Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Szymek napisał:

Niech zrobią Killzona albo Drivcluba i lecę po małża choćby dziś. A pijacka morda tak mi obrzydzil ta konsole/otworzył oczy że jestem mu wdzięczny xD 

Hahaha nie ma za co, mniej noobów na serwerach Sony :D

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

@schabek weź ogarnij pizde z tymi statusami

Przecież status nie CW-ingowy i nie mówi o konsolach tylko o userze którego już praktycznie nie widac bo tak się odkeił że właśnie mija neptuna. 

Opublikowano

Kiedy doczekam się takich ocen i pochwał od Digital Foundry i wszystkich recenzentów oraz graczy w grze na XSX?

FF1C2B07-E6A7-4512-9189-4A4E3B724216.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Hahaha nie ma za co, mniej noobów na serwerach Sony :D

akurat pisanie do mnie w przypadku tych dwoch gier to jest mocno nietrafione :D Zeby ci zobrazowac jak to nawet bardziej niz twoj zakup Xboxa Series X  (tak wiem ze nie kupiles)

Opublikowano

A zaraz wjeżdża zwiastun BF 2042 i najlepsza konsola na rynku dostanie najlepsza wersję, zagram się na śmierć

Opublikowano

No wersja na xboxika zaora :banderas:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No wersja na xboxika zaora :banderas:

No kolejny raz zaora pole buraków, ostatnio nieźle napierdala po tym polu XD

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Taka bieda z multi na PS5, że trzeba się brać za CoDy i BFy? Coraz mniej mnie ta konsola przekonuje. Dobrze, że jest Xbox dla skillowców, a Knur karmi mojego XOS. :obama:

Najwiecej według statystyk w multi grają posiadacze konsol Sony także..... na serwerach cod i bf króluje Sonka i tak będzie teraz

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

ajwiecej według statystyk w multi grają posiadacze konsol Sony także..... na serwerach cod i bf króluje Sonka i tak będzie teraz

no ale cod i bf to są gry dla każuli, z błyskawicznym ttk, bardzo prostym movementem i generalnie pozbawionym jakiejś konkretnej mety. Mielone multiplayera. Najbardziej skillowy multik wciąż zostaje w Halo. 

Opublikowano

No jak nie maja w co grac, to nic dziwnego, ze najwiecej soniarzy w tych grach. Pokaz gameplayu i info o gamepassie 13.06 :usmiech:

Opublikowano
W dniu 26.03.2021 o 11:01, Paolo de Vesir napisał:

Możemy zacząć listę życzeń?

• The Gunk z datą premiery
  • Axiom Verge 2 na Xa
  • Solar Ash Kingdom na Xa
  • Psychonatus 2 z (szybką) datą premiery
  • The Last Night z datą premierą

No i przenośny Xbox, dalej czekam. :cool: 

Post z marca hahahah

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Post z marca hahahah

Ludzie serio takie niskie wymagania mają? :D

Godzinę temu, Whisker napisał:

Kiedy doczekam się takich ocen i pochwał od Digital Foundry i wszystkich recenzentów oraz graczy w grze na XSX?

FF1C2B07-E6A7-4512-9189-4A4E3B724216.jpeg

2030 już za rogiem :D

Opublikowano

Nowa SONKA, nowe standardy graficzne. 

A na śmieciarzu co tam? Medium w 900p i 30fps? :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Fajny ten nowy BF 2042. Jak myślicie, dobije do tych 1440p na PS5? xD

Wątpie. Zresztą przy wersji pecetowej to i tak na PS5 w multiku zostanie ogryzek graficzny co najwyżej. Tak było przy poprzednich BF4/1/V. To samo będzie i tutaj. 

Opublikowano

HEHEHE BO WIECIE

Fajny ten nowy cwelbox. Jak myslicie dobije do jednej nextgenowej gry aaa w pierwszym roku swojego marnego zywota?

Tymczasem Dark Alliance juz niedlugo w gp :obama: Po co e3 jak Phil juz teraz zrzuca takie B O M B Y

SKONCZE OUTRIDERS I BEDZIE GRANE XDDDDDDD To juz nie lepiej skonczyc z graniem w ogole?

Opublikowano

Haha i ten typ pisał, że Ratchet to pierwsza gra w którą może by zagrał na Playstation xDDDD

No knur znalazł swoja niszę na rynku bezguście growych, jak już wszyscy się załadowali do 2024 to będzie wrzucał takie gówna, a Ci klaszczą xD

Opublikowano

Chuja mnie dzbany obchodzi w co wy gracie, więc odjebcie się i ode mnie.

Napisz coś w dziale Xboxa, a od razu umysłowo chorzy się zlatują xD. A fakt jest taki, że kupi kilku grę za 350zl, sprzedadzą na pchlim po weekendzie i skorzysta połowa innych klapów. A gdy do XGP coś wpada, to od razu lecą i targają na potęgę ile łączę daje. 

Nie mogę co za pajace, zamiast grać posiadając 2 konsole, to latają po forum i wytykają innych :reggie:

Opublikowano

1112111755_Zrzutekranu2021-06-9o20_53_30.png.15a9dfce99adc74c235ced3051e8bb90.png

1133240896_Zrzutekranu2021-06-9o20_53_52.png.064814d2ddf0e6c396a650221bafa244.png

XDDDDDDDDDDD

Jasny kutas, maniak z soulem wykrecaja lepsza ogladalnosc filmikami nagrywanymi figurka z mortal kombat niz marketingowy potwor z redmond napedzany hajsem ze szczepionek. Zieloni zawsze potrafili w marketing ale ostatnio to przechodza samych siebie. Panowie, kielbasy do gory. Konferencje microsoftu bede ogladal razem z moimi dwoma psami, mozecie spokojnie dopisac 3 wyswietlenia. Jestem tu dla was

Opublikowano

Filmik opublikowany przed chwilą vs 31.05. Ty naprawdę jesteś zjebany.

Opublikowano

Mountain dew drogie, to w tym roku beda musiały wystarczyć łzy klapow do cziperków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.