Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
52 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Odyssey petarda, ale jak odpaliłem Galaxy, z tym sterowaniem ruchowym to :reggie: Trzeba chyba sobie rok przerwy robić, bo inaczej nie da się w tę serię grać.

Galaxy gówno obesrane tfu 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
59 minut temu, izon napisał:

A jaki masz problem z Galaxy?? To mnie zdziwiłes bo joy conami gra się zajebiscie.

No nie podeszło mi to

sterowanie kompletnie, pomysł z poziomami kozak, ale jakoś mnie nie porwało.

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

No właśnie. Mam tak samo, jedynie mogę odchaczyć że w premiere kupiłem dwa nextgeny. Jedyny plus że pleyka nie chodzi jak odkurzacz. Cała reszta mogłłaby wyjśc za rok

Żadnych plusów na forum nie dostałeś? Bo to chyba był najważniejszy powód kupna nextgenów na premierę - szpan na forum.

Opublikowano

Biedny tirex  :( za dużo działów i minusiki na forum, sfałszowane wybiry w usa. Co jeszcze złego Cię spotka w tym roku?!

Opublikowano
13 minutes ago, Pupcio said:

Biedny tirex  :( za dużo działów i minusiki na forum, sfałszowane wybiry w usa. Co jeszcze złego Cię spotka w tym roku?!

Odpukać, ale mnie mało złego spotkało w tym roku :)

Opublikowano

Konsole nie są miesiąc na rynku a izon żąda nie wiadomo czego :) switch z najbardziej rakowa praktyka na rynku (kolekcja mario) oczywiscie da best:yao:

Edit- nowe gry? No wyszła zelda musou w stabilnym 19- 31 fps w 540p na TV:banderas:

Edytowane przez aph

Opublikowano
12 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Switch w tym momencie dla mnie to niezastąpione urządzenie do zbierania kurzu. Dobrze, że mam kejsa.

ja tam się tego pozbyłem, te same gry Nintendo od 20 lat i jakieś upośledzone multiplatformy

Opublikowano

Pomijając temat w jakim to piszę to dla mnie Switch to jedna z najlepszych konsol jakie miałem. Mega uniwersalna z ciekawą biblioteką gier. Jak ktoś jest w stanie przymknąć oko na grafikę w gierkach multiplatformowych to będzie bawił się świetnie. Jednak niektóre porty w mojej ocenie nie mają sensu, taki Orginal Sin 2 wygląda mega biednie i nie widzę przyjemności w graniu w taką wersję.

Z drugiej strony Switch jako jedyna platforma do grania się nie sprawdzi jednak jako uzupełnienie jak najbardziej. Dalej czuć ,że to jest konsola, gierki się praktycznie nie instalują ewentualnie szybkie i małe łatki. 

Za to cała warstwa online na tej konsoli jest upośledzona i ciężko się z tym kłócić. 

Polecam jak ktoś jest zmęczony grami z PS4 czy Xboxa. Zupełnie inny świat jeśli chodzi o gry na wyłączność. 

Opublikowano
10 godzin temu, aph napisał:

Konsole nie są miesiąc na rynku a izon żąda nie wiadomo czego :) switch z najbardziej rakowa praktyka na rynku (kolekcja mario) oczywiscie da best:yao:

Edit- nowe gry? No wyszła zelda musou w stabilnym 19- 31 fps w 540p na TV:banderas:

Ja nie mówię o samych grach tylko, ze

kazda konsola Nintendo wiąże się z jakaś nowością pod katem samego stylu grania. Ciężko się nie pożygac z takim xboxem, ktory jest nudnym pcetem. A co do gier, samo Sony zapowiedziało, ze przez najbliższe 3 lata będzie wspierać ps4 praktycznie na równi z ps5. Miałbyc nowy Resident wyłącznie next genowy a jednak cross gen. To po co to kupować? No właśnie do portów to wole Switcha i granie na kiblu, a nie te wielkie, paskudne graty (to uwaga bardziej do ps5 bo Xbox jest tak nie wyróżniający, ze moznaby go nie zauważyć:)).

Opublikowano

Granie w multiplatformy na switchu XDDD Co jeszcze, moze indyki z gamepassa za dwie stówy?

Opublikowano

Przypomniało mi sie jeszcze, ze te koczkodany sprzedają karton nintendo XDDD ZŁÓŻCIE SOBIE KIEROWNICIĘ ZA DWIE BOMBY FRAJERZY xD

Opublikowano
21 minut temu, izon napisał:

Ja nie mówię o samych grach tylko, ze

kazda konsola Nintendo wiąże się z jakaś nowością pod katem samego stylu grania. 

Jak grasz na TV z kontrolerem to nie ma żadnej różnicy. Mają te swoje resoraki, ringfity ale to gadżety.

23 minuty temu, izon napisał:

Ciężko się nie porzygac z takim xboxem, ktory jest nudnym pcetem. 

Owszem, ale taka ich strategia. Nawet DX12 Ultimate jest wspólny dla Xbox Series i PC. 

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

Jak grasz na TV z kontrolerem to nie ma żadnej różnicy. Mają te swoje resoraki, ringfity ale to gadżety.

Owszem, ale taka ich strategia. Nawet DX12 Ultimate jest wspólny dla Xbox Series i PC. 

No trochę jest różnica jak grasz sobie na TV, a kontynuujesz na kiblu albo jadąc pociągiem i wszystko to działa w sekundę. Która inna konsola to umożliwia? Albo to, że jesteś z ziomkami w górach wyciągasz switcha, 4 kontrolery i ciupiecie w Mario Party nie mając TV? Oczywiście wiem, ze obiektywnie: jakość wykonania itd. pozostawia wiele do życzenia ale ta konsola daje mi milion razy więcej radości niż te wszystkie te nextgeny razem wzięte. No i patrząc po sprzedaży to raczej strategia Nintendo jest w tym momencie najlepsza:)

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

ta konsola daje mi milion razy więcej radości niż te wszystkie nextgeny razem wzięte. 

Kwestia subiektywna. Ja nie miałbym nawet w co grać na switch.

23 minuty temu, izon napisał:

No i patrząc po sprzedaży to raczej strategia Nintendo jest w tym momencie najlepsza:)

Vox populi. Tak samo jak Tlou2 zgarnęła najwięcej nagród na Joystickach, a wiele osób krytykuje tę pozycję.

Opublikowano
10 minut temu, aph napisał:

Tak samo jak Tlou2 zgarnęła najwięcej nagród na Joystickach, a wiele osób krytykuje tę pozycję.

Hmm, no ciekawe dlaczego produkt skierowany do masowego odbiorcy zgarnia najwięcej nagród gdzie głosują ludzie. HMMMMMMMMMM

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Hmm, no ciekawe dlaczego produkt skierowany do masowego odbiorcy zgarnia najwięcej nagród gdzie głosują ludzie. HMMMMMMMMMM

Ta gra zdoobyla wiele nagród i jeszcze zdobędzie nie dzieki masom jak pisesz tylko dlatego że to bardzo dobra gra. Masowy odbiorcą o niczym tutaj nie zdecydował. Masowy odbiorca to może sobie na fifke czy innego cod-a głosować. 

Opublikowano

Serio nie wyszło w tym roku nic lepszego od tego rozwleczonego średniaka od nd?

Opublikowano

pewnie że wyszło pełno dobrych GIER a nie ta upośledzona kontynuacja no ale widać jakie każule głosują po tych portalach. 

Opublikowano

Spokojnie, w głosowaniu forumkowym będzie odwet:-)

Co do Tlou2, to chyba ma jeden z wyższych wskaźników przejścia całej gry na ps4.

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie tytuł największe rozczarowanie roku albo fuckup za tego TLOU2. 

Opublikowano

Jeszcze DualSense mają te same problemy z analogami, co Switch XDDDDDDDD Driftujące gałki.

Niesamowita konsola, cewki, 95% temperatury, brzęczenie, co tam jeszcze? 

Opublikowano

Dobrze że się na grach nie znacie. Bo bym się zastanawiał a tak to :lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

No trochę jest różnica jak grasz sobie na TV, a kontynuujesz na kiblu albo jadąc pociągiem i wszystko to działa w sekundę. Która inna konsola to umożliwia?

Xbox i xCloud

Opublikowano
21 minut temu, 20inchDT napisał:

Xbox i xCloud

Ok ale umówmy się, ze to nie działa porównywalnie do Switcha, ze robisz to na jednym urządzeniu, bez użycia chmury i cały proces kontynuacji rozgrywki trwa 2 sekundę. Natomiast ja rozumiem, ze dla kogoś kto miał Wii u posiadanie Switcha nie ma na tem moment wielkiego sensu podobnie jak nowy Xbox dla posiadaczy ostatniego modelu. Chociaż konsolka Nintendo wbrew temu co piszecie dostała kilka mocnych exow jak chociażby nowy Fire Emblem.

1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ta gra zdoobyla wiele nagród i jeszcze zdobędzie nie dzieki masom jak pisesz tylko dlatego że to bardzo dobra gra. Masowy odbiorcą o niczym tutaj nie zdecydował. Masowy odbiorca to może sobie na fifke czy innego cod-a głosować. 

Nie wiem czym podpierasz ta opinie. TLoU 2 to nie jest bynajmniej tytuł dla konserow a samograj z duża dawka kontrowersji, brutalności i mega modnych tematów jak LGBT, w dodatku jadąca na renomie świetnej jedynki . No po chuju to nie jest tytuł dla mas:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.