Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

Zauważ, że plejka nie ma żadnej ścigałki w swojej ofercie. 

Poza tym pod koniec roku to Halo+Forza zrobią robotę tym bardziej jeżeli Sony przełoży Horizona na 2022 rok. Dodaj do tego gierki z gamepasa i masz świetny sprzęt (biorąc pod uwagę jakie chore ceny mają teraz gry na premierę, bo dla mnie 350zł jest popierdolenie wygórowaną ceną za gierkę jako hobby - nawet jeśli mógłbym sobie kupić z 10 takich gierek w miesiącu).

Jedyne czego mi brakuje to ficzerów takich jak w padzie od plejki. Taki dualsense z forza, ależ to musiałoby być dobre. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pioter obrałem zbroje bo nie ma xszmaty:yao: w sumie mnie to nie dziwi jak ten smiec nie ma nawet ray tracingu:yao:

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Wystarczy mi jedynie spojrzenie na te gry które ogrywasz i stąd masz taką wiedzę. Nie wstydz, wrzucaj GT - zerkniemy i pogadamy w CW.

Zerkniecie? Razem z innymi kolegami stalkerami? Dobra, nie ma tematu , to już WAM wysyłam na fejsie. PSN Id też podać? 

Tylko uroczyście obiecajcie że nie będę dostawał żadnych wiadomości na Xboxie ani na Plejce.

A że przynajmniej ty Liściu cieszysz sie tutaj nieskazitelną opinią zrównoważonego psychicznie wielbiciela wszystkich platform, to jestem spokojny. Ufam że twoi koledzy o których piszesz, też są tak porządni i godni zaufania jak ty. Eee tam ufam, jestem tego pewien. W końcu znamy sie z CW, a to do czegoś zobowiazuje.:reggie:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Zerkniecie? Razem z innymi kolegami stalkerami? Dobra, nie ma tematu , to już WAM wysyłam na fejsie. PSN Id też podać? 

Tylko uroczyście obiecajcie że nie będę dostawał żadnych wiadomości na Xboxie ani na Plejce.

A że przynajmniej ty Liściu cieszysz sie tutaj nieskazitelną opinią zrównoważonego psychicznie wielbiciela wszystkich platform, to jestem spokojny. Ufam że twoi koledzy o których piszesz, też są tak porządni i godni zaufania jak ty. Eee tam ufam, jestem tego pewien. W końcu znamy sie z CW, a to do czegoś zobowiazuje.:reggie:

Pioter, dawaj zdjęcie xsmiecia, a nie miotasz się jak swinia w chlewie:yao: pioter jak zwykle wymięka :xboss:

Opublikowano

Kamilku czy ty nie miałeś dzisiaj wrzucić swoich screenów ze Spidermana? I na dokładke z Returnala i Racheta?

Opublikowano

@LiŚciu to już nie chcesz pogadać o mojej (jak to ładnie ująłeś) wiedzy? :reggie:

Skoro tak ci zaimponowała, to pytaj, odpowiem.:shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciu to już nie chcesz pogadać o mojej (jak to ładnie ująłeś) wiedzy? :reggie:

Skoro tak ci zaimponowała, to pytaj, odpowiem.:shieeet:

Nie odpowiadaj. Dawaj dane gamertaga - wystarczy

Opublikowano

Dobra łachudry spod MOPS-u. Ładnie przeprosic pana Gracza Piotra za swoje gówniarski szczekanie, zbierac butelki po denaturacie i spać.

A dla zielonego kolegi pro-tip: nie  baw się z gównem bo zawsze się upaprzesz :notbad:

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A koledzy stalkerzy nie chcą porozmawiać o mojej wiedzy, ktora tak wam zaimponowała? Też chcą tylko gamertaga? A PSN id nie chcecie? Bo inaczej poczuje sie urażony i zwątpie w wasze szczere intencje.

Opublikowano

Już po mokrym śnie klapow, FH 5 4K/60fps, najpierew FH5 okazuje się ciałem, które wygląda taka, ze gacie zrywa a teraz jescze to 4K/60 FPS.

:obama:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Piotrek nie wciągaj się w zaczepki plebsu pod monopolowym o 6:00 rano.

To chorzy ludzie, na głodzie gierkowym, Jim ich wyruchal, gier nie ma, next gena nie ma, hendrixowa autostrada miała tylko 2km w jedną stronę.

Opublikowano

I jeszcze te refleksy na karoserii, którymi zostali rozjebani od rana.

PS

@dee  @Daddy Własnie widze że jeden z tych stalkerów pomylił CW z realnym życiem. Ale luzik, rozumiem że po tylu rozpierdolkach jakie dostał to pewnie dopadł go syndrom sztokholmski. 

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak on nie ma XSX ani PS5 a nawet Switcha :D hahahahah

Opublikowano

Kółko wsparcia dla piotera bo biedny nawet nie ma tego xsmiecia co nie udźwignie raytracingu w 30 fps:yao: żeby było zabawniej to wspiera go kolejnych dwóch botów co xszmate widzieli walającą się po półkach w RTV Euro agd:yao: tak blisko a tak daleko:xboss:

tymczasem niebieska szlachta zapierdala na nadkonsoli ciesząc oko rtx on:fsg:

20210315_225658.jpg

Może list do mikołaja pomoże i już w grudniu dostaniecie minismiecia pod choinkę :xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Medium na XSX:

hahahahahah, średniak w 720p, niezłe exy tam macie boty, idealna gra do GP

Medium na PS5:

a stestuje sobie, zapłacę nawet

nie zmieniajcie się klapy

Opublikowano

Ostatnie strony to istna masakra zieloną piłą mechaniczną w 60 klatkach. Robactwo zezłomowane, resztki po klapach podniesie wydmuszkowy szczur na bezrobociu po 7 godzinnej kampanii. 

Boli?

NIE DLA ZERA KONSOLA SPENCERA 

Opublikowano

Tylko nie zapomnijcie ściągnąć wersji na ps4, zupdejtować do wersji na ps5, wrzucić płytkę z PS4 i potem zamienić na płytkę na ps5, skasować wersję z PS4 z dysku, ściągnąć dodatkowe updejty, zgrać sejwy przez HDD, wgrać sejwy na ps5, pomodlić się do kutatagiego żeby wszystko działało i nareszcie można się odprężyć i grać. Co za prestiż, japońska technologia, i myśl programistyczna. xdxdxdxd

Opublikowano

No i widzicie jak to jest,ci od mediuma już zrozumieli,że za 4 zł to oni mogą już się pakować ,teraz muszą błagać Sony na kolanach wielkich samurajów z kraju kwitnącej wiśni aby wydali grę na platformę gdzie ludzie szanują ich czas pracę i kupią grę.:rayos:

Ale na PlayStation nie jest lekko tutaj są potężne gry,potężna konkurencja to się na nic nie czeka tu się gra.

Opublikowano

Plejbestia 5 - do wszystkiego

Xsmiec series 30fps/60fps z falujacym kalem - do forzy horizon

Mozna zamykac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.