Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

no ale według forumowych botów podobno tylko eksbox miał zapewniać natywne przy grach First Party 4k 60 z RT XD

Tak, w Forzy MOTORSPORT. :reggie:

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

4K i 60 fpsów na PS5 to mrzonka w jakiejkolwiek grze, ale przynajmniej jest RT

Jak ten w returnalu co to go nikt nie widział czy bieda z Ratcheta? :dynia:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Albo ten RT bieda w 360p w Moralesie:pawel: 

W GT7 też chyba miało być jakieś gówno RT w jednej czwartej rozdzielczości obrazu. Niedługo przy tych exach Sony to tv HD Ready wrócą do łask. :dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Jeśli jakiś idiota twierdzi ze MS nie pokazał wczoraj nic co mogłoby przyciągnąć do zakupu Xboxa to proponuje zabrać się za wędkarstwo albo oglądanie TVP, bo z gierkami to ma mało wspólnego.

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę. Cała reszta to nic ciekawego.  No i gejlo dla fanów. 

Opublikowano

Podsumujmy forze

-4k i 30 fps wielki regres

-spadki do 1080p i 60 fp regres

-oprawa stoi w miejscu

-lokalizacja bez klimatu. Gdyby nie napisali, że to Meksyk to nikt by na to nie wpadł

-jeszcze większe stanie gaasem

-ray tracing nieosiągalny w żadnym trybie

-zero innowacji

-festiwal zamieniony w cyrk

Ja pierdole 

image.png.8552c23ac0b30299e26b9507857b7d9c.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

A co tam fajnego Sony na E3 pokazało? 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę.

Za to klockami Lego sie jeszcze bawisz więc z miłą chęcią pograsz w gre dla dzieci o wiewiórce. Na youtubie bo na youtubie. Ale zawsze.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Podsumujmy forza

-4k i 30 fps wielki regres

-spadki do 1080p i 60 fp regres

-oprawa stoi w miejscu

-lokalizacja bez klimatu. Gdyby nie napisali, że to Meksyk to nikt by na to nie wpadł

-jeszcze większe stanie gaasem

-ray tracing nieosiągalny w żadnym trybie

Ja pierdole 

image.png.8552c23ac0b30299e26b9507857b7d9c.png

Wiemy juz wszystko oprocz kluczowej informacji. Ile zielone kurwy wyciely zawartosci zeby wsadzic ja do deluxe edition i wyciagac swoje pazerne lapska po hajs. Upadek legendy. Szkoda

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Podaj grę która ma lepszy RT? XD

Przecież te RT odjebali tam po mistrzowsku

No 360p. Mistrzostwo. Nvidia pokłada się ze śmiechu.

Opublikowano
15 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeśli jakiś idiota twierdzi ze MS nie pokazał wczoraj nic co mogłoby przyciągnąć do zakupu Xboxa to proponuje zabrać się za wędkarstwo albo oglądanie TVP, bo z gierkami to ma mało wspólnego.

No nie wiem, dla mnie tylko Halo Infinite, AoE 4 i Party Animals. Z tego PA będzie na wszystkim, AoE 4 tylko na PC. Zostaje Halo, ale dla 1 singla na 6-8h nie będę kupował kolejnej konsoli, zwłaszcza że nie porzucili łoniaków z ery kamienia łupanego. Horizon to do 4 części równia pochyła, zobaczymy czy w końcu odwrócą trend, ale zapowiedź nie daje powodu do optymizmu. Liczyłem na jakieś info o Motorsport, bo wydaje się, że obrali kierunek GT Sport, ale wygląda na to, że jak robi się coś nowego, a nie tylko odcina kupony to trochę więcej czasu zajmuje. Niech dłubią, oby wreszcie było coś świeżego w tej serii.

Edytowane przez Chmielinski

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Wiemy juz wszystko oprocz kluczowej informacji. Ile zielone kurwy wyciely zawartosci zeby wsadzic ja do deluxe edition i wyciagac swoje pazerne lapska po hajs. Upadek legendy. Szkoda

Już pewnie pichcą jakieś dlc z motywem "tomek i przyjaciele"dla uposledzonych  i będzie psychiczny terror czy kupic dlc do gry której nie masz a wypierdolą ja ze sklepu za 3 lata bo licencję wygasną 

No ja pierdole x2

image.png.cb7c375b85452e53f68f83452487960f.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Image

Horizon-Forbidden-West_2021_05-27-21_005

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Chyba coś poszło nie tam przy projektowaniu x-śmiecia bez gier. Następnym razem niech dadzą z 7tfl więcej, TO MOŻE SIĘ UDA :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Image

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Chyba coś poszło nie tam przy projektowaniu x-śmiecia bez gier. Następnym razem niech dadzą z 7tfl więcej, TO MOŻE SIĘ UDA :kaz:

Ja pierdole x3

image.png.05d91dbcef4abadbaf6ddfad1ec25c2e.png

Opublikowano

Spokojnie taki jeden sandalarz w dziale xsx juz swietuje :kaz:

Niestety potwierdzilo sie to czego sie obawialem. Xsx konkurencja dla ps4, nadal czekamy na odpowiedz microsyfu na ps5

Opublikowano

Schabek? A co ty tu jeszcze robisz? Jakiś ponoć zakład przejebałeś. Pakuj walizy i out. Miej troche godności.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Może jakbym w realu jeździł elektryczna zapalniczka to bym chciał się pospuszczać  grając w brum brum.Ale nie jeżdżę. Cała reszta to nic ciekawego.  No i gejlo dla fanów. 

Może gdybym tez był pizda która potrzebuje pseudo muscle cars do powiększenia penisa to faktycznie samochodowki by mnie nie interesowały po takim doświadczeniu z motoryzacja.

Opublikowano
58 minut temu, PIOTR8642 napisał:

RT w MM przy jednej czwartej rozdzielczości obrazu 1080p, to daje zawrotne 360p...o kurwa, aż przysiadłem z wrażenia jak klap daje wykład o raytracingu :obama:

Mała lekcja matematyki bo słabo u Ciebie z tym. 2560x1440 (1440p)=mw 3.7mln pixeli, 1280x720=mw 0.92 mln(1/4 z 1440p), 640x360=0.23 mln (1/16 z 1440p).

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Może gdybym tez był pizda

Pizda to jesteś bo nie skasowałeś konta po przegranym zakładzie.

Opublikowano

Panowie mogę Wam zdradzić BOMBĘ E3 2022: Tryb Fps boost i usprawnienia graficzne dla wersji series X dla Horizona 5!

11 minut temu, YETI napisał:

Image

Demon's Souls PS5

VS

Image

Image

Image

Różnica dwóch generacji, ale co się dziwić jak Xbox nadal w czasach 360tki..

Opublikowano
4 minuty temu, łom napisał:

Mała lekcja matematyki bo słabo u Ciebie z tym. 2560x1440 (1440p)=mw 3.7mln pixeli, 1280x720=mw 0.92 mln(1/4 z 1440p), 640x360=0.23 mln (1/16 z 1440p).

Przecież napisałem że jedna czwarta rozdzielczości obrazu. Tak samo jak w Spidermanie w 2160p masz według Digital Foundry RT w rozdzielczości 720p. A jak grasz w 1080p to zgadnij, w jakiej rozdzielczości RT będziesz miał? 

Opublikowano

Day 1 to będzie grał jak zwykle Liściu na youtubie. Jego pytaj. On wie lepiej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.