Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I po co się starać jak dzisiejsza młodzież edukować się nie chce :(

No poczekaj bzduras, dobrze rozumiem że żeby zdeklasować typa co was mocno wkurwiał tym że pisze debilne rapy to dee napisał jeszcze większe debilne rapy?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Trzeba było to napisać w 2015 randomie, a teraz to możesz wypierdalać :shieeet:

Opublikowano

Jak mam Ci wytłumaczyć lata walki z rakiem skoro w całej tej historii interesuje Cię jeden post gościa, którego nie lubisz i nic więcej? 

Opublikowano

Jestem tu od 2007 r. bez przerwy i serio, zrozumcie że hejt na Żuroma nie wziął się znikąd.

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

Jestem tu od 2007 r. bez przerwy i serio, zrozumcie że hejt na Żuroma nie wziął się znikąd.

Zrozumiałem.

Opublikowano

A kto wsypał żuroma że pracuje w fabryce majonezu? :reggie:

Opublikowano

Wtedy to się musiało dziać! :yao:

Szkoda, że mnie nie było. Widać stare dobre czasy zapamiętane na lata. Szacuneczek.

Opublikowano

Ale nie ujadaj. Musisz mieć nieźle nie po kolei uważając, że jestem nim. Aczkolwiek znamy się z grupy Soulsów gdzie on pisuje nadal.

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

A pamiętacie taki obrazek z wyliczeniami wzrostu żuromka na podstawie samochodu obok? XD 

Czy pamiętamy? Przeklejałem to z nikogo, złoto to było, wyliczanie wzrostu tego dzbana na podstawie długości słupków w Londynie goty :fsg: A podobno ponad 1,85 miał w swych urojeniach.

KNQG82M.jpg

+ bonusik:

qYvZltl.png

Skoro wraca na trzecim koncie to chyba jednak chce. ŻUROM ZAMKNIJ MORDĘ.

Opublikowano

Nie wiem, ale na moje wychodzi, że po 6 latach wasza psycha się nie zregenerowała. :yao:

Siedzi teraz u Przegranych na Live na Twitchu. Tzn był jak zerknąłem na streama.

Opublikowano

jaki karzeł jebany xDDDDDD

Opublikowano

Udowodnił, że 173cm. 

Ja zamykam temat, bo z tego co mi napisał to nie macie psychik. Kilku popękało i ściemnia.

Tak myślałem. Biję tu od kilku psychiką w strzępach. Serduszka między sobą jak Vizir i Bzduras którzy minusują mi każdy post :yao:

Typowe botowe bezbeki. 

Opublikowano

Szkoda strzępić, karzełku. W imieniu całego forum serdeczne chuj ci na pysk, żumor.

Opublikowano

1.58 xD A więc żerom jednak zrobił karierę w ekipie friza 

Opublikowano
7 godzin temu, Jordanensis napisał:

Udowodnił, że 173cm. 

nie no to faktycznie wysoki gościu 

Opublikowano

Ok, a źródło? Żaden portal o grach nie zrobił z tego newsa przez 22 godziny? Przecież to by im tak klików na żołnierzach marki napędziło, że łociechuj. Coś mi śmierdzi fejkiem.

Opublikowano

Źródło?

Anus.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.