Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sratchet miał zaorać Xboksa, a zaorał psychikę klapów :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spencer szmato jak w niedziele nie pojawi się nowa gra w gamepassie to jesteś ugotowany, już nawet tutaj zagorzali fani xboxa odejdą od Ciebie i zostanie tylko jedna słuszna konsola next gen z grami godnymi graczy!

ps. Jebne śmiechem jak pojawia się tylko zapowiedzi bo kurwa co rok to samo (wykupiłem Eneby do września więc się postaraj!)

668B1A66-8771-4EFD-B629-69C65DC8E89E.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

4 godzinki i do żyda za pół ceny?

cudowna generacja

Opublikowano
1 minutę temu, gekon napisał:

4 godzinki i do żyda za pół ceny?

cudowna generacja

Do Żyda to jak teraz widzę lecą XSX :D 

AD6AD4D5-751C-4A85-B650-FD8880679EC6.jpeg

A42E75AA-56AE-42CC-8A64-6681FF1E97A9.jpeg

Opublikowano

a to nie wiem, nie znam się na sprzętach agd

Opublikowano

Ja pierdole ledwo Ratchet rozjechał zielone robactwo a już kolejny hit się zapowiada!

Kena

https://youtu.be/jppkGthLvk8

Kena = Star Fox Adenture na sterydach! Sony dostarczasz mi!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

typowy szpil na ps5 - max 2 godziny, wychodzi na ps4 a większość i tak ogra na komputerze biurowym u starego

Opublikowano

E3n8xzZXIAA1_kx?format=png&name=900x900

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to niezle kurwa sztosy do gamepassa XDDDDD dawac teraz te slynne bomby od spencera

Opublikowano

To już po tym sławnym e3? Cholera przespałem 2 dni. xdxdxdxd

Opublikowano

Wszystko sie jeblo znowu u zielonych. Asx mial omijac przecieki, boty mialy omijac hype na ratcheta. Niestety jak narazie to jedynie dobre i nowy gry omijaja xboxa

Opublikowano

W trybie foto Ratcheta można dojrzeć niesamowite rzeczy:

comment_1623408770c2EDQenp2QLBW4rmlTlyjC

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

Ja pierdole ledwo Ratchet rozjechał zielone robactwo a już kolejny hit się zapowiada!

Kena

https://youtu.be/jppkGthLvk8

Kena = Star Fox Adenture na sterydach! Sony dostarczasz mi!

A ta Kena to nie multiplatforma? Więc multiplatformami się tu nie jaramy, nie czytałeś na poprzednich stronach? 

Opublikowano

Nie fanatyk opisał sraczeta:

Wiedzialem ze to nie bedzie epic zabawa na 50h ale nie liczylem na to ze bede celowo lizal sciany zeby nie skonczyc gry ponizej 15h na najwyzszym poziomie trudnosci i czuc sie wyruchanym jak nigdy przedtem. 

To jest dalej dobra gierka ale z Gameplayem na 10h tylko dobra a szkoda bo mogla byc bardzo dobra albo wybitna.

:kaz:

Opublikowano

Piekny jest ten ból doopy zielonych przegrywow po premierze ratcheta:banderas: Teraz tylko phil wyroocha zielonych na obietnice na 2030 i tydzień będzie kompletny:banderas:

Opublikowano
47 minut temu, SlimShady napisał:

Wolfik 2, to gdzie jest? Na następne E3 zostawili?

Takie gówno że nawet na standardy gamepassa się nie załapuje :nosacz3:

Opublikowano

Chodzą plotki że w niedziele uruchomią program demówek do sprawdzenia, będę miał MEGA bekę jak zaczniecie się tym jarac wcześniej opluwając No demo RE VILLAGE :D 

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jakich demówek?

Na XSX po konferencji, pewnie nie wyrobią się z żadną grą na niedziele wiec zaproponują demówki

Opublikowano

Mmm ekskluzywne demka, ulubiony rodzaj exa niebieskich robali  :)

Opublikowano

Żadnych demo MS nie przygotuje razem ze swoimi goblinami. Jutro zobaczymy Halo infinity, parę indorów, może gameplay Stalker 2 i  Forzy 8 z premierą na luty. To wszystko. Reszta to ajmejzing indi szoł. Od 8 lat zapowiadają najlepsze szoł, a jak się zawsze kończyło? Niby tym razem ma być inaczej? Heh. Nie. Będzie tak samo, co MS już udowodnił tym, że:

1. Chciał dostarczyć na premierę XSX Halo w takim stanie.

2. Nie dostarczył nic ciekawego na premierę, nawet żadnej ze swoich flagowych marek.

3. Nawet nie dostarczył Gears Tactic i MSF na premierę.

O CZYM MY KUWA ROZMAWIAMY W OGÓLE.

Jutro będzie taki kabaret że głowa mała. Połowicznie to zasługa Sony, które miażdży najlepszym startem i pierwszym rokiem życia nowej generacji swoimi hiciorami. 

PS. Ich najlepszym E3 okazało się E3 na któym pokazywali multiplatformy i sławnego CP2077, który dobrze wiemy jak skończył.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

A ja bym jednak chciał, aby MS jutro zaskoczył, by tak po raz pierwszy od 8 lat zrobił coś dla graczy i zlikwidował się i pokazał jakieś gry z szansą na zieloną ocenę Metacritic. Chcę by Sony pokonało godnego rywala. Bo co to za sztuka pokonać słabeusza, w dodatku leżącego i bełkoczącego pod wpływem? Co to za sztuka była pokonać tak Xboxa One, który ledwo co wyszedł na ring, a od razu wyrżnął na glebę i zaczął bić się z podłogą? Ten marazm i małe nadzieje paradoksalnie utrzymują obóz zielonych w ryzach. Botki mają bardzo małe oczekiwania, w zasadzie panuje tam depresja i okazjonalnie jakaś nadzieja, zasilana obietnicami Spencera. Dopiero jakby nagle Xbox wzniósł się ponad stan, to zieleniaki nabrałyby tchu w pierś. I dopiero wtedy PlayStation miażdżąc takiego Xboxa, całkowicie rozbiłoby morale betonowych fanów tego drugiego i w końcu poddaliby się, dołączając do niebieskiej elity.

I znowu byłby spokój i piękno. Spotykając się z kolegą, mógłbyś pochwalić się kupnem nowej gry i oboje wiedzielibyście na jaką konsolę. Nie byłoby dwóch multiplayerów, tylko jeden świat, jedne serwery, jedna społeczność. Wielu ludzi odnalazłoby się po latach. Wszyscy mieliby najlepszą konsolę. Czasy, które były i do których trzeba powrócić ;)

Opublikowano

Playstation? Nie dzieki, nie kupuje szrotu.

Gra jest za krótka? Graj mniej, to starczy ci na dłuzej, duh.

Cytat

Patrząc na moje 30-60 min sesje i to, że maskuje zawsze takie gierki to starczy gdzieś na 3-4 tyg na pierwsze przejście

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
25 minut temu, Mendrek napisał:

A ja bym jednak chciał, aby MS jutro zaskoczył, by tak po raz pierwszy od 8 lat zrobił coś dla graczy i zlikwidował się i pokazał jakieś gry z szansą na zieloną ocenę Metacritic. Chcę by Sony pokonało godnego rywala. Bo co to za sztuka pokonać słabeusza, w dodatku leżącego i bełkoczącego pod wpływem? Co to za sztuka była pokonać tak Xboxa One, który ledwo co wyszedł na ring, a od razu wyrżnął na glebę i zaczął bić się z podłogą? Ten marazm i małe nadzieje paradoksalnie utrzymują obóz zielonych w ryzach. Botki mają bardzo małe oczekiwania, w zasadzie panuje tam depresja i okazjonalnie jakaś nadzieja, zasilana obietnicami Spencera. Dopiero jakby nagle Xbox wzniósł się ponad stan, to zieleniaki nabrałyby tchu w pierś. I dopiero wtedy PlayStation miażdżąc takiego Xboxa, całkowicie rozbiłoby morale betonowych fanów tego drugiego i w końcu poddaliby się, dołączając do niebieskiej elity.

I znowu byłby spokój i piękno. Spotykając się z kolegą, mógłbyś pochwalić się kupnem nowej gry i oboje wiedzielibyście na jaką konsolę. Nie byłoby dwóch multiplayerów, tylko jeden świat, jedne serwery, jedna społeczność. Wielu ludzi odnalazłoby się po latach. Wszyscy mieliby najlepszą konsolę. Czasy, które były i do których trzeba powrócić ;)

e2B.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.