Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Szymek napisał:

Niech zrobią Killzona albo Drivcluba i lecę po małża choćby dziś. A pijacka morda tak mi obrzydzil ta konsole/otworzył oczy że jestem mu wdzięczny xD 

Hahaha nie ma za co, mniej noobów na serwerach Sony :D

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

@schabek weź ogarnij pizde z tymi statusami

Przecież status nie CW-ingowy i nie mówi o konsolach tylko o userze którego już praktycznie nie widac bo tak się odkeił że właśnie mija neptuna. 

Opublikowano

Kiedy doczekam się takich ocen i pochwał od Digital Foundry i wszystkich recenzentów oraz graczy w grze na XSX?

FF1C2B07-E6A7-4512-9189-4A4E3B724216.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Hahaha nie ma za co, mniej noobów na serwerach Sony :D

akurat pisanie do mnie w przypadku tych dwoch gier to jest mocno nietrafione :D Zeby ci zobrazowac jak to nawet bardziej niz twoj zakup Xboxa Series X  (tak wiem ze nie kupiles)

Opublikowano

A zaraz wjeżdża zwiastun BF 2042 i najlepsza konsola na rynku dostanie najlepsza wersję, zagram się na śmierć

Opublikowano

No wersja na xboxika zaora :banderas:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No wersja na xboxika zaora :banderas:

No kolejny raz zaora pole buraków, ostatnio nieźle napierdala po tym polu XD

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Taka bieda z multi na PS5, że trzeba się brać za CoDy i BFy? Coraz mniej mnie ta konsola przekonuje. Dobrze, że jest Xbox dla skillowców, a Knur karmi mojego XOS. :obama:

Najwiecej według statystyk w multi grają posiadacze konsol Sony także..... na serwerach cod i bf króluje Sonka i tak będzie teraz

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

ajwiecej według statystyk w multi grają posiadacze konsol Sony także..... na serwerach cod i bf króluje Sonka i tak będzie teraz

no ale cod i bf to są gry dla każuli, z błyskawicznym ttk, bardzo prostym movementem i generalnie pozbawionym jakiejś konkretnej mety. Mielone multiplayera. Najbardziej skillowy multik wciąż zostaje w Halo. 

Opublikowano

No jak nie maja w co grac, to nic dziwnego, ze najwiecej soniarzy w tych grach. Pokaz gameplayu i info o gamepassie 13.06 :usmiech:

Opublikowano
W dniu 26.03.2021 o 11:01, Paolo de Vesir napisał:

Możemy zacząć listę życzeń?

• The Gunk z datą premiery
  • Axiom Verge 2 na Xa
  • Solar Ash Kingdom na Xa
  • Psychonatus 2 z (szybką) datą premiery
  • The Last Night z datą premierą

No i przenośny Xbox, dalej czekam. :cool: 

Post z marca hahahah

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Post z marca hahahah

Ludzie serio takie niskie wymagania mają? :D

Godzinę temu, Whisker napisał:

Kiedy doczekam się takich ocen i pochwał od Digital Foundry i wszystkich recenzentów oraz graczy w grze na XSX?

FF1C2B07-E6A7-4512-9189-4A4E3B724216.jpeg

2030 już za rogiem :D

Opublikowano

Nowa SONKA, nowe standardy graficzne. 

A na śmieciarzu co tam? Medium w 900p i 30fps? :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Fajny ten nowy BF 2042. Jak myślicie, dobije do tych 1440p na PS5? xD

Wątpie. Zresztą przy wersji pecetowej to i tak na PS5 w multiku zostanie ogryzek graficzny co najwyżej. Tak było przy poprzednich BF4/1/V. To samo będzie i tutaj. 

Opublikowano

HEHEHE BO WIECIE

Fajny ten nowy cwelbox. Jak myslicie dobije do jednej nextgenowej gry aaa w pierwszym roku swojego marnego zywota?

Tymczasem Dark Alliance juz niedlugo w gp :obama: Po co e3 jak Phil juz teraz zrzuca takie B O M B Y

SKONCZE OUTRIDERS I BEDZIE GRANE XDDDDDDD To juz nie lepiej skonczyc z graniem w ogole?

Opublikowano

Haha i ten typ pisał, że Ratchet to pierwsza gra w którą może by zagrał na Playstation xDDDD

No knur znalazł swoja niszę na rynku bezguście growych, jak już wszyscy się załadowali do 2024 to będzie wrzucał takie gówna, a Ci klaszczą xD

Opublikowano

Chuja mnie dzbany obchodzi w co wy gracie, więc odjebcie się i ode mnie.

Napisz coś w dziale Xboxa, a od razu umysłowo chorzy się zlatują xD. A fakt jest taki, że kupi kilku grę za 350zl, sprzedadzą na pchlim po weekendzie i skorzysta połowa innych klapów. A gdy do XGP coś wpada, to od razu lecą i targają na potęgę ile łączę daje. 

Nie mogę co za pajace, zamiast grać posiadając 2 konsole, to latają po forum i wytykają innych :reggie:

Opublikowano

1112111755_Zrzutekranu2021-06-9o20_53_30.png.15a9dfce99adc74c235ced3051e8bb90.png

1133240896_Zrzutekranu2021-06-9o20_53_52.png.064814d2ddf0e6c396a650221bafa244.png

XDDDDDDDDDDD

Jasny kutas, maniak z soulem wykrecaja lepsza ogladalnosc filmikami nagrywanymi figurka z mortal kombat niz marketingowy potwor z redmond napedzany hajsem ze szczepionek. Zieloni zawsze potrafili w marketing ale ostatnio to przechodza samych siebie. Panowie, kielbasy do gory. Konferencje microsoftu bede ogladal razem z moimi dwoma psami, mozecie spokojnie dopisac 3 wyswietlenia. Jestem tu dla was

Opublikowano

Filmik opublikowany przed chwilą vs 31.05. Ty naprawdę jesteś zjebany.

Opublikowano

Mountain dew drogie, to w tym roku beda musiały wystarczyć łzy klapow do cziperków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.