Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

FFVII Remake zamówiony, teraz trzeba szukać Moralesa w dobrej cenie. Te dwie giereczki zmyją gówno które się na mnie wylało z tego pokazu. Returnal i Ratchet następne w kolejce ale nie będę wszystkiego naraz kupować przecież. Zbyt dużo tego.

Sorry panowie, ale w dupie mam CGI, fakt że jakaś gra jest console launch exem czy ląduje w GP day one.

Halo nadal niedojebane, chyba, bo tak w sumie to chuja pokazali. Jedynie FH5 cudowna ale to było pewnikiem.

Nawet nic o wstecznej nowego. Jedno Lost Odyssey w 4K byłoby więcej warte niż ten gówno pokaz.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A ta forza to wygląda biedniej niż trójka :dynia: widać, że na szybko sklecił w domu drogi zespół i szykuje się ruchaansko kolejnej serii po cwalo i girlsach :dynia:

Opublikowano

Skoro moderacja nie reaguje na wyzwiska to czas wziac sprawy w swoje rece

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

Nawet nic o wstecznej nowego. Jedno Lost Odyssey w 4K byłoby więcej warte niż ten gówno pokaz.

Kurwa typie który mamy rok żeby się wsteczną jarać? xD 

Teraz, PanKamil napisał:

A ta forza to wygląda biedniej niż trójka :dynia:

Ten już po narkotykach. Jak tam wyścigówki na Playstation? :pawel: 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Kurwa typie który mamy rok żeby się wsteczną jarać? xD

Typie, oprócz Forzy czym mam się jarać?

MS dobry jest we wstecznej to liczyłem, że jak dadzą dupy z aktualnymi gerkami to chociaż coś nowego w tym temacie będzie. 

No ale jak zwykle poprzeczka opuszczona bardzo nisko, a te kurwy i tak się na ryj wyjebały.

Opublikowano
Teraz, Bielik napisał:

No jak nie jest? Czasowy chyba, ale jest. 

Użyli tego tajemniczego console launch ex w co drugiej grze, równie dobrze może gra wyjść w czwartek na Xboxa a w piątek na plejce

Opublikowano
1 minutę temu, Bielik napisał:

No jak nie jest? Czasowy chyba, ale jest. 

Ale dalej premiera nie w wakacje :/ 

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

Ta konfa utwierdza w przekonaniu, ze mamy graczy i graczy. Jedni wola dostać kilka doskonałych,

dopracowanych nextgenowych gier rocznie

o jezu litosci

Opublikowano

Zaczyna się… 2023 już niedługo :rofl:

94BDBBB7-C219-4C62-97E9-4FD9569FAA08.png

Opublikowano

Takie pokazy oddzielają graczy od pisdeczek 

No i git, koneserzy gamingu będą się bawić kolejnymi sztosami w Godpassie, niebieskie robale kontynuacja leczenia w szpitalu w Choroszczy :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

Typie, oprócz Forzy czym mam się jarać?

Przecież wychodzi w tym roku jeszcze tyle większych i mniejszych gier na różne platformy że chyba tylko totalny janusz od fifki i butterfielda mógłby tak napisać. :cool: 

Opublikowano

Klapom nie przeszkadza jaranie się czasowymi eksami pokroju ostatnich gier od SquareEnix i Deathloopem, ba! to nawet zajaweczka, bo ogra się szybciej, ale już w drugą stronę to już jest ból dupy i podśmiechujki. Miłego czekania frajerzy. :) 

Opublikowano

Xbox? Najlepsza konsola do ogrywania czasowych eksow gownogierek aa w indykpassie. Niesamowite jak nisko upadla ta platforma

Opublikowano

Aha i podobno psycho i mfs mialy byc na juz XDDDDDDDDDDDDD jedna prawie w sierpniu, druga prawie w wrzesniu kabaert

Opublikowano

I ja to wszystko mogę ograć na tym śmieciu One S :pawel: Niesamowita generacja Microchujni.

Opublikowano

Grafika w cross-genie lepsze niż cokolwiek co pokazało Sony do tej pory, a MFS to już poziom nieosiągalny dla PS5. No, ale czego innego spodziewać się można jak masz tak utalentowane studia i konsolę vel inzynieryjny cud?

No fajna to była generacja dla PS5, szkoda że skończyła się 13 czerwca 2021. [*]

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Przecież wychodzi w tym roku jeszcze tyle większych i mniejszych gier na różne platformy że chyba tylko totalny janusz od fifki i butterfielda mógłby tak napisać. :cool: 

FIFA i Buggerfield xD Coś ci się pomyliło synek.

Gdyby Halo 5 nie byłoby taką spierdoliną zarówno w singlu jak i multi (tak, najgorsze multi w Halo, ale rozumiem że takie ADHD się podoba) to bym inaczej do tego podchodził.

MS po prostu dał dupy jeżeli chodzi o pierwszy rok i tyle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.