Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

ktoś coś mówił bo strasznie śmierdzi :/ 

Tylko nie miejcie więcej czelności oskarżać kogoś o żenujący poziom :facepalm:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał:

Jaki edit poszedł XDDDDDDD

Dobrze, że zdążyłem przeczytać, bo post był kwintesencją frustracji. 

Screena udało się zrobić? :P Pośmialibyśmy się :popcorn:

Opublikowano

No właśnie nie, a szkoda, bo to było tak żałosne, że gorszego poziomu klapiszcza od dawna nie widziałem.

Opublikowano

Admini w logach aplikacji pewnie będą mieli to zapisane :kaz:

Opublikowano

Wrzucajcie nie ma problemu. Nie napisałem tam nic co by nie było niestety prawdą :)

Opublikowano

Skoro tak, to cofnij edycje i stanie się wszystko jasne :)

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Skoro tak, to cofnij edycje i stanie się wszystko jasne :)

Niestety nie mam jak i czuje, ze moglibyście być zawiedzeni bo nic kontrowersyjnego:(

Opublikowano

Pizdon zmasakrowany po całości, zaraz znowu wklei zdjęcia ulanego karła który gra w chińskie bajki i pije tanie wino z promki ^^

Opublikowano

Koledzy :asax:

Jak wy znajdujecie czas na ogrywanie tych wszystkich sztosiw za 4 zł? Wleciał niszczator graficzny, dziś samochodziki, zaraz Hades by później zagrać w prawdziwa platformówkę. No i jak mógłbym zapomnieć o genialnym kruku. Same sztosy. A na jesieni to już :banderas:

Na sonce będą nam testować gierkę za 350 zł gdzie zagra się za rok za 4 zł w wersję super uber duper. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
26 minut temu, Szymek napisał:

Na sonce będą nam testować gierkę za 350 zł gdzie zagra się za rok za 4 zł w wersję super uber duper. 

Brzmi jak The Medium… a nie wróć..:kaz:

Opublikowano

Jak nie liścia to izona roznoszą jak gowno po polu, brawo panowie, ale nie popadajcie w samozachwyt to, taki zawodnik to nie zawodnik.

Opublikowano
5 godzin temu, Lord Protector napisał:

ktoś coś mówił bo strasznie śmierdzi :/ 

Nie to odór przypalonych bociarzy, grill się udał :)

7A5392DE-D989-4A7C-9A5E-EFF059056E81.jpeg

Opublikowano

Widzieliście ten cyrk? Pewnie po to exact przyleciał do polski XD

Xbox Series X - Psychonauts 2 - 2

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Cyrk? Ja tu widzę pełen luz i dystans MS w przeciwieństwie do kija w dupie, jakiego ma Sony.

Opublikowano

A ja tu widzę konsole w wersji specjalnej dla festyniarzy.

Opublikowano

Świetny design z duszą. Ps5 idealne do salonu z Ikei bo duszy za grosz w tym BYDLĘCIU  :)

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

Widzieliście ten cyrk? Pewnie po to exact przyleciał do polski XD

Xbox Series X - Psychonauts 2 - 2

Tęcza i oko Spencera w jednym, czego to jeszcze nie wymyślą dla tych zielonych cyrkowców:philosoraptor: a może to oczko do tych co liczyli na Starfielda w 2021 roku? Faktycznie maja poczucie humoru :)

12 minut temu, Pupcio napisał:

Świetny design z duszą.

Dżizys kurwa ja pierdole :facepalm:

49F07AFB-D0DD-4F0C-95F9-FDC83422F0CD.jpeg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Z pewnością nie można powiedzieć, że to coś ma cokolwiek wspólnego z duszą i designem :yao::

images.jpeg

Opublikowano

Czy ja tu słyszę skowyt robali pałujących wiplera do TEGO?!

kena-bridge-of-spirits-1620308200917_8em

Ratchet-_-Clank_-Rift-Apart_202106151837

te niebieskie cuckoldy gamingu za grosz godności nie mają :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, Shago napisał:

Z pewnością nie można powiedzieć, że to coś ma cokolwiek wspólnego z duszą i designem :yao::

images.jpeg

Przejebane być fanem sony  :/ ma się tylko 2 opcje

1. Masz oczy i modlisz się że slim nie będzie chociaż w połowie takim obrzydliwym śmieciem

2. Wypinasz dupsko dla pana ryana, powstrzymujesz napływające łzy bo wydałes 2500zl na to obrzydlistwo z padem który rozjebie się po 10h i grą ze szczurem na 7 xD

Ale jest dobrze! Było warto! Jeszcze tylko kilka miesięcy i tłusta aloy i jej ubi gameplay przybędzie z odsieczą hehs :)

Czy jak klap umiera to spuszcza się to gówno w kiblu czy wrzuca do odpadów bio?  :) NIEBIESKIE OBSRAŃCE

Opublikowano

Szczerze, to wygląd ps5 od pierwszych prawdziwych screenów mnie odrzucił. W ogromnej mierze miało to znaczenie. Brak konkretnego szpila też zrobił swoje, bo raczeta żadnego w życiu nie skończyłem, a każdego zacząłem; co prawda gdzieś tam majaczy na bardzo odległym horyzoncie zdarzeń np days gone, ale ogram pewnie na jakimś pro. Nieco gorzkawą pigułą było by kolejne deatch stranding, czy tlou 3. Ale póki co nawet twórcy piszą pewnie pierwsze linijki kodu w tych produkcjach. Wbicie na game-passa w najmocniejszym i najdostojniejszym pojeździe latającym było jak wjebanie się do największego rollercostera po solidnej dawce metaamfetaminy. Nie dość, że zapierdalasz najszybciej z wszystkich wokoło, to jeszcze wymiatasz wszelkich oponentów kopiąc po łbach nie słysząc ich rzężenia...

Opublikowano

Gamepass na PC, z true exclusivami to złoto, jak ktoś korzysta tylko z tej popłuczyny na retroboxie to wspolczuje :(

Opublikowano

PC? A kto jeszcze gra na tym badziewiu? 

Ogólnie to mam niezłą beke z tych pececiarzy. Jeden znajomek się teraz chwalił, że trafił okazję i kupił jakąś kartę graficzną z 2015 roku za 800 zł :laugh:

Cały komp warty pewno z 3000, a wydajnościowo gorszy od XSS :dynia:

Opublikowano
13 minut temu, Michał102 napisał:

PC? A kto jeszcze gra na tym badziewiu? 

Ogólnie to mam niezłą beke z tych pececiarzy. Jeden znajomek się teraz chwalił, że trafił okazję i kupił jakąś kartę graficzną z 2015 roku za 800 zł :laugh:

Cały komp warty pewno z 3000, a wydajnościowo gorszy od XSS :dynia:

No to niezle masz zjebanego zioma. Nie wiem kto ale jak widać ktoś gra skoro w gamepassie pojawiają się gry only on PC, Microsoft wydaje wszystkie swoje gry na PC, a Sony portuje największe hity po czasie. No ale pewnie robią to tak z pasji ;)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.