Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Grasz nie fair kolego, wklejasz screeny  z jakis guvien na PS3 przeciwko potężnemu Halo :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, Lord Protector napisał:

Skoro to jest słaba grafika 20210802_185124.thumb.jpg.0b9640aba4e5ad7653064ae7cec7b780.jpg

Taka chujowa grafika, że aż Master Chief stwierdził. że pierdoli i idzie spać..Mam nadzieję, że to jakieś Low Settings na PC..

Opublikowano

Dalej wyżej niż Returnal na PS5.

I ten screen z Ratcheta wyżej.

Opublikowano

https://whatsnext.pl/535516-xbox-game-pass-traci-gta-v/

Zaczyna mi się średnio podobać co się dzieję w gamepassie. Dają grę w kwietniu żeby po 3 miesiącach ją wyjebać? To ma być pełnoprawna usługa, a nie płatna platforma do demówek..Klasyczne Finale jak na gry na kilkaset godzin też szybko znikają :/. Mam nadzieję, że M$ ma jakąś lepszą umowę z Segą bo chciałem się zabrać za zaległe Yakuzy..

Opublikowano

Przecież już teraz wiadomo, że na tej Xsrace nie dostaniemy tak wyglądających gier jak Ratchet.

Opublikowano

Podobnie jest z tutejszymi fanboyami, będą gadać, psioczyć na tego Xboxa, ale i tak prędzej czy później każdy kto lubi gry wideo skończy w zielonym ekosystemie Spencera

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

https://whatsnext.pl/535516-xbox-game-pass-traci-gta-v/

Zaczyna mi się średnio podobać co się dzieję w gamepassie. Dają grę w kwietniu żeby po 3 miesiącach ją wyjebać? To ma być pełnoprawna usługa, a nie płatna platforma do demówek..Klasyczne Finale jak na gry na kilkaset godzin też szybko znikają :/. Mam nadzieję, że M$ ma jakąś lepszą umowę z Segą bo chciałem się zabrać za zaległe Yakuzy..

No gry z Game Passa znikają tak szybko, że nawet ASX się niejednokrotnie gubi co jest, czego nie ma.

Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

Dalej wyżej niż Returnal na PS5.

I ten screen z Ratcheta wyżej.

No nie wiem nie wiem

2289D9CD-23D8-46A7-AEB9-B89E01F10C4A.jpeg

Opublikowano

Fajnie whisker, ale może wkleisz jakies DOBRE screeny?

Opublikowano

Ale tekstury i rozdzielczość to żenada, poziom PSX jak nie gorzej :/

image.png

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

Podobnie jest z tutejszymi fanboyami, będą gadać, psioczyć na tego Xboxa, ale i tak prędzej czy później każdy skończy w zielonym ekosystemie Spencera, tak jak Liściu, schabek whisker i reszta ;)

Mnie xbox przekonał do zakupu wsteczną kompatybilnością. Od dawna planowałem wziąć się za backlog i wrócić do paru ulubionych gier na przełomie generacji, najpierw planowałem kupić One potem S a finalnie stwierdziłem, że lepiej dopłacić parę stówek niż kupować szmelc:)

1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ale tekstury i rozdzielczość to żenada, poziom PSX jak nie gorzej :/

image.png

Kurwa faktycznie chyba tylko MFS gorzej na tej generacji :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Mnie xbox przekonał do zakupu wsteczną kompatybilnością. Od dawna planowałem wziąć się za backlog i wrócić do paru ulubionych gier na przełomie generacji, najpierw planowałem kupić One potem S a finalnie stwierdziłem, że lepiej dopłacić parę stówek niż kupować szmelc:)

Nie oceniam, każdy powód jest dobry, jeden kupi dla gier Bethesdy, inny dla Halo i Forzy, inny dla Game Passa, a jeszcze inny dla ogromnej biblioteki gier we wstecznej kompatybilności czy terafankow.

Ale tak jak pisałem nawet najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat ostatecznie kończą z tą konsolą pod telewizorem ;)

Opublikowano

Jakby tak było jak piszesz to konsola sprzedawałby się tak samo dobrze jak PS5.

Opublikowano
48 minut temu, easye napisał:

Przecież już teraz wiadomo, że na tej Xsrace nie dostaniemy tak wyglądających gier jak Ratchet.

W dniu 30.07.2021 o 08:08, easye napisał:

[...]

Jestem fanem pecetów i mam nieco inaczej niż Whisker, nagrywam filmiki offscreen i wysyłam swoim znajomym, by pokazać coś niemożliwego i nie do uwierzenia, że tak ogromna gra może tak wyglądać na konsoli :obama: 

:dunno:

Opublikowano
28 minutes ago, ASX said:

Ale tak jak pisałem nawet najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat ostatecznie kończą z tą konsolą pod telewizorem ;)

Dobrze, że jest to oczko na końcu, bo pomyślałbym, że ASX oszalał.

Opublikowano
14 minut temu, Shago napisał:

No nie ma co porównywać gry z gameplayem do ciekawostki na godzinę.

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Pierwsza to gra na komórki, druga to Halo Infinite :/

8589A374-2BFB-49AD-AAE4-50E9C83E47AD.jpeg

Chorąży Asax prowadzi szarżę na złowrogie hordy Krasnoludków.

Opublikowano
39 minut temu, ASX napisał:

najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat 

złoto

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Rozpierdalaja mnie na łopatki te komentarze w dziale MFS. Gram 4h, ja gram 8, ja zarywałem nockę. No kurwa startujesz samolotem i leci, co tam jest do roboty przez tyle czasu? Wynerdziale jelopy jeden z drugim wyjdźcie z domu, idźcie kurwa do lasu na spacer, poznajcie kobietę, polećcie na wakacje, zróbcie cokolwiek pożytecznego, a nie siedźcie jak idioci pol nocy przed lecącym samolocikiem na ekranie!

Opublikowano

Izonek jaki atak frustracji od momentu gdy MFS rozpyerdolił klaperstwo w proch i pył.

Biedny człowiek, skonczy jak Schabek :notbad:

Opublikowano

No całe szczęście 3/4 zielonych ma poukrywane profile, to można spokojnie pisać, MFS rozpierdolil system.:teehee:

Opublikowano

MFS to solidna pozycja która ma swoją niszę, ale niczego nie zmieni. Przeciętny konsument jest obojętny na takie pozycje. Coś jak Dreams, fantastyczny w swej klasie tytuł dla nikogo.

Opublikowano
48 minut temu, easye napisał:

Jakby tak było jak piszesz to konsola sprzedawałby się tak samo dobrze jak PS5.

A czy coś z tego co napisałem nie jest prawdą?

Wiadomo że PS5 to świetna konsola, globalnie rozpoznawalna marka zahaczająca o fenomen i przez pierwsze pół roku miała naprawdę świetne wsparcie, dzięki czemu system  sprzedaje się w rekordowym tempie, ale nie ma co odmawiać xboxowi zalet o których napisałem.

Opublikowano
W dniu 30.07.2021 o 08:08, easye napisał:

Ja się łapie na tym, że po gamingowym wieczorze zawsze mam ochotę włączyć MFS, chociaż na 15 minut, wsiąść do samolotu i odwiedzić jakieś miejsce w którym byłem.

Nie wiem czy do tej gry pasowałaby jakakolwiek fabuła, zadania jak w snowrunnerze, bo tutaj najbardziej przyciąga ta swoboda podróżowania między wszystkimi miejscami na kuli ziemskiej.

34 minuty temu, easye napisał:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.