Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sraka to jest karton w jaki pakują PS5. Jaki target odbiorców, takie pakowanie ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Początek generacji, niedostarczone narzędzia, trudny developing na Seriesach, a już osiągnięto fotorealizm.

i czołowy bot bez konsoli o której mowa.

Opublikowano

MFS na PC? Świetny wygaszacz ekranu :)

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

z korytarzami i teksturami z PS2? :pawel:

Użytkownik Paolo dosadnie o grach na  Xboxa..

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście jest E K O S Y S T E M i bez problemu mogę uruchomić sobie MFS na komputerze. :fsg:

Z procesorem i kartą nie dorównującą nawet series s. Paweł przestań walczyć kapiszonami. 

Opublikowano

No przecież na tym polega ekosystem, o którym wspomniałeś i rozumiem, ze

MFS nie klasyfikuje się jako gra z Xboxa? :blink:

Opublikowano

na olx digitale od januszy po 2500, zasmialem sie i powiedzialem ze za to gowno moge 1800 dac, odmowil, widze ze dalej sie meczy ze sprzedaza ale ceny nie obnizy

Edytowane przez Alpha Trion
edit

Opublikowano
6 minut temu, Alpha Trion napisał:

na olx digitale od januszy po 2500, zasmialem sie i powiedzialem ze za to gowno moge 1800 dac, odmowil, widze ze dalej sie meczy ze sprzedaza ale ceny nie obnizy

I co w związku z tym? Mamy Cię potrzymać za rękę, przytulić, szepnąć dobre słowo ?:)

Opublikowano
3 godziny temu, Shago napisał:

Sraka to jest karton w jaki pakują PS5. Jaki target odbiorców, takie pakowanie ;)

Dokładnie i nie inaczej. Nawet wytłaczanki na obsrane swojskie jajka, które kupuję w pobliskim sklepie są z lepszego materiału niż te obustronne mocowania konsoli PS5 w pudełku :/ 

Opublikowano
14 minutes ago, izon said:

I co w związku z tym? Mamy Cię potrzymać za rękę, przytulić, szepnąć dobre słowo ?:)

Powinien poklonic sie i grzecznie sprzedac, powiedzialem mu ze jutro dam juz 1500 za tego elektronicznego smiecia

Opublikowano

Paolo jak tam szykujesz się do granka w Age Of Empire na Xboxie? A nie sory Microsoft exy wydaje tylko na PC 

Spoiler

:reggie:

Opublikowano
5 hours ago, Paolo de Vesir said:

Całe szczęście jest E K O S Y S T E M i bez problemu mogę uruchomić sobie MFS na komputerze. :fsg:

3 hours ago, Paolo de Vesir said:

Czy ja ci wyglądam na zwierzaka że mam grać w gry z Xboxa na PC? :pawel: 

:yao:

Boty dalej wojują symulatorem który nikogo? Chociaż jak gier niema to lepszy rydz niż nic.

Teraz dorzucili jednak mocniejsze argumenty - karton w którym pakowana jest konsola :yao:

Opublikowano

Cudownie MFS rozyebał ptasie klaperskie móżdżki :kaz: A to najsłabszy pocisk w arsenale MS na ten rok. Po premierze Godrizona 5 zostanie tu tylko Żulom i altery, reszta niebieskiego plebsu na oddział zamknięty w Choroszczy :banderas:

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

Cudownie MFS rozyebał ptasie klaperskie móżdżki :kaz: A to najsłabszy pocisk w arsenale MS na ten rok.

Czyli mam rozumieć że od listopada MS wydał najsłabszy pocisk? Co to ma wgl być?

Opublikowano

To jest ten moment, w którym nayebany whisker wkleja fotkę Drivclapa ogrywanego na swoim Manta 32" LCD pałując do niej wiplera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.