Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale bedzie grane w 23 studia :banderas:

Po tym jak japonski gigant przygniotl nextgenowym butem zielonego smiecia juz nawet najtwardszy bociarski beton peka. Zaraz Ratchet w natywnym pixarze i jeszcze ten Horizon na zamkniecie roku w natywnym nawet kurwa sam nie wiem czym bo to bedzie juz jedna noga w fotorealizmie a druga w bezkresnej wyobrazni holenderskich projektantow marzen z Guerilla :banderas:

Opublikowano

Projektanci marzeń powiadasz? Czyli co full hd podbite do 4k? xd

I tak nikt nie zobaczy u klapów różnicy. 

Opublikowano

Gra bedzie pierdolonym tfu crossgenem, ms wypuscil smieciarza juniora ktory jest hamulcem branzy i niestety wplywa to tez na sony, dlatego 4k/60 potwierdzone na ps5

Opublikowano

A ja się pytam czym się różnią martwe gry na sonke od zapowiadanych ale nie wydawanych na xboxa?

Niczym kurwa, oprócz tego że na sonce już graliśmy a na xboxie są martwe przed narodzinami. 

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Gra bedzie pierdolonym tfu crossgenem, ms wypuscil smieciarza juniora ktory jest hamulcem branzy i niestety wplywa to tez na sony, dlatego 4k/60 potwierdzone na ps5

4k, 60 :D

Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

Podrobek, co ty nam tu za szit wciskasz, wszak nawet semafor miewa lepsze osiągi np w loadingach niż Plejnicość 4,5.

jamal-murray-mem-1024x794.png

Opublikowano

Oj jeszcze kurwa zatęsknisz za takimi niewinnymi pocałunkami  :kaz:

Opublikowano

Znowu ból dupy o exy na sonke. Kiedy to się skończy? No chyba nigdy.

7 miesiąc xsraczkix a dopiero wyszedł jeden ex i jedno pół ex-a. Zieloni mogą być dumni. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Lepsze 0 eksow niz kasztany jak godfall czy destruction. Forumowe dzieci za to ciesza się z rejczel i suckboya, ale czego spodziewac sie po chlopach bawiacych się lego :usmiech:

Opublikowano

Lego? Spoko zabawa z dziećmi. Moge ci inch oddać kilka zestawów ale pierwszy jaki widze do oddania jest 10+

Opublikowano

Ale bomby poleciały, jednak znowu PS5 na topie a ja gram w XSX ale w Halo 1, próbuje się przekonać do tej serii i łyknąć wszystkie odsłony, lore ciekawy choć cała otoczka baaaardzo dziwna No i sama gra.

Opublikowano
9 minutes ago, Whisker said:

Ale bomby poleciały, jednak znowu PS5 na topie a ja gram w XSX ale w Halo 1, próbuje się przekonać do tej serii i łyknąć wszystkie odsłony, lore ciekawy choć cała otoczka baaaardzo dziwna No i sama gra.

Też mnie to czeka, być może tym razem przekonam się do strzelania do krasnali. 

TLOU2 ukończone, czas powrócić do prawdziwych gier jak Doom Eternal. 

Opublikowano

te wyniki nie mają znaczenia, liczą się tylko przykłady z tych gier w których wczytywanie jest szybsze na PS5 jak np. Resident Evil

Opublikowano

A jak tam wcztywanko i fpsy w nowych exach dla xboxa z 23 studow FP?

Still nothing?

Opublikowano

Widzę że głupota botów rośnie proporcjonalnie do każdego kolejnego dnia bez gier. Proponuję porównać czas ładowania w Halo na xboxa i plejstejszon. 

Opublikowano

TYLKO XSMIEC SERIES XSMIEC!!!!!

Forza na smieciarzu laduje sie blyskawicznie a na plejstejszyn (celowo fonetycznie zeby umniejszyc) laduje sie juz 11 lat ja pierdole!!!!! Szach mat niebieskie robale 

Boty w skrocie :reggie:

Opublikowano

Dobra, nie srajcie ogniem, niebieskie robale. Tym razem się nie udało, ale plejsmieciara5 Pro już na pewno zniszczy Xboksa :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.