Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, w sumie ja miałem obie te konsole.

Daje mi to oczywiście prawo do dowolnego szkalowania Xboksa, bo się znam na obu konsolach, automatycznie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zieloni chyba maja największy ból dupy o to, ze tak faktycznie sporo niebieskich tutaj kupiło XSX i podejrzewam u większości podobnie jak u mnie w rankingu używanych sprzętów do grania jest to konsola na 3-4 miejscu( u mnie za PC, Ps5 i switchem). Nikt normalny nie traktuje tego jak pełnoprawnego nextgena, a dekoder do ogrania paru gier za zdrapki z eneby. I świetnie się w tej roli sprawdza, ja jestem bardzo zadowolony z zakupu :)

51 minut temu, Daddy napisał:

Tak czy srak większość klapów pobiegła po XSX w tym ambasadorzy plejśmieciary jak schaboszczak, whisker czy listerin. Chociaż ten ostatni to i tak przestał grać w 2016.

W drugą stronę? Wszyscy mają wyjebane w plejśmieciare 4.5 bez gier bo co tam od pół roku niebieskie karakany piszą? godfall was zajebie, destrucion allstars was zajebie, returnal 1080p 40fps was zajebie...no może się uda w końcu w 2026 jak $orry przestanie robić gry na ps4  :) 

Wszyscy? Mowisz o 2-3 botach z tego tematu, którzy kupili Series X? Bo raczej i w pl i na świecie widzę odwrotny trend.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Trailer od partaczy z $orry

E3OAZHyWEAQjXfZ?format=jpg&name=4096x409

CAPTURED ON ŚMIECIARA 4.5 BEZ GIER 

Gameplay 

E3OAarEXMAAwPr7?format=jpg&name=4096x409

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

FH5 której nie zapowiedziano budzi większe zainteresowanie niż GT7

E3K6ZidVoAEthdr?format=jpg&name=medium

:kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

PIXAR*

*ery toy story 1  :kaz:

Opublikowano

Nieudacznik daddy takiej sraki dostal ze zgapil nawet moj pomysl uprawiania cw w gamertagach  :pawel: No coz, nie dziwne, niebiescy w piatek z kolejnym nextgenowym goty, boty w piatek z kolejnym nextgenowym bolem pizdy :banderas:Czyli po staremu, zycie oparte na gownie z gamepassa i plotkach ktore nigdy sie nie spelnia. Byle do piatku. Ratchet, potem po druga dawke Pfizera, potem ogladanie Euro jak nadczlowiek. Zieloni? Podobnie tylko zamiast Ratcheta stare kurwy od EA, nastepnie mocarz od osiedlowego cpunka i sportowe emocje przy wychylaniu amareny na czas pod sklepem. I tak ma byc.

E3OS7QaXEAUhBck?format=jpg&name=4096x409

KAZDA

JEBANA

SRUBKA

ZYJE

WLASNYM

ZYCIEM

:obama::obama::obama:

Opublikowano

ale jebło u schaboszczaka, od tatr aż po morze :kaz:

ale wracamy do tematu, magiczny dysk śmieciary 4.5 w akcji

:kaz:

Opublikowano

Ten fejkowy skrin to jeszcze przeszedl ale tego spreparowanego wideo w windows media playerze to juz nawet pupcio nie lyknie :yao: proboj dalej bezbeku, masz jeszcze tydzien zeby sie wyszczekac bo jak ci skrzywia psyche po e3 to zostanie juz tylko ssanie kciuka pod lozkiem :kaz: ale spokojnie, e3 2030 juz za rogiem xDDDDD

Screeny in game z reddita

E3OEhnkXMAQ1_3Q?format=jpg&name=large

E3OEh-BWQAA3B10?format=jpg&name=large

E3OEhQ1WUAAYEFN?format=jpg&name=large

vs multiplatformowa propozycja od zielonych partaczy XDDDDDDDDDDDD

552558092.jpg

JAJAHAHAJASHYAHAUFBHUAHAHAHHAAHUHAINUHIAHCAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJJANHIHAJBNHAAA

Opublikowano

Ale dlaczego kopiecie leżącego, jakim jest plejśmieciara5? Dajcie tej najgorszej konsoli stacjonarnej XXI wieku zdechnąć w spokoju. Sony i tak już tworzy wersję pro, która może nawet doczeka się gier w prawdziwym 4K :yao:

Opublikowano

''fejkowy screen, spreparowane video'' z plejśmieciarą 4.5 bez gier serio już jest tak dramatycznie że zwykłe screeny które ludzie wrzucają są według schaboszczaka celowo przerobione :kaz:   Nie, to tylko słaba konsola i słaba seria dla upośledzonych dzieci tak wygląda. 

wojowanie psycho2 który jest mulpipatformą?  :)

E3N7t8_WYAkmqy0?format=jpg&name=4096x409

E3N75w3WQAwvCgU?format=jpg&name=4096x409

E3N8MbVXMA0Howi?format=jpg&name=4096x409

E3N8Or3WQAEWgBX?format=jpg&name=large

Miał być PIXAR a będzie kolejna SPACE KAREN ^^ 

E2pJflIWQAQFUkA?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Schab i jego cotygodniowe "szczepienia" 

man-injecting-drugs-AKRYCG.jpg

Nic dziwnego, ze taki agresywny

Opublikowano
37 minut temu, schabek napisał:

Screeny in game z reddita

E3OEhnkXMAQ1_3Q?format=jpg&name=large

E3OEh-BWQAA3B10?format=jpg&name=large

E3OEhQ1WUAAYEFN?format=jpg&name=large

No cutscenki wyglądaja ładnie a potem wchodzi gameplay i zderzenie z rzeczywistością. :pawel: 

Opublikowano

Nie sądziłem, że jeszcze istnieją gracze łapiący się na bullshoty od Sony :obama:

A nie, wróć, to żadni gracze, to niewolnicy marki i cuckoldy gamingu :xboss:

Opublikowano
5 godzin temu, dee napisał:

A nie, wróć, to żadni gracze, to niewolnicy marki i cuckoldy gamingu :xboss:

dee pięknie podsumowuje Boty z tego tematu :asax:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ogrywanie Ratcheta i Psychonauts za 200 zł? Ja pierdole, dobrze jest być graczem.

Opublikowano

Sony, ich studia, gry to tak odzielny ekosystem od branży, że człowiek ma kompletnie wyebane na E3. No może jedynie interesuje mnie Eldenr Ring i PES2022. W sumie PES mógłby być exem na PS5. 

Przecież Rakthesda z MS stworzą najlepszą kompilację gier 5-6/10 w tej generacji. No, ale GP XD

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
46 minut temu, Czezare napisał:

News dla botów w pigułce - może pokażą, powinni pokazać, nie powinniśmy oczekiwać. Hahaha, przecież tam chyba tylko multi do Halo jest potwierdzone. 

Opublikowano

Łyżka rumorsow z rana na te growe brzuchy z growej jordani i może jakoś przeżyją do 2030 roku:xboss:

Opublikowano

Czy to już za tydzień klapy k tej porze będą uznane za wymarłe gatunek? Mmm Spencer niedługo znowu się zobaczymy ty seksi bydlaku  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.