Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co tam, niebieskie robale, na jakie eksy AAA w tym roku czekacie? Bo coś tak zero jaranka u was, jakby plejśmieciara5 przestała sprawiać radość :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Po prostu reakcje na MFS pokazują  że tytul jest czyms wiecej niz grafomańską wizją podupadającego, niedoszłego filmowca z japonii.

Jak się nic nie dostało innego od wydania konsoli to ja rozumiem :)

Opublikowano
5 minut temu, Labtec napisał:

Jak się nic nie dostało innego od wydania konsoli to ja rozumiem :)

Największy problem z grami na Xboxa mają najczęściej klapy - albo ni3 ma w co grać albo nie ma z kim, ale jak widać posiadacze Xboxa mają fajrant i dyski pękają w szwach od sztosów. :lapka:

Opublikowano
9 godzin temu, Czezare napisał:

Pogram w samolociki prędzej czy później. Teraz zaś głównym moim celem jest zagranie w Lesby 2 ponieważ bardzo chcę się samemu przekonać i sprawdzić, dlaczego ta gra jest tak chujowa wg graczy.

Wg graczy? Kurwa ale joke. Cały świat growy oraz to forum wybrało tlou2 jako najlepszy tytuł  mówiąc jednocześnie ze to gra przełomowa wiec nie nazywaj kilku oderwanych od życia poyebow graczami - dziękuje :)

Opublikowano

to wy tak na serio z tym symulatorem latania?

Tlou2?

zty.JPG.bb4fc5955a796a80c8473f31bdfc44d7.JPG

Opublikowano

SmugIcyHamadryas-size_restricted.gif

FearfulBreakableIvorybackedwoodswallow-s

i to jest NEXTGEN  :banderas:

klapy przez całą generacje

pet-food-bank-hungry-dog.jpg

Opublikowano

Jak zrobić tak, żeby gry wyglądały super? Dać samolot. Najlepiej jak najdalej od budynków. Nie dać żadnej akcji, fabuły i innych skomplikowanych rzeczy. MS robisz to dobrze XD

Opublikowano

Emocje jak na grzybobraniu, zapowiada się sztos.

Opublikowano

W sumie i tak ciekawsze niż każdy ex na ps5 :usmiech:

Opublikowano

Jak zgapili w Fh5 te biomy od Returnala ( czyt. gra generacji ).

Czy forza będzie miałem 60fps? Czy też nie potrzebuje jak MFS. Polskiej lokalizacji podobno ma nie być, ale to nie problem bo brazylijski będzię, a jak wiemy dobrze go znacie :D

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Przejebane mieć pod telewizorem taką konsolę bez gier jak plejśmieciara5 :notbad:

Nie dziwne, że klapy tracą resztki godności i honoru :reggie:

Opublikowano

Taka grafika jak w MFS w grach na Ps6?

A od kiedy remastery wyznaczały nowe standardy graficzne :dynia:

Opublikowano

Ten stymulator to dla botów spełnienie marzeń. Tyle czasu podziwiali jak klapy grają w Gry z graficzką, to nareszcie dostali coś do podziwiania na swoje kĄsolę. Chuj, że więcej czasu spędza na autopilocie, w czasie rzeczywistym będą sobie latać po świecie. Ważne, że graficzka. I eks. I będzie czas na szczekanie na forum. I czekanie... I czekanie... I czekanie...

:xboxssie:

Opublikowano

PS5 ma oczywistą przewagę w postaci większej immersji - latamy karaluchem.

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak zgapili w Fh5 te biomy od Returnala ( czyt. gra generacji ).

Czy forza będzie miałem 60fps? Czy też nie potrzebuje jak MFS. Polskiej lokalizacji podobno ma nie być, ale to nie problem bo brazylijski będzię, a jak wiemy dobrze go znacie :D

i 60 fps i przy 4K, spermiarzu :)

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

oj gifuś, przykro mi, że takie dzbany są po niebieskiej stronie ;/ spermatello nie dość że dewiat to jeszcze yebany nieuk

zgłoszony

Opublikowano
31 minut temu, triboy napisał:

Chuj, że więcej czasu spędza na autopilocie

Brzmi jak każdy ex na Sonkę :kaz:

Opublikowano

Dawno takiej niebieskiej barykady z chujozami i spierdolinami to żem dawno nie widział, splunąć to mało, spierdolić ich na ryj trzeba jakiś balasem, nie wiem, żrącym kwasem, to może ich ta galareta w głowie się coś naprawi ale wątpię. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.