Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ależ te ppe to jest bagno i lęgowisko matołów. Typowa dyskusja z członkiem seksty plejstejszyn :xboss:

Schowek01.jpg.85dffca3843c7fee3c643b05d2b284d6.jpg

Edytowane przez dee

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gierki trzeba bedzie portowac na pc, wiec zapomnijcie o wykorzystaniu tego ssd w pelni.

Opublikowano

Wspomnę tylko, że o oszustwie z next-genowymi riftami i magicznym SSD w Sratchecie pisał w recenzji gość z CD Action. W żadnej innej recce podobnych spostrzeżen nie znalazłem, co wiele mówi o kompetencjach recenzentów gier.

Opublikowano

Biedne boty, żeby zatuszować skandal w postaci braku nextgenowych gier na XSX wymyślili sobie oszustwo w Ratchecie. Tylko, ze finalnie GRACZY gowno obchodzi jakich sztuczek użył developer by osiągnąć taki czy inny efekt, tylko liczy się finalny odbior. A fakty sa takie, ze gry na ps5 wyglądają FENOMENALNIE. 

Opublikowano

Czy jest aktualnie jakis system seller dla ps5? 

Proszę tylko o poważne odpowiedzi 

Opublikowano

Wyglądają fenomalanie, szkoda, że Ratchet jak broni się gameplayem, co jest oczywiście najważniejsze, to te puste mapy, wręcz makiety, momentami mocno odstraszały. 

Opublikowano

Podoba mi się, jak łatwo klaperskie przeszły do porządku dziennego nad faktem, że sony oszukuje ich praktycznie przy każdej okazji.

Niesamowite community niewolników marki :shieeet:

Opublikowano

Te jaranie się starociami jak Spemcer wrzuci do GP. "O yeaa, zawsze chciałem ograć, co za bomby!!'' :yao: Tylko, że każdy szanujący się gracz dawno je ograł gdy chciał, przykład - Zone of the Enders. 

Wychodzi to wszystko wam bokiem i przyznajcie to, że gracie na siłę, bo nie macie wyboru. 

Nawet ASX napisał w statusie, że gier nie kończy, że dopadł go syndrom Gamepassa który jest śmieszny dla graczy, a spoko dla casuali którzy grali zawsze tylko po niedzielnym obiedzie.

Xboxów sprzedaje się 2 razy mniej. I większość kupiła tą konsolę jako dodatek mając już PS5. Kolejne miesiące i lata ta przewaga będzie rosnąć. 

Pamiętacie wojnę PS3 i X360? Wszystko szło dobrze - grunt zbudowany świetnie przez pierwszą konsolę Microsoftu czyli Xboxa. To tęgie głowy zachwyceni sukcesem Wii zaczynają małpować i wypuszczają Kinecta co spowodowało, że prawdziwi Core gracze dostali środkowy palec. Xbox has no Games nie wzięło się z niczego. I tak jest sucho z grami do dziś, gdzie rozdawanie gówienek nie pomaga. Nikt normalny obeznany w temacie nie zaufa Microsoftowi. Piszecie, że PS5 niema gier, a mimo tego, że konsolę dostać jest na zachodzie bardzo ciężko to i tak sprzedaje się dużo lepiej jak XSX. Gdyby to był normalny okres jak wcześniej i konsole byłyby w sklepach - to już teraz Microsoft jeśli chodzi o wojnę z Sony już na starcie by tą wojnę przegrał. 

Przewaga jest wielka, a będzie jeszcze większa. 

Opublikowano

Weźcie go odstrzelcie, błagam.

Opublikowano
5 minut temu, Jordanensis napisał:

Te jaranie się starociami jak Spemcer wrzuci do GP. "O yeaa, zawsze chciałem ograć, co za bomby!!'' :yao: Tylko, że każdy szanujący się gracz dawno je ograł gdy chciał, przykład - Zone of the Enders. 

Wychodzi to wszystko wam bokiem i przyznajcie to, że gracie na siłę, bo nie macie wyboru. 

Nawet ASX napisał w statusie, że gier nie kończy, że dopadł go syndrom Gamepassa który jest śmieszny dla graczy, a spoko dla casuali którzy grali zawsze tylko po niedzielnym obiedzie.

Xboxów sprzedaje się 2 razy mniej. I większość kupiła tą konsolę jako dodatek mając już PS5. Kolejne miesiące i lata ta przewaga będzie rosnąć. 

Pamiętacie wojnę PS3 i X360? Wszystko szło dobrze - grunt zbudowany świetnie przez pierwszą konsolę Microsoftu czyli Xboxa. To tęgie głowy zachwyceni sukcesem Wii zaczynają małpować i wypuszczają Kinecta co spowodowało, że prawdziwi Core gracze dostali środkowy palec. Xbox has no Games nie wzięło się z niczego. I tak jest sucho z grami do dziś, gdzie rozdawanie gówienek nie pomaga. Nikt normalny obeznany w temacie nie zaufa Microsoftowi. Piszecie, że PS5 niema gier, a mimo tego, że konsolę dostać jest na zachodzie bardzo ciężko to i tak sprzedaje się dużo lepiej jak XSX. Gdyby to był normalny okres jak wcześniej i konsole byłyby w sklepach - to już teraz Microsoft jeśli chodzi o wojnę z Sony już na starcie by tą wojnę przegrał. 

Przewaga jest wielka, a będzie jeszcze większa. 

Mądro i rzeczowo napisane. Xszczurza historia trwa przez niedobór sprzętu, to wszystko. SMutne lecz prawdziwe. 

Że też PG nie chce przejść do Sony. Przecież tam na FH by zarobili miliardy dolarów i nieskończoną miłość.

Opublikowano

XSX znowu się prawie udusił. Wersja PS5 o niebo lepsza. Wrzucam fragment.

g9bgKWp.png

Opublikowano
5 minut temu, Jordanensis napisał:

XSX znowu się prawie udusił. Wersja PS5 o niebo lepsza. Wrzucam fragment.

g9bgKWp.png

No to już lista powiększa się o sporo tytulow w których przewagę ma PS5 i w sumie nie dziwne na Xa dusza się i spadki do 15 klatek w większości multi

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

No to już lista powiększa się o sporo tytulow w których przewagę ma PS5 i w sumie nie dziwne na Xa dusza się i spadki do 15 klatek w większości multi

Przetłumaczyć Ci 'replay mode' ? 

1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Mądro i rzeczowo napisane. Xszczurza historia trwa przez niedobór sprzętu, to wszystko. SMutne lecz prawdziwe. 

Że też PG nie chce przejść do Sony. Przecież tam na FH by zarobili miliardy dolarów i nieskończoną miłość.

Tylko po to, żeby po roku zamknąć serwery i finalnie rozjebać studio?

Opublikowano
18 minut temu, Hubert249 napisał:

Przetłumaczyć Ci 'replay mode' ? 

Tylko po to, żeby po roku zamknąć serwery i finalnie rozjebać studio?

Tez Ci mogę przypomnieć, Hitmana, Assassyna, Dirta, Control, Call of Duty i wiele wiele innych multi w których premierowo różnica była na korzyść PS5, wtedy to tłumaczyliście narzędziami których nie ma a teraz co?

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Tez Ci mogę przypomnieć, Hitmana, Assassyna, Dirta, Control, Call of Duty i wiele wiele innych multi w których premierowo różnica była na korzyść PS5, wtedy to tłumaczyliście narzędziami których nie ma a teraz co?

Przeszedłem Valhalle, Dirta 5, Control, Cold Wara i nie wiem o czym ty gadasz. Wszystkie gierki wyglądają pięknie i są rock solid 60fps 

Opublikowano

Mówisz o tym hitmanie w 4k na xboxie i 1440p na ps5?

I masz też stare dane, bo toolsy przybyły i zniknęły "problemy" np. w control

Opublikowano

Posiadacze XSX poczekali i dostali ''toolsy'' do Control i problemy zniknęły. Oni lubią czekać. Kiedyś może doczekają się na jakieś kozackie tytuły. Kto wie.

Opublikowano
1 minutę temu, Jordanensis napisał:

Posiadacze XSX poczekali i dostali ''toolsy'' do Control i problemy zniknęły. Oni lubią czekać. Kiedyś może doczekają się na jakieś kozackie tytuły. Kto wie.

Ja czekam aż cię znowu skasują z forumka psychopato. 

Opublikowano

On jest bratem frostiego? Mordy jakieś takie podobne.

Opublikowano

Jerome > nudny jak mfs frajer, piwniczak, donosiciel, korwinista i milosnik indyczego gowna w 2d w jednym ktory wrocil z banicji i szuka atencji swoimi gownopostami co 5min we wszystkich dzialach. No taka prawda :reggie:

Opublikowano

Ja wiem, że to CW, ale dosłownie obsrane gówno > PS4.5 >>>> żemore, trzymajmy się faktów.

Opublikowano

Znamienite jest,że to co łączy oba zielone i niebieskie obozy, to wspólne stanowisko, że Jerome to istny rak. O czymś to świadczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.