Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Grasz nie fair kolego, wklejasz screeny  z jakis guvien na PS3 przeciwko potężnemu Halo :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, Lord Protector napisał:

Skoro to jest słaba grafika 20210802_185124.thumb.jpg.0b9640aba4e5ad7653064ae7cec7b780.jpg

Taka chujowa grafika, że aż Master Chief stwierdził. że pierdoli i idzie spać..Mam nadzieję, że to jakieś Low Settings na PC..

Opublikowano

Dalej wyżej niż Returnal na PS5.

I ten screen z Ratcheta wyżej.

Opublikowano

https://whatsnext.pl/535516-xbox-game-pass-traci-gta-v/

Zaczyna mi się średnio podobać co się dzieję w gamepassie. Dają grę w kwietniu żeby po 3 miesiącach ją wyjebać? To ma być pełnoprawna usługa, a nie płatna platforma do demówek..Klasyczne Finale jak na gry na kilkaset godzin też szybko znikają :/. Mam nadzieję, że M$ ma jakąś lepszą umowę z Segą bo chciałem się zabrać za zaległe Yakuzy..

Opublikowano

Przecież już teraz wiadomo, że na tej Xsrace nie dostaniemy tak wyglądających gier jak Ratchet.

Opublikowano

Podobnie jest z tutejszymi fanboyami, będą gadać, psioczyć na tego Xboxa, ale i tak prędzej czy później każdy kto lubi gry wideo skończy w zielonym ekosystemie Spencera

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

https://whatsnext.pl/535516-xbox-game-pass-traci-gta-v/

Zaczyna mi się średnio podobać co się dzieję w gamepassie. Dają grę w kwietniu żeby po 3 miesiącach ją wyjebać? To ma być pełnoprawna usługa, a nie płatna platforma do demówek..Klasyczne Finale jak na gry na kilkaset godzin też szybko znikają :/. Mam nadzieję, że M$ ma jakąś lepszą umowę z Segą bo chciałem się zabrać za zaległe Yakuzy..

No gry z Game Passa znikają tak szybko, że nawet ASX się niejednokrotnie gubi co jest, czego nie ma.

Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

Dalej wyżej niż Returnal na PS5.

I ten screen z Ratcheta wyżej.

No nie wiem nie wiem

2289D9CD-23D8-46A7-AEB9-B89E01F10C4A.jpeg

Opublikowano

Fajnie whisker, ale może wkleisz jakies DOBRE screeny?

Opublikowano

Ale tekstury i rozdzielczość to żenada, poziom PSX jak nie gorzej :/

image.png

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

Podobnie jest z tutejszymi fanboyami, będą gadać, psioczyć na tego Xboxa, ale i tak prędzej czy później każdy skończy w zielonym ekosystemie Spencera, tak jak Liściu, schabek whisker i reszta ;)

Mnie xbox przekonał do zakupu wsteczną kompatybilnością. Od dawna planowałem wziąć się za backlog i wrócić do paru ulubionych gier na przełomie generacji, najpierw planowałem kupić One potem S a finalnie stwierdziłem, że lepiej dopłacić parę stówek niż kupować szmelc:)

1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ale tekstury i rozdzielczość to żenada, poziom PSX jak nie gorzej :/

image.png

Kurwa faktycznie chyba tylko MFS gorzej na tej generacji :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Mnie xbox przekonał do zakupu wsteczną kompatybilnością. Od dawna planowałem wziąć się za backlog i wrócić do paru ulubionych gier na przełomie generacji, najpierw planowałem kupić One potem S a finalnie stwierdziłem, że lepiej dopłacić parę stówek niż kupować szmelc:)

Nie oceniam, każdy powód jest dobry, jeden kupi dla gier Bethesdy, inny dla Halo i Forzy, inny dla Game Passa, a jeszcze inny dla ogromnej biblioteki gier we wstecznej kompatybilności czy terafankow.

Ale tak jak pisałem nawet najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat ostatecznie kończą z tą konsolą pod telewizorem ;)

Opublikowano

Jakby tak było jak piszesz to konsola sprzedawałby się tak samo dobrze jak PS5.

Opublikowano
48 minut temu, easye napisał:

Przecież już teraz wiadomo, że na tej Xsrace nie dostaniemy tak wyglądających gier jak Ratchet.

W dniu 30.07.2021 o 08:08, easye napisał:

[...]

Jestem fanem pecetów i mam nieco inaczej niż Whisker, nagrywam filmiki offscreen i wysyłam swoim znajomym, by pokazać coś niemożliwego i nie do uwierzenia, że tak ogromna gra może tak wyglądać na konsoli :obama: 

:dunno:

Opublikowano
28 minutes ago, ASX said:

Ale tak jak pisałem nawet najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat ostatecznie kończą z tą konsolą pod telewizorem ;)

Dobrze, że jest to oczko na końcu, bo pomyślałbym, że ASX oszalał.

Opublikowano
14 minut temu, Shago napisał:

No nie ma co porównywać gry z gameplayem do ciekawostki na godzinę.

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Pierwsza to gra na komórki, druga to Halo Infinite :/

8589A374-2BFB-49AD-AAE4-50E9C83E47AD.jpeg

Chorąży Asax prowadzi szarżę na złowrogie hordy Krasnoludków.

Opublikowano
39 minut temu, ASX napisał:

najwięksi hejterzy, którzy zajmują się opluwaniem Xboxa na pełen etat 

złoto

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Rozpierdalaja mnie na łopatki te komentarze w dziale MFS. Gram 4h, ja gram 8, ja zarywałem nockę. No kurwa startujesz samolotem i leci, co tam jest do roboty przez tyle czasu? Wynerdziale jelopy jeden z drugim wyjdźcie z domu, idźcie kurwa do lasu na spacer, poznajcie kobietę, polećcie na wakacje, zróbcie cokolwiek pożytecznego, a nie siedźcie jak idioci pol nocy przed lecącym samolocikiem na ekranie!

Opublikowano

Izonek jaki atak frustracji od momentu gdy MFS rozpyerdolił klaperstwo w proch i pył.

Biedny człowiek, skonczy jak Schabek :notbad:

Opublikowano

No całe szczęście 3/4 zielonych ma poukrywane profile, to można spokojnie pisać, MFS rozpierdolil system.:teehee:

Opublikowano

MFS to solidna pozycja która ma swoją niszę, ale niczego nie zmieni. Przeciętny konsument jest obojętny na takie pozycje. Coś jak Dreams, fantastyczny w swej klasie tytuł dla nikogo.

Opublikowano
48 minut temu, easye napisał:

Jakby tak było jak piszesz to konsola sprzedawałby się tak samo dobrze jak PS5.

A czy coś z tego co napisałem nie jest prawdą?

Wiadomo że PS5 to świetna konsola, globalnie rozpoznawalna marka zahaczająca o fenomen i przez pierwsze pół roku miała naprawdę świetne wsparcie, dzięki czemu system  sprzedaje się w rekordowym tempie, ale nie ma co odmawiać xboxowi zalet o których napisałem.

Opublikowano
W dniu 30.07.2021 o 08:08, easye napisał:

Ja się łapie na tym, że po gamingowym wieczorze zawsze mam ochotę włączyć MFS, chociaż na 15 minut, wsiąść do samolotu i odwiedzić jakieś miejsce w którym byłem.

Nie wiem czy do tej gry pasowałaby jakakolwiek fabuła, zadania jak w snowrunnerze, bo tutaj najbardziej przyciąga ta swoboda podróżowania między wszystkimi miejscami na kuli ziemskiej.

34 minuty temu, easye napisał:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.