Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sraka to jest karton w jaki pakują PS5. Jaki target odbiorców, takie pakowanie ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Początek generacji, niedostarczone narzędzia, trudny developing na Seriesach, a już osiągnięto fotorealizm.

i czołowy bot bez konsoli o której mowa.

Opublikowano

MFS na PC? Świetny wygaszacz ekranu :)

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

z korytarzami i teksturami z PS2? :pawel:

Użytkownik Paolo dosadnie o grach na  Xboxa..

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście jest E K O S Y S T E M i bez problemu mogę uruchomić sobie MFS na komputerze. :fsg:

Z procesorem i kartą nie dorównującą nawet series s. Paweł przestań walczyć kapiszonami. 

Opublikowano

No przecież na tym polega ekosystem, o którym wspomniałeś i rozumiem, ze

MFS nie klasyfikuje się jako gra z Xboxa? :blink:

Opublikowano

na olx digitale od januszy po 2500, zasmialem sie i powiedzialem ze za to gowno moge 1800 dac, odmowil, widze ze dalej sie meczy ze sprzedaza ale ceny nie obnizy

Edytowane przez Alpha Trion
edit

Opublikowano
6 minut temu, Alpha Trion napisał:

na olx digitale od januszy po 2500, zasmialem sie i powiedzialem ze za to gowno moge 1800 dac, odmowil, widze ze dalej sie meczy ze sprzedaza ale ceny nie obnizy

I co w związku z tym? Mamy Cię potrzymać za rękę, przytulić, szepnąć dobre słowo ?:)

Opublikowano
3 godziny temu, Shago napisał:

Sraka to jest karton w jaki pakują PS5. Jaki target odbiorców, takie pakowanie ;)

Dokładnie i nie inaczej. Nawet wytłaczanki na obsrane swojskie jajka, które kupuję w pobliskim sklepie są z lepszego materiału niż te obustronne mocowania konsoli PS5 w pudełku :/ 

Opublikowano
14 minutes ago, izon said:

I co w związku z tym? Mamy Cię potrzymać za rękę, przytulić, szepnąć dobre słowo ?:)

Powinien poklonic sie i grzecznie sprzedac, powiedzialem mu ze jutro dam juz 1500 za tego elektronicznego smiecia

Opublikowano

Paolo jak tam szykujesz się do granka w Age Of Empire na Xboxie? A nie sory Microsoft exy wydaje tylko na PC 

Spoiler

:reggie:

Opublikowano
5 hours ago, Paolo de Vesir said:

Całe szczęście jest E K O S Y S T E M i bez problemu mogę uruchomić sobie MFS na komputerze. :fsg:

3 hours ago, Paolo de Vesir said:

Czy ja ci wyglądam na zwierzaka że mam grać w gry z Xboxa na PC? :pawel: 

:yao:

Boty dalej wojują symulatorem który nikogo? Chociaż jak gier niema to lepszy rydz niż nic.

Teraz dorzucili jednak mocniejsze argumenty - karton w którym pakowana jest konsola :yao:

Opublikowano

Cudownie MFS rozyebał ptasie klaperskie móżdżki :kaz: A to najsłabszy pocisk w arsenale MS na ten rok. Po premierze Godrizona 5 zostanie tu tylko Żulom i altery, reszta niebieskiego plebsu na oddział zamknięty w Choroszczy :banderas:

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

Cudownie MFS rozyebał ptasie klaperskie móżdżki :kaz: A to najsłabszy pocisk w arsenale MS na ten rok.

Czyli mam rozumieć że od listopada MS wydał najsłabszy pocisk? Co to ma wgl być?

Opublikowano

To jest ten moment, w którym nayebany whisker wkleja fotkę Drivclapa ogrywanego na swoim Manta 32" LCD pałując do niej wiplera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.