Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Hadesik to i ładnie poszedł na Switchu pewnie, ale pandebil myśli, że wszystko się najlepiej sprzedaje pierdstejszyn. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dodając switcha to można spokojnie liczyć 1-2% na xboxie:dynia::dynia: totalne eksterminacja i weryfikacja do jakiego pięknego upadku zmierza xbox :banderas: cudownie będzie na to popatrzec:banderas:

Opublikowano

Godzinę temu, PanKamil napisał:

Hades kolejne zayebane przez xboxa ip:pechowiec: 93% sprzedaży to ps4&ps5. Jak to było? Użytkownicy passa kupują częściej gry:dynia::dynia::dynia:

Oczywiście, Kamil jako wzorowy manipulator posługujący się metodą półprawd wam tego nie powie, ale dla pełnego obrazu sytuacji pozwólcie że  dodam kilka faktow:

1. Wynik ten dotyczy wyłącznie sprzedazy pudełkowej w Wielkiej Brytanii i nie bierze pod uwagę sprzedazy cyfrowej

2. Sprzedaż Hadesa w wersji pudełkowej na wszystkie platformy w UK szacuje się na około 3000 sztuk (to mniej więcej tyle ile pudelek sprzedało się Crackdowna 3 w weekend otwarcia w UK) więc mówimy tu o bardzo małej próbce, na podstawie której ciezko wysuwać jakieś daleko idące wnioski

Opublikowano

Donatello ma rację. Potwierdzam nie kupiłem Hadesa bo jest w gamepassie.

Opublikowano

7% z 3000 to uwaga uwaga uwaga... na UK zeszło 210 pudelek hadesa:dynia::dynia::dynia::dynia: w passie 90% zrobiło uinstall po 10 minutach :dynia::dynia: Jaki ten xbox to rak branży to ja nawet nie wiem:pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

To smutny dzień dla branży, ale ale ale czekaj. SONY końcem kwietnia pokazuje jak wybuchowo i ekstrawagancko wyprowadza się gatunek rouge na SALONY. Wydają Returnal i zmiatają konkurencję. Xszczury zaorane.

Opublikowano
11 godzin temu, PanKamil napisał:

Gamepass zabił kolejna gre i ip:pechowiec: Szkoda chłopaków. 

Nie obwinialbym tylko GP za zaistniałą sytuację.

Opublikowano

Ja bym w ogóle GP za to nie obwiniał. 

Opublikowano
12 godzin temu, PanKamil napisał:

w passie 90% zrobiło uinstall po 10 minutach :dynia::dynia: Jaki ten xbox to rak branży to ja nawet nie wiem:pechowiec:

rogaliki to specyficzny gatunek, mała grupka nakreca co roku hype na jakieś indyka z grafiką z telefonu, to się inni potem na to nabieraja.

Przy duzych grach tez tak czesto bywa, pamietam wysyp Bloodborne na olx dzien po premierze. Sony ostro reklamowało exa, a potem niedzielniaki się odbiły, bo nie mogli dojsc do pierwszego bossa.

Opublikowano

Hades to taka gierka że ogrywam z gamepassa jak prawdziwy gracz a pudełeczko też sobie kupię żeby leżało w folii. 

Opublikowano
39 minut temu, Lord Protector napisał:

Ja bym w ogóle GP za to nie obwiniał. 

O zabiciu deva i gry raczej mowy nie ma bo pewnie się sprzedała ogółem bdb + deal z GP na którym pewnie tez sporo zarobili, ale mówienie o tym że słaba sprzedaż na klocku nie jest winą GP?? To czego? Zjebanego gustu użytkowników tej konsoli? Biedy? Biedy umysłowej? Biedy umysłowej i zjebanego gustu użytkowników tej konsoli?

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

Hades to taka gierka że ogrywam z gamepassa jak prawdziwy gracz a pudełeczko też sobie kupię żeby leżało w folii. 

Ogrywany w GP pudełko grzecznie kupione.

7 minut temu, Jakim napisał:

O zabiciu deva i gry raczej mowy nie ma bo pewnie się sprzedała ogółem bdb + deal z GP na którym pewnie tez sporo zarobili, ale mówienie o tym że słaba sprzedaż na klocku nie jest winą GP?? To czego? Zjebanego gustu użytkowników tej konsoli? Biedy? Biedy umysłowej? Biedy umysłowej i zjebanego gustu użytkowników tej konsoli?

Może po prostu tego, że ta gra jest gniotem? 

Opublikowano

Nie, o tej grze od people Can fly.

Hades ZŁOTO.

Wybacz za pomyłkę troli nie czytam. 

Opublikowano

Widocznie devom opłaca się dawać gry do XGP skoro to robią, bo nie robią tego za darmo, a i wielu tytułom jak Outriders, Fall Out Guys czy Rocket League zwyczajnie pomogło w rozgłosie. Problem to trzeba mieć ze skurwiałym dinozaurem - Square Enix i zaorać ich kompletnie.

Opublikowano

zasada jest prosta,

dobrym tytułom Game Pass często pomaga w zdobyciu większego rozgłosu, przebiciu się do większej grupy odbiorców i ostatecznie w zwiększeniu sprzedaży i zarobieniu większej ilości pieniędzy

a słabym? no cóż, im często nawet Game Pass nie jest w stanie pomóc

Opublikowano

People can fly:

“[The lack of royalty payment] may have been determined by some elements of Square Enix’s sales policy, the details of which we do not know, such as partnerships concluded by the publisher with distribution platforms or entities offering the Outriders game as an add-on to their products,” he said.

Phil zawsze dziewica Spencer znowu uratował gaming:banderas::dynia: 

No i te 210 pudełek Hades na całe UK:fsg: Pass yebane perpetum mobile na sprzedaż gier:fsg:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Gratuluję podpisania umowy której się nie zrozumiało. :shieeet: Dobrze chociaż, że gra zyskała taki rozgłos dzięki XGP, a to da chłopakom lepszy start na przyszłość.

W przeciwnym przypadku najzyczajniej pozostałaby niezauważona.

Opublikowano

Klapy wdzięczne Jimbo Ryanowi, że łaskawie pozwala im płacić za gry.

To jest, kurva, niewiarygodne:reggie: Nowy poziom sekciarstwa, nowy poziom zniewolenia. Sekta plejstejszyn znów wyznacza nowe trendy spyerdolenia :shieeet:

Opublikowano

Dzięki gp w outriders zagrało więcej graczy niż w returnala, Ratcheta i demonsy razem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.