Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No już widzę jak oni grają na tym gdzieś na zewnątrz jak przecież na ekraniku jak z budżetowego telefonu sprzed 10lat to CHUJA widać 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minuty temu, Mendrek napisał:

Bo wszyscy myślą, że to dodatek do Forza Horizon 3 ;)

Bezmózgie klapy to nie wszyscy ;)

Opublikowano
20 minut temu, Ins napisał:

Bezmózgie klapy to nie wszyscy ;)

No są przede wszystkim bezmózgie xboty, które za ten dodatek zapłacą i będą o nim pisać jakby to nowa gra była ;)

Opublikowano

ŚpiączkaPL idz do łóżka, bo majaczysz.

Opublikowano
50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Też mnie to zawsze bawi. XDDD

Wsiadasz do tramwaju wyciągasz tę cegłę, a za 10 minut EJ MATI ZARAZ WYSIADAMY, CHOWAJ PSTRYKA i pakuje biedny mati tę krowę (jeszcze z hori split padem) do futerału i chowa do plecaka XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Vita czy 3DS? Wyciągasz z kieszeni, szybka partyjka w luminki czy pushblox i jak trzeba wysiadać to szybko pakujesz w kiermanę i fajrant

JAK CZŁOWIEK KULTURY, a nie dałn z cegłą co to ani przenośne ani stacjonarne, jprdle nigdy nimi tak nie gardziłem jak za Switcha

Jedyny prawilny przenośniak:

20210825_105905.jpg

Wersja z WiFi, stan niemal idealny, trzymana w pokrowcu, nigdy nie sprzedam :banderas:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Też mnie to zawsze bawi. XDDD

Wsiadasz do tramwaju wyciągasz tę cegłę, a za 10 minut EJ MATI ZARAZ WYSIADAMY, CHOWAJ PSTRYKA i pakuje biedny mati tę krowę (jeszcze z hori split padem) do futerału i chowa do plecaka XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Vita czy 3DS? Wyciągasz z kieszeni, szybka partyjka w luminki czy pushblox i jak trzeba wysiadać to szybko pakujesz w kiermanę i fajrant

JAK CZŁOWIEK KULTURY, a nie dałn z cegłą co to ani przenośne ani stacjonarne, jprdle nigdy nimi tak nie gardziłem jak za Switcha

Jakiego kurwa tramwaju, myślałem, ze tu siedza dorosłe chłopy:rofl:

W samolocie czy pociągu nie ma żadnego problemu natomiast zgadzam się, ze najlepszy pod wzgledem przenosnosci jest 3DS, a zaraz potem vita/psp.

Opublikowano

Coś złego jest w tramwaju? Posiadam samochód, ale do pracy to o niebo lepiej tramwajem: bez korków, a i na spokojnie w drodze można nadrobić zaległości na forumku, tudzież innym portalu.

Opublikowano

Albo jak masz nick whisker to litr Golden lochy zapijany harnasiem  :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Granie = fotel, telewizor oraz kawa/monsterek/piwko. 

I Whiskey

7 minut temu, Pupcio napisał:

Albo jak masz nick whisker to litr Golden lochy zapijany harnasiem  :pawel:

Goldena i harnasia nigdy nie piłem :( 

ps. Ostatnio to litr trochę przymało na nockę zarwaną :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

AC Odyssey 1620p...to co dla PS5 jest sufitem, dla XSX jest podłogą. A nawet piwnicą :D Kolejna gra (już nawet nie licze która) i klapy znowu jak zwierzęta muszą ogrywać gorszą wersje. 

ds7gFCx.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Co to? To bedzie moja kolejna ulubiona gra :wub:

A, widze edit, jak asasin to jebac ;(

Opublikowano

Assasinss creed? Jakby dawali za darmo to bym nie grał w takiego śmiecia..

Opublikowano

12 tf vs 9.2, widac roznice

Bawi to 2160p* przy ps5 XD

Opublikowano
22 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

AC Odyssey 1620p...to co dla PS5 jest sufitem, dla XSX jest podłogą. A nawet piwnicą :D Kolejna gra (już nawet nie licze która) i klapy znowu jak zwierzęta muszą ogrywać gorszą wersje. 

ds7gFCx.jpg

Wiesz że te gry chodzą we wstecznej i tylko dali cap na 60FPS

A dwa to wrzucanie elanalisty gdzie typa już wszyscymający pojęcie w temacie wyśmiali za używanie open sourcowego oprogramowania i mijanie się z prawdą przez co można bana wyłapać na zagranicznych forach za wrzucanie jego porównań tak samo jak porównania od cycu1 :lapka:

Ale że lubicie się w fekaliach kąpać i o nich wspominać to nie dziwne że elANAListadubits jest waszym guru

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale twit jest o fps, a nie rozdziałce. Ps4.2 slabe w chuj, nawet gry z ps4 nie potrafi w 4k.

Opublikowano

Dzisiaj jakas konfa u Spencera? Może w końcu wytrzeźwieje ten grubas i skończy okłamywać sam siebie ze gejpass będzie kiedykolwiek przynosił zyski. Wrzucanie indyków za darmo to nie tędy droga. 

Opublikowano

W dupie mam czy beda miec zyski. Najwazniejsze, ze mam w co grac.

Opublikowano

Nowy Tomb Raider lepszy na PS5. Gdzie PS5 trzyma stałe 60fps to na Series X spadają często i nawet do 40fps.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.