Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

E4CQzZmVcAAdWDO.png?width=427&height=514

Czaicie usprawiedliwiać wydanie 3 i pół bomby za ratcheta na 7h, gdy u spencera tyle dobra za 4 zł? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak walony w dupe może być tylko klap :shieeet: 

A jeszcze nadciąga podwójna penetracja w postaci remastera remastera TLOU za pełną cene. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie kupić takie gówno za 300zł klapy to jednak mają najebane w tych pustych głowach  :pawel:

Opublikowano

E4C5hLuXoAEwWen?format=png&name=small

ahahahha boże klapy zaraz zaczną sie wysadzać chyba przez ten meltdown spowodowany przez Starfielda a to dopiero poczatek 

E4B7qsxVcAA-7dh?format=jpg&name=4096x409

jaka gra wariacie? i to za 4zł w GP vs 3,5 bomby za 10h Ratcheta, który niczym się nie różni od czternastu poprzednich części xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no a zaraz sie okaze ze wszystko co bylo reklamowane only on ps5 bedzie do ogrania na ps4 xD Tak klamac a ci klaskaja posladkami 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
7 minut temu, bluber napisał:

3,5 bomby za 10h Ratcheta, który niczym się nie różni od czternastu poprzednich części

Różni sie bo ojebali dwukrotnie content w porównaniu do poprzednich cześci. Dlatego Insomniac mógł wydać Milesa Moralesa i Racheta na PS5 w tak generalnie krótkim czasie. Miles to kopiuj wklej Spidermana na kilka godzin. Rachet, następna wydmuszka. 

Oczywiście klapy nic nie powiedzą bo 99% tych krzykaczy nie grało w te gry. 

Opublikowano
8 minut temu, Szymek napisał:

no a zaraz sie okaze ze wszystko co bylo reklamowane only on ps5 bedzie do ogrania na ps4 xD Tak klamac a ci klaskaja posladkami 

Ja tam czekam na Ratcheta na PS4 i jakieś fikoły niebieskich o tym, że potrzebujemy gier next-gen only bo POPRZEDNIA OGRANICZA oczywiście z błogosławieństwem kotleta schabowego. :dynia:

Opublikowano

Nie no od razu widać że miles morales to zupełnie inna gra niż spiderman z 2018 :dynia:

Opublikowano

Pupcio jaki aktywny dzisiaj. Jak tam chłopie - masz nextgena czy dalej w średniowieczu gamingu konsolowego? :)

Opublikowano
5 minutes ago, Pupcio said:

Nie no od razu widać że miles morales to zupełnie inna gra niż spiderman z 2018 :dynia:

Ale grałeś? Czy też teorie z dupy ?

Mi poprzedni spajder nie poszedł kompletnie,a miles jest imo znacznie lepszy.

Białemu brakowało luzu a murzyn 60 FPS RT I kocie ruchy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
33 minuty temu, Hum napisał:

E4CQzZmVcAAdWDO.png?width=427&height=514

Czaicie usprawiedliwiać wydanie 3 i pół bomby za ratcheta na 7h, gdy u spencera tyle dobra za 4 zł? 

O super. To który z tych tytułów dzisiaj uruchomisz? Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

Opublikowano

Pytasz czy Piotrek grał? XD XD :dynia::dynia: 

Opublikowano

No tak, mogłem się spodziewać, za słaba graficzka i brak odbić w szybach żeby dobrze się bawić  :)

:kaz:

Opublikowano
13 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ale grałeś? Czy też teorie z dupy ?

Mi poprzedni spajder nie poszedł kompletnie,a miles jest imo znacznie lepszy.

Ja grałem w oba i to dalej ta sama gra tylko inny bohater, dostał parę nowych skilli i na tym koniec, nawet nie miałem siły go skończyć, bo taki to powiew świeżości był...

12 minut temu, Jakim napisał:

O super. To który z tych tytułów dzisiaj uruchomisz? Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

Flying już za rogiem, FH5 i Halo za 5 miechów :xboss: a w między czasie masa innych gier, zaraz Hades w GP :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

Przypominam mentalne biedaki, że mamy 8 miesięcy od premiery konsoli a wy dalej wklejacie screeny z przyszłości.

za 8 miesiecy to wam zostanie do ogrania tylko logo z Kratosa 2...a Spencer wiedzial ze na Xboxie prawdziwi mezczyzni i rozpoczyna ofensywe po Euro. Yebany jest najlepszy :xboss: 

Opublikowano
24 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

54e67a9263645.jpg

Opublikowano

Ale to trzeba zagrać żeby te kocie ruchy obczaić:shieeet: Najlepiej w 1080p, wiadomo.

Opublikowano

A w sumie ogram sobie tego milesa na ps4. Czy jak nie będę widział pajonka w szybie to jednak słaba gra klapy?  :)

Opublikowano

Jak gra jest dobra to jest dobra też w 30  :)

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No tak, klapom wystarczy lekko lepsza grafa i gra się zupełnie inaczej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.