niej odnalazłeś, każdy ma swojego zajoba

Opublikowano

W temacie xboxa wreszcie spadły bomby prawdy na temat forzy :notbad:  są jeszcze tacy co marzą o goty dla forzy:dynia:

Screenshot_20210522-230706_Chrome.jpg

Mfs będzie taka różnica, że jeden lot nad stodola i wyjebondo z dysku na zawsze:asax:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

W ogóle zalajkowalem na FB profil XBOX pl i w każdym komentarzu pod ich postami widzę - „kiedy Dash w 4k?” Ja myślałem że tylko mnie ta pikseloza i burdel w kafelkach kłuje (No o brak wsparcia OLED nie wspomnę) ale tam cała społeczność na to narzeka i wręcz tego rządają! A w zamian? A chuj czekajta na nową generacje ale którą ja się pytam?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pewnie nowy dash wyjdzie razem z killerexami na   ":xboxssie:boxa"

:dunno:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
5 minut temu, triboy napisał:

Pewnie nowy dash wyjdzie razem z killerexami na   ":xboxssie:boxa"

:dunno:

No spoko, niech wyjdzie ale kurwa niech to zapowiedzą a nie chuj Wam w dupe, wydamy grę se pogracie ale dalej na gownianym Dash z kafelkami jak z Windows 9 :/ wstyd jak chuj

Najpotężniejsza konsola która menu nie ogarnia No ja pierdole :/ 

Ktos powie nie grasz w menu Ok ale korzystając nawet z fantastycznej opcji Quick Resume muszę przeskakiwać do rozdzielczości Wii i to boli :/

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Whisker napisał:

W ogóle zalajkowalem na FB profil XBOX pl i w każdym komentarzu pod ich postami widzę - „kiedy Dash w 4k?” Ja myślałem że tylko mnie ta pikseloza i burdel w kafelkach kłuje (No o brak wsparcia OLED nie wspomnę) ale tam cała społeczność na to narzeka i wręcz tego rządają! A w zamian? A chuj czekajta na nową generacje ale którą ja się pytam?

Brak wsparcia oled? Niewyspany po zmianie? 

Opublikowano

Na plejsrace5 dash to jedyna rzecz w prawdziwym 4k to i nic dziwnego, że dla klapersów to takie istotne zagadnienie.

Zieloni luminarze gamingu prawdziwe 4k mają na codzien w grach na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości :xboss:

Opublikowano

Serio poljaki na fejsbukach pytaja sie kiedy dash w 4k? XD 

Opublikowano

Jak to jedyne na co patrzą to nic dziwnego.

Opublikowano

Spokojnie bociarze spadnie wam ze stolu i dash w 4k. Zaraz na e3 zapowiedza i nawet sie nie obejrzycie jak w 2023 przeloza na 2025.

Opublikowano

Na xboxie dash w 1080p, a na plejtejszyn gry w tej rozdzielczosci. Graczu wybierz madrze.

Opublikowano

Tylko, że na xboxie dash w 1080 a gier nie ma. Graczu poważnie się zastanów.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Na xboxie dash w 1080p, a na plejtejszyn gry w tej rozdzielczosci. Graczu wybierz madrze.

na śmieciarce 4.5 gier nie ma  :)

Opublikowano

Jak tam niewolnicy marki Xszczury? Pewnie czekacie w co Pan pozwoli zagrać w GP? Syndrom szkokholmski jak mniemam. Tylko, że oprawca jest bezlitosny i macie głodówkę. 

Szczęśliwa komunia? PS5

Odrzucenie przez Boga i piana z pyska po przyjęciu komunii? XSX.

Opublikowano

Przeciez ten biomutant to gowno jak chuj, kto by chcial w to grac obojetnie w jakiej jakosci?

Opublikowano

Wątpię że sony wytrzyma 2 lata takiej graficznej orki

Opublikowano

Poza tym wystarczy spojrzec ze te dwa screeny sa zrobione w dwoch innych miejscach. Widac to po trawie na dole ktora na skrinie z xsx jest zaslonieta. Piekne propaganda ale nie ze mna te numery. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.