Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

Zauważ, że plejka nie ma żadnej ścigałki w swojej ofercie. 

Poza tym pod koniec roku to Halo+Forza zrobią robotę tym bardziej jeżeli Sony przełoży Horizona na 2022 rok. Dodaj do tego gierki z gamepasa i masz świetny sprzęt (biorąc pod uwagę jakie chore ceny mają teraz gry na premierę, bo dla mnie 350zł jest popierdolenie wygórowaną ceną za gierkę jako hobby - nawet jeśli mógłbym sobie kupić z 10 takich gierek w miesiącu).

Jedyne czego mi brakuje to ficzerów takich jak w padzie od plejki. Taki dualsense z forza, ależ to musiałoby być dobre. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pioter obrałem zbroje bo nie ma xszmaty:yao: w sumie mnie to nie dziwi jak ten smiec nie ma nawet ray tracingu:yao:

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Wystarczy mi jedynie spojrzenie na te gry które ogrywasz i stąd masz taką wiedzę. Nie wstydz, wrzucaj GT - zerkniemy i pogadamy w CW.

Zerkniecie? Razem z innymi kolegami stalkerami? Dobra, nie ma tematu , to już WAM wysyłam na fejsie. PSN Id też podać? 

Tylko uroczyście obiecajcie że nie będę dostawał żadnych wiadomości na Xboxie ani na Plejce.

A że przynajmniej ty Liściu cieszysz sie tutaj nieskazitelną opinią zrównoważonego psychicznie wielbiciela wszystkich platform, to jestem spokojny. Ufam że twoi koledzy o których piszesz, też są tak porządni i godni zaufania jak ty. Eee tam ufam, jestem tego pewien. W końcu znamy sie z CW, a to do czegoś zobowiazuje.:reggie:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Zerkniecie? Razem z innymi kolegami stalkerami? Dobra, nie ma tematu , to już WAM wysyłam na fejsie. PSN Id też podać? 

Tylko uroczyście obiecajcie że nie będę dostawał żadnych wiadomości na Xboxie ani na Plejce.

A że przynajmniej ty Liściu cieszysz sie tutaj nieskazitelną opinią zrównoważonego psychicznie wielbiciela wszystkich platform, to jestem spokojny. Ufam że twoi koledzy o których piszesz, też są tak porządni i godni zaufania jak ty. Eee tam ufam, jestem tego pewien. W końcu znamy sie z CW, a to do czegoś zobowiazuje.:reggie:

Pioter, dawaj zdjęcie xsmiecia, a nie miotasz się jak swinia w chlewie:yao: pioter jak zwykle wymięka :xboss:

Opublikowano

Kamilku czy ty nie miałeś dzisiaj wrzucić swoich screenów ze Spidermana? I na dokładke z Returnala i Racheta?

Opublikowano

@LiŚciu to już nie chcesz pogadać o mojej (jak to ładnie ująłeś) wiedzy? :reggie:

Skoro tak ci zaimponowała, to pytaj, odpowiem.:shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciu to już nie chcesz pogadać o mojej (jak to ładnie ująłeś) wiedzy? :reggie:

Skoro tak ci zaimponowała, to pytaj, odpowiem.:shieeet:

Nie odpowiadaj. Dawaj dane gamertaga - wystarczy

Opublikowano

Dobra łachudry spod MOPS-u. Ładnie przeprosic pana Gracza Piotra za swoje gówniarski szczekanie, zbierac butelki po denaturacie i spać.

A dla zielonego kolegi pro-tip: nie  baw się z gównem bo zawsze się upaprzesz :notbad:

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A koledzy stalkerzy nie chcą porozmawiać o mojej wiedzy, ktora tak wam zaimponowała? Też chcą tylko gamertaga? A PSN id nie chcecie? Bo inaczej poczuje sie urażony i zwątpie w wasze szczere intencje.

Opublikowano

Już po mokrym śnie klapow, FH 5 4K/60fps, najpierew FH5 okazuje się ciałem, które wygląda taka, ze gacie zrywa a teraz jescze to 4K/60 FPS.

:obama:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Piotrek nie wciągaj się w zaczepki plebsu pod monopolowym o 6:00 rano.

To chorzy ludzie, na głodzie gierkowym, Jim ich wyruchal, gier nie ma, next gena nie ma, hendrixowa autostrada miała tylko 2km w jedną stronę.

Opublikowano

I jeszcze te refleksy na karoserii, którymi zostali rozjebani od rana.

PS

@dee  @Daddy Własnie widze że jeden z tych stalkerów pomylił CW z realnym życiem. Ale luzik, rozumiem że po tylu rozpierdolkach jakie dostał to pewnie dopadł go syndrom sztokholmski. 

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak on nie ma XSX ani PS5 a nawet Switcha :D hahahahah

Opublikowano

Kółko wsparcia dla piotera bo biedny nawet nie ma tego xsmiecia co nie udźwignie raytracingu w 30 fps:yao: żeby było zabawniej to wspiera go kolejnych dwóch botów co xszmate widzieli walającą się po półkach w RTV Euro agd:yao: tak blisko a tak daleko:xboss:

tymczasem niebieska szlachta zapierdala na nadkonsoli ciesząc oko rtx on:fsg:

20210315_225658.jpg

Może list do mikołaja pomoże i już w grudniu dostaniecie minismiecia pod choinkę :xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Medium na XSX:

hahahahahah, średniak w 720p, niezłe exy tam macie boty, idealna gra do GP

Medium na PS5:

a stestuje sobie, zapłacę nawet

nie zmieniajcie się klapy

Opublikowano

Ostatnie strony to istna masakra zieloną piłą mechaniczną w 60 klatkach. Robactwo zezłomowane, resztki po klapach podniesie wydmuszkowy szczur na bezrobociu po 7 godzinnej kampanii. 

Boli?

NIE DLA ZERA KONSOLA SPENCERA 

Opublikowano

Tylko nie zapomnijcie ściągnąć wersji na ps4, zupdejtować do wersji na ps5, wrzucić płytkę z PS4 i potem zamienić na płytkę na ps5, skasować wersję z PS4 z dysku, ściągnąć dodatkowe updejty, zgrać sejwy przez HDD, wgrać sejwy na ps5, pomodlić się do kutatagiego żeby wszystko działało i nareszcie można się odprężyć i grać. Co za prestiż, japońska technologia, i myśl programistyczna. xdxdxdxd

Opublikowano

No i widzicie jak to jest,ci od mediuma już zrozumieli,że za 4 zł to oni mogą już się pakować ,teraz muszą błagać Sony na kolanach wielkich samurajów z kraju kwitnącej wiśni aby wydali grę na platformę gdzie ludzie szanują ich czas pracę i kupią grę.:rayos:

Ale na PlayStation nie jest lekko tutaj są potężne gry,potężna konkurencja to się na nic nie czeka tu się gra.

Opublikowano

Plejbestia 5 - do wszystkiego

Xsmiec series 30fps/60fps z falujacym kalem - do forzy horizon

Mozna zamykac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.