Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

KURWA na komórkach jest lepsza jakość grafiki niż na XSX, 6 lat produkcji, zaangażowanie wszystkich studiów, rok na poprawki i NASRALI na graczy

C36EF2E4-9388-436C-9B67-7F34F1AAFAB4.jpeg

E2F079EC-9C75-4F53-9294-3FDEC6739B61.jpeg

Sorki za cytowanie samego siebie ale to powinno być puszczone w TV w głównych wiadomościach, dlaczego gra na komórki jest ŁADNIEJSZA? 

Nawet nie chodzi o wojowanie obozami bo też na HALO czekam i czuje że po prostu NASRANO na łeb

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

ten whisker to musi być jakieś prowo

internet jest zachwycony, gra zakrawa na fotorealizm, a on pierdoli coś że pasztet :pawel: niech mnie chuuuuj

4 chłopa w cw to nie cały internet. Po za tym chłopak gra na nextgenie od roku, wiec ma już trochę inne standardy ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

ten whisker to musi być jakieś prowo

internet jest zachwycony, gra zakrawa na fotorealizm, a on pierdoli coś że pasztet :pawel: niech mnie chuuuuj

Wiesz czemu większość się jara i promuje grę? Odpowiedz jest jedna - Microsoft i promocja a druga kwestia to PIERWSZA niby gra na next XSX to i wszyscy szukają plusów w tym tworze, gra byłaby wydana w plusie to każdy by sprawdził chwile i wywalił a tutaj ludzie szukają providenta żeby kupić dwa samoloty i spłacać je w zł

Opublikowano

Whisker ma licencje pilota na samoloty typu BOING więc nie jara się jakąś cyfrową symulacją tylko zdobywa przestworza w realu

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

4 chłopa w cw to nie cały internet. Po za tym chłopak gra na nextgenie od roku, wiec ma już trochę inne standardy ;)

Standardy mam takie że chce gier next genowych bo po to kupiłem konsole owszem na XSX nadrabiam zaległości bo to moja pierwsza konsola MS ale gdybym wcześniej miał XOX to bez sensu kupować XSX a już napewno nie dla latania z polotem faceta w łódce, wstyd nawet rodzinie pokazywać :/  tutaj żadnej mocy, emocji i grafika u 70% z bugami gdzie grać się nie da, po prostu to NIE TEN CZAS NA XSX. Może po premierze Stalkera?

Opublikowano

Nie mam wątpliwości whisker, że będziesz tą jedyną osobą która przy premierze Godrizona 5 będzie beczała w temacie, że hurr durr to nie wygląda jak next-gen, a potem napierdolisz się przy Spidermanie puszczając sobie popka na pocieszenie. :reggie: 

Opublikowano

No nic, nasrali i tyle

11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mam wątpliwości whisker, że będziesz tą jedyną osobą która przy premierze Godrizona 5 będzie beczała w temacie, że hurr durr to nie wygląda jak next-gen, a potem napierdolisz się przy Spidermanie puszczając sobie popka na pocieszenie. :reggie: 

A tu Cię zdziwię bo wierze w potencjał tej gry, podoba mi się i grafika i setting i grywalność też świetna, trzymam mocno kciuki i będę zagrywał z miłą chęcią. Spidermana już dawno nie gram a napierdolic się napierdolę a czemu nie.

a jak nawiązujesz do Spidermana, masz tu jakość z ps4, jesteś w stanie znaleźć mi ładniejsze jakościowo twarze nawet

z next XSX??? Czekam (zwróć uwagę na takie detale jak przenikanie światła przez małżowiny uszne)

F588AED1-1B87-4999-8DB8-E8E94FE81225.jpeg

2A5607D5-E8C5-4E1E-A30B-3C281025BD23.jpeg

E9587A5B-1696-491C-B5C7-ED12A1501997.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiem szczerze, może trochę pato party ale i tak brzmi lepiej niż stypa przy symulatorze tupolewa:)

Swoja droga ale mnie naszła ochota na Spidera, chyba sobie wezmę GOTY z dlc których nie miałem okazji ograc.

Edytowane przez izon

Opublikowano

whisker piękna manipulacja, szanuję :lapka: 

edit: meh, w sumie bez sensu. Te same zagrywki co yeti 6 lat temu, tylko zamiast gifów wielkości znaczka pocztowego dajesz zrzuty z cutscenek, nie mowiąc już o tym, że scenki w takim hivebusters wyglądają równie pięknie, nawet na bazowym One

buh bye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 minut temu, izon napisał:

Powiem szczerze, może trochę pato party ale i tak brzmi lepiej niż stypa przy symulatorze tupolewa:)

Żona / Kochanka do bota gracza:

- „W co tam dziś grasz ciekawego?”

- No latam samolotem nad wodą i lądem, mogę obsłużyć otwieranie podwozia 

- „No Ok a coś tam ciekawego się dzieje, jakieś emocje jak w innych grach na PlayStation”?

- No tłumacze Ci kurwa że mogę do Dubaju poleciec i jak poczekasz to zobaczysz jak lecę, poczekaj jeszcze godzinę i dolece

- „No Ok a później coś się będzie działo Kochanie?”

- No będę lądował

- Aha a coś będzie się jeszcze działo czy będziesz jak ten debil skończony leciał prosto?

- oj Kotku, kupiłem już dwa samoloty w promocji za 380zł, będę szybciej latał  

- „ty zjebany łbie a może byśmy normalnie gdzieś polecieli na wakacje? Bo już przejebales widzę nasz budżet na tą gównianą i nudną grę, nigdzie nie byłam od kilku lat bo pozwoliłam Ci kupić tego XSX i OBIECAŁEŚ że pogramy w coś razem a Halo wychodzi dopiero na święta to kurwa co? Też mi gwiazdki odmówisz bo pancerz kupisz? A widziałeś jakie to gówno? Koleżanki się ze mnie śmieją bo ich chłopaki mają chociaż PS5 i gry jak filmy wyglądają i jest tam o wiele ciekawiej!

- Ale za to ja mam gamepassa i zapłciłem tylko za konsole więc na wakacje za dwa lata będziemy na wakacjach autobusem

- „a czemu nie samolotem?”

- a po co samolotem jak tutaj możemy sobie polatać? To wyglada lepiej jak życie

- „spierdalaj, odchodzę”

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
32 minuty temu, Whisker napisał:

a jak nawiązujesz do Spidermana, masz tu jakość z ps4, jesteś w stanie znaleźć mi ładniejsze jakościowo twarze nawet

Ja znalazłem. Na PS4pro. Mogą być tępe ryje klonów w gameplayu a nie we wstawce? :shieeet:

T5LTLEK.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Żona / Kochanka do bota gracza:

- „W co tam dziś grasz ciekawego?”

- No latam samolotem nad wodą i lądem, mogę obsłużyć otwieranie podwozia 

- „No Ok a coś tam ciekawego się dzieje, jakieś emocje jak w innych grach na PlayStation”?

- No tłumacze Ci kurwa że mogę do Dubaju poleciec i jak poczekasz to zobaczysz jak lecę, poczekaj jeszcze godzinę i dolece

- „No Ok a później coś się będzie działo Kochanie?”

- No będę lądował

- Aha a coś będzie się jeszcze działo czy będziesz jak ten debil skończony leciał prosto?

- oj Kotku, kupiłem już dwa samoloty w promocji za 380zł, będę szybciej latał  

- „ty zjebany łbie a może byśmy normalnie gdzieś polecieli na wakacje? Bo już przejebales widzę nasz budżet na tą gównianą i nudną grę, nigdzie nie byłam od kilku lat bo pozwoliłam Ci kupić tego XSX i OBIECAŁEŚ że pogramy w coś razem a Halo wychodzi dopiero na święta to kurwa co? Też mi gwiazdki odmówisz bo pancerz kupisz? A widziałeś jakie to gówno? Koleżanki się ze mnie śmieją bo ich chłopaki mają chociaż PS5 i gry jak filmy wyglądają i jest tam o wiele ciekawiej!

- Ale za to ja mam gamepassa i zapłciłem tylko za konsole więc na wakacje za dwa lata będziemy na wakacjach autobusem

- „a czemu nie samolotem?”

- a po co samolotem jak tutaj możemy sobie polatać? To wyglada lepiej jak życie

- „spierdalaj, odchodzę”

Przepraszam, czy można jeszcze zmienić swój typ w głosowaniu na bezbeka 2021? :lapka:

Opublikowano

I jeszcze pytanie zagadka...w sandboxach sprzed ilu lat po ulicach jeżdżą kolony raptem 3 różnych aut na krzyż, tak jak w Spidermanie?

Pewnie nawet MFS ma wiecej róznych rozdzajów samochodów na ulicach:pawel:

uUp5ubW.jpg

Opublikowano

Niebieskie przygłupy nie potrafią w angielski, więc co tam ich guru Gruszczyk naskrobał o MFS? :shieeet: oczywiście na podstawie panów z DF:kaz:

Screenshot_20210729-170356.png

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Niebieskie przygłupy nie potrafią w angielski, więc co tam ich guru Gruszczyk naskrobał o MFS? :shieeet: oczywiście na podstawie panów z DF:kaz:

Screenshot_20210729-170356.png

A później odpalam grę i….

BB787397-1226-4D89-969F-75BF8D24BF24.jpeg

Dalej to nie zmienia faktu że jest tani benchmark wyprany z wszystkiego co z grami ma wspólnego chyba że ktoś jest fanem symulatorów a raczej mało tutaj zdeklarowanych

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

A później odpalam grę i….

BB787397-1226-4D89-969F-75BF8D24BF24.jpeg

Dalej to nie zmienia faktu że jest tani benchmark wyprany z wszystkiego co z grami ma wspólnego chyba że ktoś jest fanem symulatorów a raczej mało tutaj zdeklarowanych

Whisker ale popracuj troche nad tymi fociami. Zmień ta nokie 3310 bo aż wstyd. Jakoś inni potrafią zrobić screena z XSX. Patrz i ucz sie.

1627459086-28-07-2021-09-45-32-ptfgblgm-

1627489315-28-07-2021-09-45-33-xdl2qcel-

1627489350-28-07-2021-17-55-00-zo3j0zv0-

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whisker ale popracuj troche nad tymi fociami. Zmień ta nokie 3310 bo aż wstyd. Jakoś inni potrafią zrobić screena z XSX. Patrz i ucz sie.

1627459086-28-07-2021-09-45-32-ptfgblgm-

1627489315-28-07-2021-09-45-33-xdl2qcel-

1627489350-28-07-2021-17-55-00-zo3j0zv0-

Cudowanie że nawet symulator samolotów rozpierdolił na kawałeczki plejśmiecia bez gier  :)  

Opublikowano

Daddy, jak tam The Ascent? 64 punkty, niezłe zaoranie Plejśmieciary, co nie?

Opublikowano

Ja też poczatkowo narzekałem na grafikę w MFS, ale jak tak popatrzeć na to całościowo, to nie jest źle. 

Na wypizdowach oczywiście jest lipa lecąc przy glebie, ale to jest chyba automatycznie generowane z jakiejś płaskiej mapy. Tam gdzie siedli i podłubali, to potrafi to zrobić wrażenie. 

Gdyby tak jeszcze popracowali nad frameratem, to by był sukces.

Opublikowano

Ascent właśnie sie ściaga a ja sobie oglądam analize DF. Kurde jak na widok izometryczny ta gierka ma zajebistą grafe. Jeszcze godzinka i obada się. Za 4zł/3ms? Spencer ty wariacie, nawet nie pytaj :banana-santa:

Opublikowano

Mmmm, jakie gówno leży na chodniku, mmm... Za darmo? To zjem!

Opublikowano

Klapy konsumują guvno tylko za 349 PLN :reggie:

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

Mmmm, jakie gówno leży na chodniku, mmm... Za darmo? To zjem!

No obraz typowego bota.

image.png.47940a49e1da1d1a88132d21da978294.png

W dniu 9.06.2021 o 20:27, Shago napisał:

Podoba mi się. Będzie grane jak skończę Outriders :obama:

image.png.8ff42d314814355204bb05a5c43ef897.png

1 godzinę temu, Shago napisał:

Wyjebane w recenzje. Taki Ryse miał kiepskie, a przeszedłem gierkę z przyjemnością. Medium? Panie, gierka petarda :obama:

Szczególnie, że nic nie płącę :nosacz3:. XGP :xboss:

image.png.fedd5e9c8f1bf36746dabacbcda9cee1.png

W dniu 13.06.2021 o 20:34, Shago napisał:

Masakra ile gier w tym roku... I wszystko w i tak opłacanym abonamencie :obama:

to już wole płacić do końca życia te 3 i pół bomby za gry, niż dostawać taką srakę za 4 zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.