Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ty a ty wiesz że gs się zdobywa tylko na xboxie?

No właśnie nie bo na PC i telefonach również. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Liściu jak zwykle zabłysnął. Klapie kurwa przeanalizuj swój wysryw mózgowy chociaż raz zanim coś napiszesz.

Koniec na dziś. Jak człowiek zauważa, że równa się poziomem wypowiedzi z klapami oznacza to, że trzeba skończyć drinka (pozdro Whisker) i iść spać. Tfu klapy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
29 minut temu, lpcl napisał:

Klapy w temacie, w obronie przenajświętszej sonki, zakon do boju. 

ee41c713-bd32-4e3f-a318-3c1bd28911d0.jpg

Pulpet. 

kadr-z-filmu-krzyzacy.jpg

Niestety zadarł z asx, koniec bliski. xd

grunwald_matejko._0.jpg

klapy po e3

Bitwa-na-Zalewie-Wiślanym-–-Po-bitwie-Henryk-Baranowski-1024x788.jpg

No fajna relacja, zapomniales tylko o fotce jak was asax pasowal na rycerzy:kaz:

912753E5-1228-46B6-8366-70A2713B0B5A.jpeg.3d7a04cd5197c543b31212678643496f.jpeg

Opublikowano

Ciekawi mnie szczerze jakie będą różnice w Ragnaroku na PS4 i PS5 bo albo kolosalne albo jak w przypadku XOX i XSX czyli kosmetyczne, hmm

6 godzin temu, Ins napisał:

że trzeba skończyć drinka (pozdro Whisker) i iść spać. Tfu klapy.

Pozdro (u mnie sobota zaczną się driny :D ) 

Opublikowano

Kiedy Forza Horizon 5 na Xszczura i dlaczego nie Japan? Miasto by zakrztusiło Xszczura czy jak? Lepiej puste tereny. Nic nie trzeba wczytywać na tym gufnie za bardzo w tedy.

Opublikowano

Proszę niech ktoś odkopie jak klapy cisnęły beke z cross-genów.

Opublikowano
47 minut temu, MYSZa7 napisał:

Proszę niech ktoś odkopie jak klapy cisnęły beke z cross-genów.

Dokładnie. Ileż to było pyerdolenia i podśmiechuyek z semafora, że hamulcowy generacji i tak dalej...I co teraz? Następny Drwal i Gran Cienizmo na sonce dla żebraków:yao:

Opublikowano

Zebyscie wy chociaz mieli jedna taka gierke na swojej najpotezniejszej roksie jak ps4 o mocy wagi kuchennej dostanie dzieki rozsadnemu podejsciu wladz sony i decyzji o nieodcinaniu setek milionow graczy :lapka:

Crossgeny w takiej formie jak na sonkach czyli w zasadzie dwie totalnie inne wersje to dobra rzecz.

Nie martwcie sie o wasz hamulcowy syf dla januszy za 1000zl, ascent napewno rozpali 12 terafankow na smieciu bez zadnych kompromisow :yao:

Opublikowano
8 godzin temu, Ins napisał:

Liściu jak zwykle zabłysnął. Klapie kurwa przeanalizuj swój wysryw mózgowy chociaż raz zanim coś napiszesz.

No i chuj, bot jak zwykle nie ogarnął czytania za zrozumieniem. Ale czego się spodziewać bo zielonej amebie. 

Tłumacząć ulungowi - mam nadal 2410gs bo NIE GRAM W CHUJOWEGO XBOXA. Liczba pucharków na sonce się zwiększa. 

8 godzin temu, suteq napisał:

No właśnie nie bo na PC i telefonach również. :) 

Nie prawda. Xbox to konsola i pc i telefon jako EKOSYSTEM zyebania - jak nie wierzysz zapytaj asx-a

Opublikowano

Jezu jaki fikoł jednego i drugiego niewolnika. Jarosław prawie kark skręcił przy tym manewrze, a jego przypadupas naprawdę myśli, że ktoś jego wysrywu nie zrozumiał. Pocieszne.

Opublikowano

Pamiętajcie że liść cały czas spłaca raty za XSX :reggie: Do yebanej śmierci typ na smyczy pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Ale kurwa ich boli ze ktos ma do wyboru dwie konsole ale gra tylko i wylacznie na prawdziwym nextgenie z kraju kwitnacej 90tki na meta :banderas:

Faktycznie to dziwne ze xbox nie przekonuje normalnych ludzi swoim katalogiem gier z 2011 roku xDDDDDDDDDDDDD bociarscy tak pokochali ere 360 ze kisza sie w niej do dzisiaj, zabawne stworzenia

Opublikowano

W ogóle fajne to CW ostatnio. Personalne podjazdy itp. Te kurwy niebieskie pięknie zdowdgroadowały temat. No ale trzeba się dostosować po prostu.

Wczoraj prawie kupiłem tą szmaciarską konsolę. No ale jak zobaczyłem, że Sony Polandia zmieniło retailową cenę na 2449 to prychłem i olałem. Dopłacać jeszcze za konsolę do crossgenów xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, Ins napisał:

W ogóle fajne to CW ostatnio. Personalne podjazdy itp. Te kurwy niebieskie

xDDDDDDDDDDDDDD dalej nawet nie czytam zielonego impotenta gamingu bo zajebal sie sam w dwoch zdaniach

To nie przypadek ze najbardziej bezjajeczna i najmniej konkretna konsola w dziejach swiata ma po swojej stronie samych bezjajecznych graczy.

Wyborazcie ze filip kajzer z kamera zaczepia was na ulicy i macie wymienic 3 znanych botow z forum psx extreme? No kurwa niby czlowiek siedzi kawal czasu na forum ale nikt do glowy nie przychodzi. Zero charyzmy, zero humoru. Totalne kurwa gamingowe zera. Taki ins jest na forum od 1410roku, ktos o nim slyszal zanim zaczal poplakiwac w cw? XDDDDD Moze kurwa jak doradza jakie sluchawki kupic w dziale xboxa. Pankamil jest na forum kurwa nie wiem, 3 miesiace i od razu sie rozpycha lokciami, bociarscy w szale pizdy ze swiezak rozstawia ich po katach i napierdala z otwartej ale pankamil ma w dna playstation. Wchodzi do lokalu i skupia wzrok na sobie tak jak kazdy niebieski. Zielonki jak ins wchodza do lokalu i czekaja przy barze az kazdy juz zamowi, barman wyspi sie na zapleczu i dopiero ins moze zamowic swoje pomaranczowe cappy ze slomka

Chujowosc sie przyciaga i to nie jest przypadek ze charyzma, konkret i oczekiwania jest tam gdzie playstation. Zieloni jak wiemy maja kose z oczekiwaniami :) 

Opublikowano

nie rozumiem tego zdziwienia że crossgeny oni nie mówili że będą wspierać 4 jeszcze przez 3 lata? Tyle ps4 jest że nie odetną się szybko od tego hajsu. 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

nie rozumiem tego zdziwienia że crossgeny

Największe zdziwienie mają zielone ameby. 

Opublikowano

Przyznaj się PISiorze, że pot oblewał twoje niebieskie czoło jak to pisałeś. 

Random mnie wyzywa. Co ja pocznę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

:reggie:

wyzwij mnie od chujow albo staroxbockim zwyczajem zaraportuj, nie wiem kurwa cokolwiek czlowieku, nie badz jak xbox

Opublikowano

Masakra że schabek z takim stażem na forum chwali się że zbije pione z takimi przypałami jak kamilek czy inny spermatello :rotfl:

Opublikowano

No zesrałeś się i nawet nie zauważyłeś. Sam się zaraportowałeś jak zwykle a później znowu ofiarę będziesz z siebie robił. Typowa niebieska atencyjna ladacznica.

Opublikowano
25 minut temu, Ins napisał:

Personalne podjazdy itp. 

a za chwile

2 minuty temu, Ins napisał:

Typowa niebieska atencyjna ladacznica.

:notbad::notbad::notbad:

Opublikowano

Pisałem byś użył tej brei w głowie zanim coś napiszesz czy nie?

Cytat

No ale trzeba się dostosować po prostu

Edit: Niebieskie łajno się obesrało bo ktoś nagle zaczął nieśmiesznym rynsztokiem pisać. Dokładnie tak wyglądają wszystkie wasze posty. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
31 minut temu, schabek napisał:

:reggie:

wyzwij mnie od chujow albo staroxbockim zwyczajem zaraportuj, nie wiem kurwa cokolwiek czlowieku, nie badz jak xbox

Schabek znowu jaki fikołek, to teraz raportowanie to oznaka męskości, charakter i testosteron?

kogo podjebales?

xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.