Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jeden post schabka i boty juz poskładane :dynia: jeszcze jak patrzę na te suchary w odpowiedz + "a a a ale on nas krzywdzi tym humorem:pechowiec:" "p p przestan:pechowiec:" to :dynia:  jeszcze dwóch bezbekow co stoczyli epickie starcie o ten tytuł próbuje się zabierać za odpowiedz:dynia:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 godzin temu, ASX napisał:

No jeśli ktoś lubi prostacki humor to może mu się podobać.

Ale nie zapomnę jak latami narzekano i wyzywano od debili daddy'ego, ale teraz gdy powstało jego niebieskie alter ego to nagle dla wielu stał się idolem. Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

ASX tu chodzi o to, że im się czyta najlepiej to co napisze jeden z nich przecież to logiczne, on mógł by napisać byle co tu nie chodzi o humor a o to, żeby napisać kolejnego bzdeta w kierunku "zielonej kampanii" 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

No domyślam się że nazywanie takich gier jak MFS, Psychonauts 2, Halo Infinite czy Age od Empires 4 "gównami" i "żółtymi szczochami na meta" nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

No ale najważniejsze że niektórym ludziom  fajnie się czyta takie brednie, bo dobrze cisną "zielonej kompanii"

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

gier

39 minut temu, ASX napisał:

MFS

:yao:

Btw. Age of Empires IV i Halo: Infinite nawet nie wyszły, a Psychonauts 2 to multiplatforma. Z czym do ludzi, scammerze? ;)

Opublikowano

No tak, MFS to książka, nie mówcie, że to gra!!!!1

Opublikowano

A Psychonauts to miltiplatforma więc nazywanie jej gównem i żółtymi szczochami też jest  uzasadnione.... 

Chciałbym wiedzieć czasami siedzi w tych umysłach, ale chyba niewiele

Opublikowano

Dla klaperskich wszystko co wybiega poza schemat "gała do przodu i dostajesz cinematic experience" nie jest grą, więc o czym wy dyskutujecie z tymi cuckoldami gamingu.

Opublikowano

Nazywanie MFS gra :yao: psychonauts 2 ze zbiórki dla powodzian :yao: cwalo największa kompromitacji powycinana z połowy zawartości gdzie kampania, jest zabunkrowana przed ludźmi aby nie była posmiewiskiem:yao: reskin horizona 3:yao:  wojowanie aoe ktore nawet nie wychodzi na xboxa :yao:nie no kuwa niech ktoś skonczy ten kabaret bo to już zaszło za daleko:asax: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

No domyślam się że nazywanie takich gier jak MFS, Psychonauts 2, Halo Infinite czy Age od Empires 4 "gównami" i "żółtymi szczochami na meta" nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

No ale najważniejsze że niektórym ludziom  fajnie się czyta takie brednie, bo dobrze cisną "zielonej kompanii"

Ważne, że schabek ma czystą dupę bo jak patrzę ile ma lizusów, to rów musi błyszczeć xD 

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

Kaczyński to prawdziwy lider wśród klapów bo jako jedyny tam ogrywa te wszystkie sztosy na sonkę :)

Lepiej mieć Kaczyńskiego w avatarze, niż Dudę w sercu XD 

Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał:

No to dodaj te personalne podjazdy bo az sam jestem ciekaw. Mam nadzieje ze przy okazji zaraportowales juz daddyego

Poza tym nie wiem czego ty tu jeszcze szukasz, po rozjebaniu konkurencji w wyscigu o bezbeka roku twoja jedyna strategia obronna bylo ALE JAK TO JA BEZBEKIEM PRZECIEZ JA SIE NIE UDZIELAM W BETONIARNI CHLOPAKI PROSZE GLOSUJCIE NA SCHABKA :/ Jak widac geba ci sie nie zamyka a z cw nie wychodzisz. Sprawdz moze czy tym razem w kaciku smakosza ktos jeszcze nie wie ze gamepass to super usluga dzieki ktorej mozemy sprawdzic gry ktorych normalnie nigdy bysmy nie kupili

Dodac do tego twoje zaczepki w moim kierunku kiedy siedzialem na nieslusznej banicji a jak wrocilem to przemykasz tylko i paletasz sie miedzy nogami cos tam placzac i sugerujac ze niby znowu lamie regulamin xDDDDD w niebieskim krolestwie takie jednostki nazywany zielonymi… i tutaj musialby nastapic personalny podjazd ale sztywno trzymam sie regulaminu wiec :)

Może byś się w końcu typie bez honoru nauczył zasad ortografii i interpunkcji?

Edytowane przez Shago

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

schabek wszedł, wysrał się na podłogę botom do ryja i wyszedł

Tak bylo.

Opublikowano
47 minut temu, balon napisał:

Lepiej mieć Kaczyńskiego w avatarze, niż Dudę w sercu XD 

Proszę mnie nie obrażać bo ja na to coś nie głosowałem. 

Opublikowano

Klapy mają schabka, boty mają najpotężniejszą konsolę ever made i gry co miesiąc za darmo  :)

Opublikowano

No ja się dalej będę świetnie bawił, a ty przegrywem bez honoru i podstawowej umiejętności, jaką powinno się wynieść ze szkoły podstawowej pozostaniesz nadal :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Proszę mnie nie obrażać bo ja na to coś nie głosowałem. 

Hehe isi. Tyczyło się to naszego obiektywnego wrażliwca, którego tak user schabek rani. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

JA PIERDOLĘ SCHABEK CO ZA KURWA ZŁOTO, FORUMING NAJWYŻSZYCH LOTÓW

Chyba prostactwo najwyższych lotów xD. Widać lubi zbierać poklask od równych sobie :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Chyba prostactwo najwyższych lotów xD. Widać lubi zbierać poklask od równych sobie :)

Prymityw ma poklask u prymitywów. Nie dziwię się, że ten imbecyl myśli, że Uncharted to jest peak gamingu XDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

schabek *uruchamia bluzgator*

VS

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Prymityw ma poklask u prymitywów. Nie dziwię się, że ten imbecyl myśli, że Uncharted to jest peak gamingu XDDDD

No proszek, taki kulturalny z ciebie user że chuj staje dęba.

Opublikowano

zostawić was na chwilę...

pomachajcie daddiemu i schabusiowi. chociaż w sumie i tak nie zobaczą.

taki piękny dzień, słonce świeci. zasłońcie rolety i pograjcie trochę :lapka:

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No proszek, taki kulturalny z ciebie user że chuj staje dęba.

Chyba nie rozróżniaż sypanie wulgaryzmami od obraźliwej, ale nie wulgarnejinwektywy. :) a że przyklaskuje Ci izon to od razu wiem, że kolega też nie grzeszy inteligencją:( 

edit: schabek spadł? zajebiscie :banderas:

Opublikowano

giphy.gif?cid=3640f6095be09c60466e775367

To do Colina. Jak tam secik? Wygrany?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.