Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No już widzę jak oni grają na tym gdzieś na zewnątrz jak przecież na ekraniku jak z budżetowego telefonu sprzed 10lat to CHUJA widać 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minuty temu, Mendrek napisał:

Bo wszyscy myślą, że to dodatek do Forza Horizon 3 ;)

Bezmózgie klapy to nie wszyscy ;)

Opublikowano
20 minut temu, Ins napisał:

Bezmózgie klapy to nie wszyscy ;)

No są przede wszystkim bezmózgie xboty, które za ten dodatek zapłacą i będą o nim pisać jakby to nowa gra była ;)

Opublikowano

ŚpiączkaPL idz do łóżka, bo majaczysz.

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Też mnie to zawsze bawi. XDDD

Wsiadasz do tramwaju wyciągasz tę cegłę, a za 10 minut EJ MATI ZARAZ WYSIADAMY, CHOWAJ PSTRYKA i pakuje biedny mati tę krowę (jeszcze z hori split padem) do futerału i chowa do plecaka XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Vita czy 3DS? Wyciągasz z kieszeni, szybka partyjka w luminki czy pushblox i jak trzeba wysiadać to szybko pakujesz w kiermanę i fajrant

JAK CZŁOWIEK KULTURY, a nie dałn z cegłą co to ani przenośne ani stacjonarne, jprdle nigdy nimi tak nie gardziłem jak za Switcha

Jedyny prawilny przenośniak:

20210825_105905.jpg

Wersja z WiFi, stan niemal idealny, trzymana w pokrowcu, nigdy nie sprzedam :banderas:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Też mnie to zawsze bawi. XDDD

Wsiadasz do tramwaju wyciągasz tę cegłę, a za 10 minut EJ MATI ZARAZ WYSIADAMY, CHOWAJ PSTRYKA i pakuje biedny mati tę krowę (jeszcze z hori split padem) do futerału i chowa do plecaka XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Vita czy 3DS? Wyciągasz z kieszeni, szybka partyjka w luminki czy pushblox i jak trzeba wysiadać to szybko pakujesz w kiermanę i fajrant

JAK CZŁOWIEK KULTURY, a nie dałn z cegłą co to ani przenośne ani stacjonarne, jprdle nigdy nimi tak nie gardziłem jak za Switcha

Jakiego kurwa tramwaju, myślałem, ze tu siedza dorosłe chłopy:rofl:

W samolocie czy pociągu nie ma żadnego problemu natomiast zgadzam się, ze najlepszy pod wzgledem przenosnosci jest 3DS, a zaraz potem vita/psp.

Opublikowano

Coś złego jest w tramwaju? Posiadam samochód, ale do pracy to o niebo lepiej tramwajem: bez korków, a i na spokojnie w drodze można nadrobić zaległości na forumku, tudzież innym portalu.

Opublikowano

Albo jak masz nick whisker to litr Golden lochy zapijany harnasiem  :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Granie = fotel, telewizor oraz kawa/monsterek/piwko. 

I Whiskey

7 minut temu, Pupcio napisał:

Albo jak masz nick whisker to litr Golden lochy zapijany harnasiem  :pawel:

Goldena i harnasia nigdy nie piłem :( 

ps. Ostatnio to litr trochę przymało na nockę zarwaną :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

AC Odyssey 1620p...to co dla PS5 jest sufitem, dla XSX jest podłogą. A nawet piwnicą :D Kolejna gra (już nawet nie licze która) i klapy znowu jak zwierzęta muszą ogrywać gorszą wersje. 

ds7gFCx.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Co to? To bedzie moja kolejna ulubiona gra :wub:

A, widze edit, jak asasin to jebac ;(

Opublikowano

Assasinss creed? Jakby dawali za darmo to bym nie grał w takiego śmiecia..

Opublikowano

12 tf vs 9.2, widac roznice

Bawi to 2160p* przy ps5 XD

Opublikowano
22 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

AC Odyssey 1620p...to co dla PS5 jest sufitem, dla XSX jest podłogą. A nawet piwnicą :D Kolejna gra (już nawet nie licze która) i klapy znowu jak zwierzęta muszą ogrywać gorszą wersje. 

ds7gFCx.jpg

Wiesz że te gry chodzą we wstecznej i tylko dali cap na 60FPS

A dwa to wrzucanie elanalisty gdzie typa już wszyscymający pojęcie w temacie wyśmiali za używanie open sourcowego oprogramowania i mijanie się z prawdą przez co można bana wyłapać na zagranicznych forach za wrzucanie jego porównań tak samo jak porównania od cycu1 :lapka:

Ale że lubicie się w fekaliach kąpać i o nich wspominać to nie dziwne że elANAListadubits jest waszym guru

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale twit jest o fps, a nie rozdziałce. Ps4.2 slabe w chuj, nawet gry z ps4 nie potrafi w 4k.

Opublikowano

Dzisiaj jakas konfa u Spencera? Może w końcu wytrzeźwieje ten grubas i skończy okłamywać sam siebie ze gejpass będzie kiedykolwiek przynosił zyski. Wrzucanie indyków za darmo to nie tędy droga. 

Opublikowano

W dupie mam czy beda miec zyski. Najwazniejsze, ze mam w co grac.

Opublikowano

Nowy Tomb Raider lepszy na PS5. Gdzie PS5 trzyma stałe 60fps to na Series X spadają często i nawet do 40fps.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.