Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czekajcie, z tym PS5 to by było na tyle? Niecałe 2 tygodnie od premiery i Wesker i już nie ma w co grać? Niech mnie chuj, miesiace hypowania zakończone tak spektakularną porażką. Zabawna sytuacja. 

Przecież jak MS w ogóle podejmie rękawicę to nie będzie co z tej kurwy zbierać. :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Setki godzin to w jakie gry grasz? SM + Astro = 10h. Czyżby reszta godzin to te z poprzedniej generacji, jakimi klapy gardzą tak ochoczo w tym temacie? 

Obecnie platynuje MM zostało mi NG+ i w demonach jestem w 60% a astro splatynowane, każda noc zarwana a przypominam to tylko Exy nawet jeszcze nie odpaliłem multi jak cold war itd. A jeszcze ile grania we wstecznej (kilka gier wybitnych jeszcze raz skończę) bo czemu nie? Ja nie gardzę wsteczna ale do chuja PANA najpierw przy premierze chce się rozkoszować NOWYMI grami z jakością next gen

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ustaw sobie nowego avka

aWvIP3T.png

Opublikowano
5 minut temu, Wesker napisał:

Obecnie platynuje MM zostało mi NG+ i w demonach jestem w 60% a astro splatynowane, każda noc zarwana

no to rasowy gracz z ciebie jak zajęło ci to setki godzin

Opublikowano

Wesker w jakim szale napierdala post pod postem xD

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Wesker w jakim szale napierdala post pod postem xD

Może jakaś łopatka od wentylatora PS5 się urwała i walnęła go w głowę :yao:

Opublikowano
51 minut temu, Wesker napisał:

Multi to chuj ale kupić sprzęt bez next genów? Ja zarywam nocki przy Spidermanie i demonach prawilnie w jakości a zielone? Żal totalny

Trzeba być nieźle upośledzonym, żeby spidera nie przejść w kilka godzin, tylko zarywać nocki :facepalm::facepalm: No i ciekawe o jakich next genach mówisz? Chyba nie o tym drewnianym rimejku?

27 minut temu, Wesker napisał:

Obecnie platynuje MM zostało mi NG+ i w demonach jestem w 60% a astro splatynowane, każda noc zarwana a przypominam to tylko Exy nawet jeszcze nie odpaliłem multi jak cold war itd. A jeszcze ile grania we wstecznej (kilka gier wybitnych jeszcze raz skończę) bo czemu nie? Ja nie gardzę wsteczna ale do chuja PANA najpierw przy premierze chce się rozkoszować NOWYMI grami z jakością next gen

Po tych wypocinach faktycznie widać, że chłopak dawno nie spał:D

Opublikowano

Od tego hałasu ps5 i pływających gałek typowi odwaliło  :( szkoda chłopa nawet jeśli klap

Opublikowano

Jak myślicie, czy GT8 za 5 lat osiągnie poziom past gena od MS?

:no:

7fe5de0f-b63b-4e44-9f21-d092337f97c2.png

802a72c6-fa3a-4fe0-a5ce-1d9e30386b84.png

Opublikowano

wygląda na to że Sony w PS5 ma dwa rodzaje chłodzenia, lepsze i cichsze w konsolach co wysłało recenzentom influencerom i innym youtuberom, oraz badziewne i głośne które dostało znaczna większość plebsu

nieźle r*chają swoich fanów, a to dopiero początek generacji :)

RZbVuof5wMnXOezk4n9gjHy2HmEH8f0zyn3VGK-BGS4.jpg

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Wesker, pad Ci się rozładował ze nakurwiasz post pod postem?

Opublikowano
48 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Wesker, pad Ci się rozładował ze nakurwiasz post pod postem?

Full bateria i NY obecnie a Wy co? Forum?

72243315-86B2-462F-9993-7AE176C2CB39.jpeg

Opublikowano

A teraz taki Ray w next genie:

zdjecie zrobione telefonem TV 77oled a i tak wyglada jak najlepszy zrzut i bomba :) 

BE3E73FC-8F25-4206-812F-6869304F080F.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Na plejsrace nie mozna robic screenshotow, ze ciagle musisz telefonem?

Opublikowano
wystawiaj lepiej na pchli, bo cena Ci spadnie
Jeden z piękniejszych postów, jakie ostatnio czytałem [emoji172][emoji172][emoji172]
Opublikowano

Mieć olewa 77' i grać na plejbece zamiast najpotężniejszej konsoli na rynku czyli xbox series x? To już się robi pojebane chłopaki

Opublikowano

A wyszła juz jakas multiplatforma,  ktora choć troszkę byłabyl ładniejszaz albo chociaż lepiej chodziła na tej najpotężniejszej konsoli na świecie?

Opublikowano

No nie chodzi lepiej bo nie da się jej przejść a na PS3 się da.

Opublikowano

Chodzi tak dobrze, że sama gra pisana pod tego chlebaka śmiecia tego nie ogarnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.