Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

schabek, słaba psycha na forum tak jak słabe gierki na śmieciare 4.5  ;) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, dee napisał:

Proponuję forumowy event. Wszyscy lecimy nad szpital w Choroszczy i machamy skrzydłami koledze Schabkowi.

No to szybko róbta ten event póki ktoś jeszcze trzyma to na dysku!

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No to szybko róbta ten event póki ktoś jeszcze trzyma to na dysku!

Tylko że w tej grze nie ma więcej jak jeden samolot na cały świat hahhahahahah to sobie mogą event zrobić

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

klapy przed premierą true nextgen MFS - nikt w to nie będzie grał, max 1h

klapy  po premierze najlepiej ocenianej gry roku  :obama:  ''ejjj na pliiiis nikt w to nie będzie grał po tygodniu''

ale piecze to cudeńko niebieskich frajerów na strzała, wyją głośniej od cewek śmieciary4.5  :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Tylko że w tej grze nie ma więcej jak jeden samolot na cały świat hahhahahahah to sobie mogą event zrobić

Ja jeszcze bym dodał, ze żeby zagrać w te grę to trzeba mieć konsole albo mocny PC takze większość zielonych z tego tematu do Choroszczy to pojedzie ale w kaftanach na sygnale..

Opublikowano

W ogole temat w dziale Xbox związany z tą grą już umiera, tam ilość postów można na palcach policzyć :/ rozwija się jak ....

Opublikowano

Kurde, Whisker kłamie z takich nut, że nie zdziwię się jak to konto obsługuje Danusia Hołecka.

Opublikowano

Zastanawiam się też ile tych skenrusów z GP zakupi jakiś nowy samolot z tego sklepu w grze :D

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Kurde, Whisker kłamie z takich nut, że nie zdziwię się jak to konto obsługuje Danusia Hołecka.

Byle szczelanka ma więcej stron niż samoloty gdzie MS temat rok więcej założony 

17A691ED-C7E7-457F-A728-6C33BDDDA228.jpeg

EFCBB7D1-C631-45BD-A4B7-3DE58AFD197F.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Tak, Łyskuś, a w grze jest tylko jeden samolocik i grafika gorsza niż PSX, wiemy. Siostra już niesie tabletki.

Opublikowano

Lata doświadczeń w CW pokazują, że klapy zaorane i rozpyerdolone po polu uciekają w świat marzeń, urojeń i fantazji.

Co właśnie ma miejsce :xboss:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 godziny temu, Whisker napisał:

Zrzuty zrobiłem jeszcze takie ale ładna pogoda No i tak nie robi to wrażenia :/ to podłoże :/  

Starałem się zrobić ładne zrzuty. Odpaliłem tryb z najlepszą jakością grafiki, włączyłem photo mode ale jednak chujowy ten next gen od Sony. No i to podłoze :/

ysTbyIo.jpg

o1pxkMT.jpg

A skały prosto z N64:

MvBdwMW.jpg

Rejtrejsing w pajonku też wczesne PS3:

ypCr2Ay.jpg

b6Ze0nB.jpg

Kupiłem tą śmieciarę dla next genowych doznań, łiskacz tak zachwalał w pijackim amoku, a jest gówno obesrane :/

Edytowane przez Ins

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

Strałem się zrobić ładne zrzuty. Odpaliłem tryb z najlepszą jakością grafiki, włączyłem photo mode ale jednak chujowy ten next gen od Sony. No i to podłoze :/

A skały prosto z N64:

Rejtrejsing w pajonku też wczesne PS3:

Kupiłem tą śmieciarę dla next genowych doznań, łiskacz tak zachwalał w pijackim amoku, a jest gówno obesrane :/

Ładniejsza gra jeszcze nie wyszła i takie są fakty

Opublikowano

Widać na załączonych screenach, a jak sam dobrze wiesz i to uskuteczniasz, gra wygląda tak jak fotki wrzucane do tego tematu. No chyba nie chcesz mi powiedzieć,  że jest inaczej?

Opublikowano

W każdej grze znajdują się gorsze tekstury, takie też znalazłeś, ja pokazuję wszystkie możliwe opcje, nawet w takim samolocie znalazłem ładne widoki i tez wklejałem, tutaj patrz na całokształt, to że w jednej grze jest więcej gorszych tekstur a w innej mniej. 

Opublikowano

Te liście to chyba hołd dla pierwszego raczeta z PS2. :) 

Opublikowano

Ten jak teraz się tłumaczy i udaje obiektywnego xD

MFS jest okrzyknięty jedną z najpiękniejszych gier ever, tak samo jak Ratchet. Takie są fakty. Ty nawet screenów dobrze wrzucić nie potrafisz, a coś chcesz ludziom odowadniać xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Prawda jest taka, że przeciętny klap jest zbyt głupi na opanowanie MFS więc pozostaje im przepełnione frustracją obszczekiwanie :xboss:

Nie ma cinematic experience, nie ma pifpaf, nie ma gameplayu przyjaznego pięciolatkom i upośledzonym motorycznie.

To jakbyś typowi całe życie jeżdżącemu motorowerem Romet kazał jeździć Kawasaki Ninja xD

Opublikowano

Nawet wszystkich ocen na "A" na padzie nie możecie zrobić, bo się nie da. Nawet PC traktuję XSX jak podludzi.

I te jaranie się grą ze średnią 50/100 :yao: 

Opublikowano

Że wy łykacie trollowanie Whisketa :)

serwis $ony xDDD sądziłem że u MS dzieją się dziwne akcję ale po przygodach klapów z tematu awaryjnosci to żal się chłopaków robi.

Ci wydali kredyt na śmieciare bez gier a Ryan pluje im w twarz :/

Opublikowano
7 godzin temu, Magik napisał:

1abde8b8-ef3f-495e-9e69-c7dbcd3116f4.png

eb9a4b45-fcee-4760-b6f2-8c1acd88a392.png

Tylko ktoś wybitnie niepoważny powie, że ta gra wygląda jak gòwno.. Serio, nie wiem co trzeba mieć w głowie :pawel:

Opublikowano

Ojezu, Ins jak zaorał :dynia:

Dla pełni efektu screeny powinny być w 360p i robione kartoflem, mimo rozmachu do poziomu naszego forumowego didżital fałndry z harnasiem jednak troszkę zabrakło.

Opublikowano

The Ascent? Wygląda i ma lepszy gameplay niż Oddworld Soulstorm na PS5. Pamiętacie tego zabugowanego crapa?

obraz.png.d7eb97cfdc5de429b671774b88bc4855.png

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.