Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dobry Boże, spraw żeby Pan schabek wrócił i naprawił ten temat. Takiego bezbecza nie było tu od lat. Nudniejszy jest tylko lineup gier na plebstacje mante

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 985,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

343 nie dostarcza, a może właśnie dostarcza... bekę. Pasibrzuch już wybrał. 

:pawel:

Opublikowano

Bardzo słaby fotomontaż w paintcie

Opublikowano
27 minut temu, Wieslaw napisał:

Dobry Boże, spraw żeby Pan schabek wrócił i naprawił ten temat. Takiego bezbecza nie było tu od lat. Nudniejszy jest tylko lineup gier na plebstacje mante

Schabek to dosłownie tutaj był w innej lidze nieosiągalnej dla zwykłych śmiertelników. Tak wybitny człowiek, że parę razy, aż pokazałem jego posty żonie to aż ona smiechla mimo, że konsole to dla niej obcy wszechświat :dynia: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Postać tak wybitna, że połamać się mógł jedynie on sam. Szkoda, bo zapłonął jasno i wyraźnie, ale dosłownie na chwilę. Wystarczył miesiąc bana.

Jednak wciąż nie był to poziom najlepszych lat tematu. Przyjdą następni.

Opublikowano

A po co ma tu pisać, jak zaraz jakaś pizda się obrazi i na niego doniesie?

Opublikowano

a może po prostu przechodził tędy jakiś admin i widział, że schabek zachowywał się jak pierdolone bydle

raz przymknął oko

drugi również

za trzecim poleciały głowy, a schabkowi eksplodowała dupa, bo hurr durr uwzięła się na mnie moderacja XDDD słaba psycha mocno

Opublikowano

Bydlę schabek w CW > jebana sekta w dziale Xboksa.

Opublikowano

Nie w takim stopniu.

Opublikowano

Ciekawe, jakie były by reakcje gdyby asax wszedł do tematu Saszimi i na podstawie opinii żuroma (bez granka) napisał, że dodatek "chyba średniak :(". Przecież tu by nie wystarczyło bigosu z całego wszechświata na uspokojenie zaniepokojonych użytkowników plejki

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Nie w takim stopniu.

widzisz źdźbło, a nie zauważasz belki :reggie: 

te wszystkie działy wg. producenta to jest encyklopedyczny safespace do stykania się siurami i wystarczy jedno nieodpowiednie słowo i jest pocisk, przodowały w tym tematy o cushimie i death stranding, ale mnóstwo było tego typu przykładów

także bycie w szoku, że ktoś ewidentnie przychodzi robić gnój i surprise surprise! zostaje pojechany to niezła beczunia :pawel: 

EHHEHEHE XBOX ŚMIEĆ W STATUSACH? PRZECIEŻ TO DLA BEKI OCB MORDOOO

Opublikowano

Nazywanie schabka bydłem świadczy o tym, ze boty są zupełnie z innej planety. Przeciez gość pisał z takim jajem, ze płakać się ze śmiechu chciało..

Zieloni żyją w jakiejś innej rzeczywistości … osobiście jechałem po Tsushimie i Tlou2 w temacie o tych grach i nigdy nikt nie napisał mi nic chujowego w związku z tym, wręcz sporo osób miało coming out i tez wyraziło swe, podobne do mojego  zdanie. Ale jak kurwa napiszesz, ze MFS to nudny śmieć to ludzie, którzy w to nie grali zaczną napierdalac kamieniami…bociaki to naprawde pocieszne stworzenia:bad:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Tutaj sporo osób przewijało się co twierdziło, że schabek to bohater i wielki człowiek. Obecnie tu jest mega nuda a jak ASX wkracza to tylko założyć oficjalna wyprasowana koszule i zapiąć się na ostatni guzik :pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Pierwsze cuckoldy juz leją łzy i piją z rozpaczy bo upadku zdrowotnym ich guru i duchowego przywódcy. Jak to panienki bez pimpa, niewesoło dziewuchom.

Ale  hej, w górę serca, został wam przecież JEROME :shieeet:

Opublikowano

izon, po oblizaniu jaj schabka, nie zapomnij jeszcze o tym wyżej

Opublikowano

94 za darmoszke grane :banderas:wgl co za lato w GP to nie mam pytań. Jak tam klapy...zaplacone za jap lip sync? 

Swoją drogą pierwsza gra w której w miarę normalnie działa sejw ze starsza generacja. 10 miesięcy po premierze xD

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

izon, po tym lizaniu jaj schabka, nie zapomnij jeszcze o tym wyżej

Lizanie jaj Yetiemu?

cantfapprevoew.jpg

Lizanie jaj Mendrkowi?

57f801c1170000c316aca4cc.jpeg?cache=ahwq

Lizanie jaja liściowi?

500_F_142564567_qCX5eR6lLYoK57tKPmDDXROY

Opublikowano

Zieloni chcą lizać jaja niebieskim? Nie dla psa kiełbasa..

3858CC0E-8C4B-4EAE-A659-2B3A4C5B1DEB.jpeg

Opublikowano
10 godzin temu, Bzduras napisał:

Ciekawe, jakie były by reakcje gdyby asax wszedł do tematu Saszimi i na podstawie opinii żuroma (bez granka) napisał, że dodatek "chyba średniak :(". Przecież tu by nie wystarczyło bigosu z całego wszechświata na uspokojenie zaniepokojonych użytkowników plejki

Różnica jest taka że ja tego nie zrobię, bo mam taką zasadę której staram się trzymać, że nie wypowiadam się o jakości gier w które nie grałem, a Ghost od Tsushima wciąż czeka na mojej liście do ogrania ;)

Opublikowano

Rozumiem fanów Halo bo tak jak j ja są rozczarowani brakiem coopa i trybu Forge na premierę.

Ale wyśmiewanie tej informacji przez Donatello śmierdzi hipokryzją, bo przypomnijcie mi która  gra Sony ostatnio oferowała coś takiego jak kooperacja czy taki tryb który mógłby się równać z Forge?

Opublikowano

Przecież Halo:I być tych dodatków to wciąż o setki godzin gameplayu na najwyższym poziomie więcej niż wszystkie ratczety i spodermany na plejśmieciarę razem wzięte :reggie:

Tylko skąd niebieskie robale nie grające w gry mogą o tym wiedzieć?

Opublikowano

Te single w Halo to w coopie się ciężko przechodziło, a co dopiero samemu xD zabrakło tego roku developerom no, mogli przesunąć! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.