Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy muszą cieszyć się każdą grą, którą da radę odpalić najgorsza konsola stacjonarna XXI wieku :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minutes ago, Donatello1991 said:

Równo o północy odpalamy OGROMNY dodatek do NAJLEPSZEJ GRY 2020 według PRAWDZIWYCH GRACZY 

A Xszczury CO?? A dalej gufno.

Podniecanie się dodatkiem? Do czego to i czy jest płatny?

Opublikowano

Ale te PlayStation jest niesamowite! Gracz PlayStation ledwo ochłonął po takich hitach jak tlou 2 i ghost a tu pociąg z grami się nie zatrzymuje, człowiek nawet nie zaczął returnala i Ratcheta a tu dodatek do samuraja XD.

A na Xboxie robienie z siebie debila za 50 zł miesięcznie i granie w samolociki 

XD XD

No nic gracze PlayStation mają ghosta a dla bota klatkujacy Assisin Valhalla z systemem wałki jak dla jakiś dałnow XD

Przepaść społeczna i gejmingowa jeszcze nigdy nie była tak widoczna XD

Opublikowano

Nie no w Akcent gra się fajnie, ale w Iki będzie jednak lepiej. Psychonauts 2 będę na bieżąco porównywał z mesjaszem Ratchetem i wytykał wszystkie błędy.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Do wyboru do koloru w nowym standardzie cenowym:

obraz.thumb.png.d85f5760132779a478a35ffce49896b9.pngobraz.thumb.png.4489319fec1c3ddb735c804b74be92b0.png

najzabawniejsze jest jak $ony próbuje usprawiedliwiać tę różnicę w cenie, wrzucając w wersji na PS5 takie ekskluzywne ficzery jak japoński jak np. japońską synchronizację ust, tłumacząc prosto w twarz ludziom że japoński lip sync jest możliwy tylko na PS5 ze względu na moc SSD xd

https://www.pushsquare.com/news/2021/07/ghost_of_tsushima_dev_explains_why_japanese_lip_sync_is_a_ps5_exclusive_feature_in_directors_cut

Opublikowano
9 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

człowiek nawet nie zaczął returnala i Ratcheta a tu dodatek do samuraja

To w co ty grałeś od premiery na tej playszmacie 4,5?

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To jeden z tych teoretyków gamingu. Nie znęcajmy się nad ofiarą ideologii plejstejszyn :dunno:

Opublikowano
1 minute ago, PIOTR8642 said:

Pająk murzyn ,demon oraz ghosta w 60 FPS no i oczywiście PES,fifka i Battlefield online

Jak na gejmera przystało XD

Piotruś wiem ,że na Xboxie nigdy nie będziesz miał takiego problemu ale co mam kupić? 

Ratchet , dodatek do ghost czy returnal? 

Tylko szybko Piotruś odpisze czekam :*

Opublikowano

jeszcze w assassinka, jak na janusza przystało 

Opublikowano
7 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Pająk murzyn ,demon oraz ghosta w 60 FPS no i oczywiście PES,fifka i Battlefield online

Jak na gejmera przystało XD

9 miesięcy od premiery a ty z exów tylko na PS5 zagrałeś jedynie w DS. Grubo. Niech zgadne, też były w bundlu z konsolą?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Mnie ten szczyt hipokryzji klapów nigdy nie przestanie zadziwiać, walczą tymi exami w każdym poście 5x dziennie nagle się okazuję, że ograli jednego z nich albo, że to nie ich koniki i tematyka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Just now, PIOTR8642 said:

9 miesięcy od premiery a ty z exów tylko na PS5 zagrałeś jedynie w DS. Grubo. Niech zgadne, też były w bundlu z konsolą?

Piotruś nie mogłem kupić ps5 na premierę , dostałem ja dopiero jak człowiek 3 miesiące temu :(

To nie jest Xbox,że to zalega na półkach miesiącami i community sklada się z 10 przypadkowych osób XD

To jest PlayStation tu jest życie tu każdy chce poczuć nowa generację,chce pograć murzynem XD niszczyć demony XD

A Nie czekać 8 miesięcy na symulator lotnictwa XD

Opublikowano
47 minut temu, Donatello1991 napisał:

Iki was zayebie

Ile bym dał żeby na Xa zobaczyć coś w podobiu do Ghosta :/ ale pobrałem te wyścigi kartonowe i od razu wyjebalem z dysku :/ GP schodzi na psy strasznie

Opublikowano
1 minutę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

dostałem ja dopiero jak człowiek 3 miesiące temu

Aaa na komunie dostałeś. To już wszystko jasne.

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

jeszcze w assassinka, jak na janusza przystało 

Valhalla akurat jest w pytkę, to nie jest typowy assassyn, kawał dobrego kodu i odpierdol się Pan od Wikingów 

Taki o to wybór na dzisiaj

B3BA66D5-D5E3-4CBC-8737-7DF5C7424097.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Just now, PIOTR8642 said:

Aaa na komunie dostałeś. To już wszystko jasne.

Piotrek wariacie ! Na bierzmowanie! ale fajnie że mi odpisałeś i udało mi się ciebie ztrigerowac XD

Jeszcze paru dostało padaczki XD XD

Ale najbardziej jestem dumny z upolowania pajaca Battlefieldowego Mysza07

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Piotrek wariacie ! Na bierzmowanie!

Spoko. To mam dobrą wiadomość, już za pare miesięcy gwiazdka i mama napewno kupi ci pod choinke gre o wiewiórce zbierającej śrubki. Cena też bedzie wtedy akceptowalna do zakupu. Bedzie git. A w nastepnym roku jak ładnie ją poprosisz to może nawet Returnalka zobaczysz.

Opublikowano
15 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Spoko. To mam dobrą wiadomość, już za pare miesięcy gwiazdka i mama napewno kupi ci pod choinke gre o wiewiórce zbierającej śrubki. Cena też bedzie wtedy akceptowalna do zakupu. Bedzie git. A w nastepnym roku jak ładnie ją poprosisz to może nawet Returnalka zobaczysz.

Ale zazdro bije z tego postu,bo ktoś będzie grał w next gena a ktoś dalej daaaaleko :D 

Opublikowano

Ratchet xddd Niektórzy nie tylko uważają, że to dobra platformówka ( :pawel: ), ale wręcz gra WYBITNA XDDDDDDDDDDDDDDDD Śmieszy mnie to, bo na PlayStation zawsze towarzyszyło mi to przeczucie obcowania z pół produktem - klasyczne GoWy czyli takie slashery dla każuali, raczej nobrainery żeby odprężyć się przed konsolą, Ratchet w którym jak na "platformówkę" elementy platformowę ssą pałkę i zastąpiono je dość miałkim strzelaniem albo real driving simulator któremu bliżej do trudniejszego arcade niż symylatora. xddd

Serio, rozumiem że ktoś z sentymentu może chcieć posiadać plejaka dla gry czy dwóch, ale ten sprzęt to zawsze taki pół produkt dla pół graczy, januszowego popykanka po obiadku, bez skillowych gier i z nieistniejącym multiplayerem xddd Śmieszna to konsolka, śmieszna, ale kiedyś był potencjał. Teraz TYLKO XBOX.

Opublikowano
22 minutes ago, PIOTR8642 said:

Spoko. To mam dobrą wiadomość, już za pare miesięcy gwiazdka..

Piotruś dałem ci proste zadanie wybranie gierki w której zajebiście spędzę 15-20 godzin, oczywiście podczas grania na PlayStation a ty mi z jakąś gwiazdka wyskakujesz XD

Na PlayStation mamy bardzo dużą różnorodność więc ja ci pomogę XD

Gra z perspektywy 3 osoby w Japonii 

Gra z perspektywy 3 osoby w kosmosie

Gra z perspektywy 3 osoby o wiewiórce 

Widzisz Piotrus ty nawet tego nie potrafisz XD

Ty nawet nie kupuj PlayStation 5 bo ty nie będziesz jej umiał uruchomić a co dopiero ściągnąć sejwa XD XD

Boty tutaj się kreują na jakiś znawców a tu jakaś totalna amatorka XD XD

11 minutes ago, Whisker said:

Ale zazdro bije z tego postu,bo ktoś będzie grał w next gena a ktoś dalej daaaaleko :D 

Zazdro to dopiero będzie jak Piotruś grę wybierze XD

Ja w gierki a Piotruś w samolocie w kierunku do Choroszczy auuu XD XD

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Do wyboru do koloru w nowym standardzie cenowym:

obraz.thumb.png.d85f5760132779a478a35ffce49896b9.pngobraz.thumb.png.4489319fec1c3ddb735c804b74be92b0.png

Klapy to przyjeby, kupią to samo gówno sprzed roku bo nowy kapelusz jest za 330zł a Hadesa i inne dobre gry znają z opowieści kolegów którzy grają na nadkonsoli Spencera  :kaz:

Opublikowano

Kiedy wychodzi ten next gen od Sony z jakimiś dobrymi grami? Czekam czekam i doczekać się nie mogę, a PS4 chciałoby już pójść do szafy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.