Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

:yao:

Magik to chyba razem z Dee ukonczyl z wyroznieniem Wyzsza Szkole Zartu im Phila Spencera. Ale jeszcze wam troche do mistrza brakuje. Ta dzisiejsza wrzutka do smyczpassa Phil znowu rozjebal system i zapewnil usmiech na twarzach klapow na najblizsze tygodnie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

2 tygodnie i będzie jak na conanie: rozbić wroga, widzieć go na kolanach i słyszeć lament jego kobiet. 

:shotgun:

Opublikowano

Czasem się zastanawiam kto jest bardziej naiwny:notbad: nastolatka która chlopak chce tylko zaliczyć ale obiecuje jej, że ja kocha czy bot przed e3 kiedy phil mówi "be excited":notbad:w sumie jedno i drugie kończy się w ten sam sposób  :notbad:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
W dniu 31.05.2021 o 07:38, Czezare napisał:

Wyjątkowo zgadzam się z autorem po prezentacji Rudego Spaślaka 2:

Z czym tu się zgadzać? Przecież głównym zarzutem jest crossgenowosc gry.

Dla mnie sam fakt że cutscenki/ dialogi już nie powinny być sztywne, lepsza walka z ludźmi, kreacja świata przedstawionego czy projekty maszyn lepsze niż poprzednicy - to jest najważniejsze, nie next gen powah.

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

image.thumb.png.f80cc1b829e9bcb73fdf757d9ecd85b6.png:yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao:

A teraz zobaczmy co jest w plusie i jaka miażdżąca przewaga, zaorane

Opublikowano
34 minuty temu, aph napisał:

Z czym tu się zgadzać? Przecież głównym zarzutem jest crossgenowosc gry.

Dla mnie sam fakt że cutscenki/ dialogi już nie powinny być sztywne, lepsza walka z ludźmi, kreacja świata przedstawionego czy projekty maszyn lepsze niż poprzednicy - to jest najważniejsze, nie next gen powah.

Czyli wszystko potwierdzasz - chuyowizna:yao:

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

A teraz zobaczmy co jest w plusie i jaka miażdżąca przewaga, zaorane

Ciągle nie ogarniasz tego, że gierki są dodawane dwa razy w miesiącu? I tego, że za chwilę E3 i na prezentacji będą szły takie bomby, że :obama:

Jebaną czymś dużym AAA obstawiam AC Vallhala + starsze części. 

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

I tego, że za chwilę E3 i na prezentacji będą szły takie bomby, że :obama:

xDDDDDDDDDDDDDD

Gebels powiedz im bo oni jeszcze nie wiedza

Opublikowano
10 minut temu, Hubert249 napisał:

Ciągle nie ogarniasz tego, że gierki są dodawane dwa razy w miesiącu? I tego, że za chwilę E3 i na prezentacji będą szły takie bomby, że :obama:

Jebaną czymś dużym AAA obstawiam AC Vallhala + starsze części. 

Zrozum kurwa ja nie chce pokazów, ja chce nowych gier na XSX!!! Mam w dupie trailery, rendery i obietnice, od listopada gówno a nie blockbustery dostałem, ogrywam Gearsy 5 i Halo serię od początku

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

To powiedz jak skończysz bo na razie to jesteś xboxowym Januszem. 

Opublikowano

Trochę to dziwne, że klapy które ABSOLUTNIE I NIGDY NIE GRAJĄ W GRY Z GODPASSA, po słabszej wrzutce mają ból pisdy ocierający się o kolejne załamanie nerwowe :reggie:

Szkrabek, głowa do góry, za 2 tygodnie będzie lepiej. Tak tak wiemy że nie grasz gry z Godpassa, a te emocjonalne zawirowania to pewnie hormony :xboss:

Opublikowano

W temacie xkurwy dopiero dociera, że battlefield w passie to fantazja po krokodylu :dynia: najwięksi naiwniacy w historii gamingu:kaz: chyba zostanę insiderem i będę dawal rumorsy a klauny będą łykać po same kule:xboss: 

No far cry to juz musi się udac :yao: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Tak, na E3 dadzą crapy od Ubi pokroju Assasina i Watch Dogs Legion.

Do oczekiwań na nextgenowe gry, dochodzi wieczne czekanie na hity w game passie.

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

To powiedz jak skończysz bo na razie to jesteś xboxowym Januszem. 

Owszem, nie ukrywam tego, na razie mam ukończone Medium i jednocześnie kończę serie Gears( końcówka 5) i Halo (jedynka skończona) oraz w przerwie Horizon, ale spokojnie cały okres wakacyjny obrałem za cel by rozjechać te serie aczkolwiek nie ukrywam że przytuliłyby jakiegoś nowego blockbustera

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
45 minut temu, dee napisał:

Trochę to dziwne, że klapy które ABSOLUTNIE I NIGDY NIE GRAJĄ W GRY Z GODPASSA, po słabszej wrzutce mają ból pisdy ocierający się o kolejne załamanie nerwowe :reggie:

Szkrabek, głowa do góry, za 2 tygodnie będzie lepiej. Tak tak wiemy że nie grasz gry z Godpassa, a te emocjonalne zawirowania to pewnie hormony :xboss:

Nie wiem, czy będzie lepiej jak przejebie zakład o konto tzn. dla kogo lepiej dla tego lepiej.

:ragus:

Opublikowano

rozi za kratami że z partyzanta minusami rzuca? :kaz: 

Opublikowano

RTX 3090 ma chyba ponad 40 terafanków.

Czy terafanek to dalej wyznacznik splendoru w Console Wars?

Bo te konsole nowe to chyba coś mało... 12-14 TF?

Edytowane przez MarekCol

Opublikowano

W przypadku jednej z konsol terafanki nie mają kompletnie żadnego znaczenia. 

Opublikowano

Xbox series x bo to kurwa jebana bez gier, mam nadzieje ze pomoglem. Po niebieskiej stronie mocy jest jeszcze wolne miejsce takze decyduj sie Marek byle szybko bo pociag z nextgenowym dobrem powoli odjezdza

Opublikowano

Kurwa przekonałeś mnie. Wybieram 40 terafanków PC.

Opublikowano

Skończyły się " dobroci " w GP. Nie chciało się przyjąć podwyżki abonamentu to teraz same gufna będą. Sony was zayebie wykupywaniem wyłączności i zakazem wydawanie w GP większych tytułów. Pan Sony pozwoli to piesek XSX coś złapie w pysk.

Opublikowano
(pipi)a przekonałeś mnie. Wybieram 40 terafanków PC.
...żeby blacharscy cziterzy zepsuli Tobie każdą rozgrywkę do jakiej dołączysz. Zawsze śmieszą mnie i zarazem smucą tego typu ulungowe wysrywy o dołączeniu do rakowego community blacharskich popaprańców...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.