Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu myślałem że jesteś prawdziwym zagrajmerem ale okazało się że jesteś klasyczną wydmuszką cw  :( ale to mnie upewniło na dobrze oddany głos w kategorii bezbek  :))))

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
28 minut temu, Jordanensis napisał:

[Bla, bla, bla...] Oczywiście uboższy port z PC po pół roku wychodzi na XSX - mowa o MFS i ma kilka ładnych miejsc, ale ogólnie nikogo ten benchmark nie interesuje.

Temat gry umarł, a boty chciały otworzyć nowy o tej grze tylko do fotek.

b952ff5a-f7fd-4b9a-93b1-7733bb9fa861.png

:fsg::banderas:

Cudownie latać na wysokościach, nie słychać szlochania klapów.

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

Liściu myślałem że jesteś prawdziwym zagrajmerem ale okazało się że jesteś klasyczną wydmuszką cw  :( ale to mnie upewniło na dobrze oddany głos w kategorii bezbek  :))))

A jak tam granko na ps3 pupcio? Nowe gry z 2021 za trudne? 

Opublikowano

Ty mi powiedz Liściu bo coś ciężko Ci idzie przechodzenie tych nowości :nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ty mi powiedz Liściu bo coś ciężko Ci idzie przechodzenie tych nowości :nosacz3:

Namówiłeś na rdr2 ale niestety minutę trwa schodzenie z konia. Moje dzieci skończą 18 lat jak będę w połowie gry :yakubu:

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Liczby nie kłamią. Zrób dobry uczynek i oddają tą konsole potrzebującym botom np. @Paolo de Vesir

Screenshot_20210804_153548_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpgScreenshot_20210804_153622_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

P O T Ę Ż N Y   G R A C Z

xd

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

P O T Ę Ż N Y   G R A C Z

xd

Nie czepiaj się, wczoraj grał godzinę prawie w fallen order.

Godzinę prawie xDddddd

Opublikowano

Kurwa, no life`y yebane się odezwały. Pewnie wasze baby strzelają z palucha żebyście mogli życie przeyebać w graniu i nayebać UWAGA!!!! 30 tysięcy GS od listopada XDXDXDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wystarczy związać się z odpowiednią kobietą, a nie pierwszą lepszą, która na Ciebie spojrzy :yao:

Opublikowano

Dlatego @LiŚciu dobrze zrobił że wybrał PS5 mając mało czasu na granie. Przynajmniej ogrywa na niej te sławne exy. A nie , zaraz... :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Wystarczy związać się z odpowiednią kobietą, a nie pierwszą lepszą, która na Ciebie spojrzy :yao:

hahahahahahahhahahahahahahhaha

Odpowiednią - czytaj tak brzydka że nie chcesz jej stukać, no cóż shago, baw się dobrze

Opublikowano

Jeżeli tak tłumaczysz swoją sytuację, to współczuję :)

Opublikowano
Cytat

Jerome & Future - Miecz Penetratora

(prod Metro Boomin & Jerome)

{MetroBoomin want some more bialasie!}

(Future)

hola, hola, hola, poczuj miecz penetratora

hola, hola, hola, poczuj miecz penetratora

Miecz penetratora?! :obama:

Jebaniutki Żurom przewidział ostre dymanko klapów przez Jimbo Ryana :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
Cytat

Gra korzysta z dynamicznej rozdziałki - na XSX rozdziałów waha się między 1800p-2160p utrzymując  60fps , w trybie 120 FPS rozdzielczość waha się między 1080p-1440p

Ja pierdole - człowiek myślał, ze może HALO dlatego nie ma grafiki, bo zrobili 120 fpsow w 4k, ale nie - studenciaki z 343 przez 7 lat tworzyli te wizualne działo, które niczym praktycznie się nie rożni od HALO 5 wydanym w 2015r i na najpotęzniejszej konsoli na świecie, przy rozgrywce 4 vs 4 serwują nam pływającą rozdzielczość Full HD. 

Do tego przepiękny crossplay z XOS - 540p w 30 fpsach. :pawel:

Jedyne co cieszy to Czarunio na wspólnych serwerach z pececiarzami, którzy będą grac w 300 fpsach :banderas:

soul.gif

Jedni 200 na myszkach inni w 60, a pozostali w 28 klatkach z grafiką z Iphona i kwadratami :dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Podobno grali dłuższy czas online i w tamtym roku dopiero mocniej usiedli do gry bo nie było czasu, mieli też oddzielny dział stażystów do produkcji assetów, który dość mocno im pomógł. DF pisało że dzięki dynamicznej rozdzielczości polecają pojedynki 3v3 gdzie gra trzyma betonowe 1945p przy 60fps

Opublikowano

To było jasne od pierwszego pokazu, że Halo I nie będzie tytułem z oszałamiającą grafiką.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Gierka 7 lat w produkcji na najpotężniejszą konsolę na świecie :yao:

Killer masakrator nadchodzi. Strzeżcie się niebiescy bracia.

Opublikowano
W dniu 2.08.2021 o 16:48, PIOTR8642 napisał:

Podobno XSX miał wyświetlać w natywnym 4K/120fps tylko gry pokroju delfinka, a tu bestia pokazuje swoją potęge po raz kolejny. Klapki pokażecie na PS5 coś w podobnej grafice w natywnym 4K/120fps? :dynia:

hqdefault.jpg

Opublikowano
59 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolejny klap kupuje "Xboxa bez gier"? Co za "zaskoczenie". Jakoś w drugą stronę to nie działa, czekawe czemu? :)

Mysza, Ins, Czarek od zawsze byli klapami w takim razie

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolejny klap kupuje "Xboxa bez gier"? Co za "zaskoczenie". Jakoś w drugą stronę to nie działa, czekawe czemu? :)

Może dlatego, że większość botów nie kupuje XSX to co dopiero true next gena? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.