Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, HiS napisał:

Chciałbym zobaczyć ilu zainteresowanych byłoby usługą w regularnej cenie.

Pewnie całkiem sporo bo to nie jest wygórowana cena za usługę tylko pytanie po co płacić więcej jeśli można :cebula: za 4zł? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja płacę 55zł za GP i nie narzekam.

Sony przyzwyczaiło mnie do płacenia za granie online (bo te gry z PLUSA to już dawno mam na półce), więc dla mnie spoko deal, że oprócz tego ficzera dostaję jeszcze potężną bibliotekę zróżnicowanych tytułów, a dodatkowo sporo gierek na premierę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Martwi mnie trochę pozycja Xboxa, Halo wczoraj pokazali a tu tylko 140 tys wyświetleń na YT to jak indyk :/ a ta muzyka i klimat, miód szkoda tylko że znowu bez Gameplay’u

W sumie to jak nie zacząłeś jeszcze obecnej generacji to czekaj do świat, już coś wyjdzie na tego Xa czytaj 2 gry Horizon i Halo

A po co kupować XSX, majac x-a z poprzedniej generacji?  To miało sens u Ciebie czy dla mnie ale dla wieloletniego bota to ja kompletnie nie widzę uzasadnienia zakupu na ten moment.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jprd 

Dla samego dysku ssd i 60 FPS człowiek zrobił upgrade konsoli czy to xbox/ps5.

A teraz jescze kiedy gry na horyzoncie to już w ogóle bajka.

Po chuj Ci ps5 skoro wszytsko wyjdzie na ps4 lubię ta żelazna logika klapow :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Jprd 

Dla samego dysku ssd i 60 FPS człowiek zrobił upgrade konsoli czy to xbox/ps5.

A teraz jescze kiedy gry na horyzoncie to już w ogóle bajka.

Po chuj Ci ps5 skoro wszytsko wyjdzie na ps4 lubię ta żelazna logika klapow :yao:

Nie widze  jakos Ratcheta, Returnala czy Remaku Soulsow na ps4:reggie: Ja tam jestem zadowolony z obydwu next genów, choc póki co tylko na ps5 zasmakowałem faktycznie nowej generacji.

Edytowane przez izon

Opublikowano

akurat ratchetów na ps4 ci pod dostatkiem :yao: 

a returnal nikogo

a soulsów nawet nie skomentuję

Opublikowano

returna 560k sprzedanych kopii xddd kolejny hit sony

Opublikowano

500k na 10mln konsol?

czyli kupił co 20 klap, żeby szybko rzucić do szuflady albo czym prędzej na olx zanim straci 300zł przez weekend?

brzmi jak typowa sonka c0rva yebana :notbad:

Opublikowano

Ciekawe czy sa gdzies dane odnosnie tych soulsow z ps3

Opublikowano

Pol miliona kopii indyka, będącego nowym IP? Świetny wynik :czezky:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

• 46.3 milionów na Q1 2021, 11 lat od uruchomienia usługi.
  • 23 miliony na kwiecień 2021, 3.5 roku od uruchomienia usługi.

46.3 mln x 20zł za miecha (jesli kupisz w pelnej cenie za 240zł plusika na rok) = 926mln miesięcznie zarabia sony

23 mln x 4zł (i to w najlepszym wypadku, bo są i promocje 4zł za 3 miechy) = 92mln zarabia Spencer

Oczywiście weźcie sobie poprawkę do tych wyników, bo masa ludzi kupuje plusika w przecenkach, gejpass również kupowany za 4zł na pare miechów. Nie wiem ile Spencer płaci za serwery i za nowe gierki w gejpasie, ale sonka wychodzi na tym lepiej, bo do plusika raczej wpadają szroty (relatywnie), a za serwery i tak trzeba płacić.

Opublikowano

Już wysyłam skrina Spencerowi, że ofi z forum psiks ekstremalny rozgryzł jego strategię i może zamykać Xboxa.

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Już wysyłam skrina Spencerowi, że ofi z forum psiks ekstremalny rozgryzł jego strategię i może zamykać Xboxa.

nie bagatelizowałbym sprawy bo akurat ofi jest dobry w biznesplany:nosacz3:

Opublikowano

No dobra a gdzie te ekskluzywne  światy od bethesdy w nowych grach tylko na Xboxa? Ponoć zakup bety miał dać xboxowi róg obfitości a jak na razie to najlepiej zapowiada się deathloop na Sonke królową przenajświętsza:)

Opublikowano

Starfield to za samą nazwę powinien iść siedzieć. Toż to crapiszcze niesamowite będzie. Deathloop brzmi nowogeneracyjnie i taki będzie. 

Opublikowano

Przychód to nie dochód. Spermcer pewnie słono płaci za dostęp tytułów spoza ms family w gamepassie. 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Nie widze  jakos Ratcheta, Returnala czy Remaku Soulsow na ps4:reggie: Ja tam jestem zadowolony z obydwu next genów, choc póki co tylko na ps5 zasmakowałem faktycznie nowej generacji.

Gościu napisał prawdę i dostał minusa. Zapamiętajcie że 60 boost to nie jest nowa generacja i faktycznie next gena czuć tylko na PS5 bo jest realny przeskok grafiki a same klatki to nie wszystko.

Opublikowano

Microsoft na 

1 minutę temu, Whisker napisał:

Gościu napisał prawdę i dostał minusa. Zapamiętajcie że 60 boost to nie jest nowa generacja i faktycznie next gena czuć tylko na PS5 bo jest realny przeskok grafiki a same klatki to nie wszystko.

Ja się nie obrażam minusik od Paula to jak komplement od menela spod budki z piwem, wiele nie znaczy :)

Opublikowano

szkoda, ze nie ma przeskoku w gameplayu. 20 lat z ratchetem to jak jedzenie kurczaka z ryżem i brokułem codziennie.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

szkoda, ze nie ma przeskoku w gameplayu. 20 lat z ratchetem to jak jedzenie kurczaka z ryżem i brokułem codziennie.

Ludzie uwielbiają sprawdzony gameplay, lepsze to niż symulator samolotu a napewno bardziej emocjonujące niż facet w łódce

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.