Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Director's Fuck to jest życie, typie. Płacisz i grasz po raz setny w to samo :shieeet:

Opublikowano

Ostatnio spermiage coś tam mamrotał o tym, że instalacja z płyty na Xboxie chujowa. Odpal sobie aplikacje Xboxa i tam wybierz grę, którą chcesz zainstalować. Wkładasz płytę i grasz, bez zbędnej instalacji z płyty, wszystko w tle, jakbyś cyfrę miał. Przypominam, że na Sonce jak zainstalujesz grę z płyty, a później masz ją w wersji cyfrowej, to musisz instalację robić drugi raz, bo szmata nie może ogarnąć plików zainstalowanych z płyty :)

Opublikowano

Technologiczny majstersztyk bez gier. 

Opublikowano

Plejsraka najlepsza konsola dla miłośników WERSJI REŻYSERSKICH. Cuszima, Kojima, co będzie kolejne? Wiem co, kolejny będzie kutang Ryana w waszych doopach.

Opublikowano

No napęd w tym gównieX ładnie czkawki dostał jak płytę włożyłem. Dopiero jak dałem xszczura na glebe to normalnie chodziło, ale przynajmniej teraz jest w dobrej pozycjji czy leżącej " leż xpsiex leż " . Partactwo jakieś ze strony MS, że pionowo jak stoi konsola to napęd ochujał. 

Ściąganie gier też katastrofa. Serwery od neostrady ma MS.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Plejsraka najlepsza konsola dla miłośników WERSJI REŻYSERSKICH. Cuszima, Kojima, co będzie kolejne?

Tlou1 będzie następnym dymankiem. 

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

Klapy jaki szok i przerażenie, gdy ich okręt flagowy AD 2021 Sratchet16 wędruje na dno zatopiony celnymi salwami Psychonautów dostępnych na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości za darmoszkę w ramach abonamentu Godpass :banderas:

Przypominam stan gry. 14:1 dla PlayStation.

Na 14 myślących trzeźwo graczy przypada jeden dee, który myśli, że za darmo to 700 pln rocznie za czasowy dostęp do multiplatform, a nawet exclusive 1st party:

https://konsolowe.info/2021/09/forza-motorsport-7-opuszcza-garaz-microsoft-store/

Widać, że zielona łajba się giba, nity trzeszczą, woda wlewa się do kajut, szczury uciekają z tonącego okrętu (Alan Wake). Kupowanie Xboxa w tej sytuacji to skrajna głupota... :reggie:

Opublikowano

patcha usuwającego samochody z Forzy?

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Przypominam stan gry. 14:1 dla PlayStation.

Przykro mi typie, ale Ty w tym równaniu jesteś ZEREM. Jebanyn ZEREM jak ZERO posiadanych konsol nowej generacji :reggie:

Opublikowano

Nastepne bedzie podawanie ilosci sprzedanych pudełek w UK jak na neogafie.

A i kurwa niezły kek z tego dzbana iziego. Loadingi jak na hdd XD Sprawdzałem tę grę na xsx i one s i diametralna różnica. Na bestii to moze maks 2s.

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Hej zielone pokraki, odpowiedzcie na pytanie, jak to jest wybrać Xboxa jako jedyna konsole i nie moc zagrać w Death Stranding DC? Pewnie czujecie się jak yebane przegrywy gamingowo-życiowe. Współczuje wam serdecznie. 

Nikogo nie obchodzi ten crap od Kojimbo.

Opublikowano

Kojima jest nam potrzebny tylko jako amunicja przeciwko klapiszczom :kojima:

Opublikowano

Wrzesień to miesiąc w którym Sony nie dość, że zayebie MS, to ustawi poprzeczkę nie do przeskoczenia dla Xszczurów do końca generacji. Dodatkowo 3 hity w tym miesiącu na Sonkę i trochę dla przyjaciela PC. 

Czekaj 9 to już jutro, aż mnie dreszcze przeszły. Ale będzie jazgot u zielonych.

Opublikowano

Może pierwsze przecieki o PS5 Pro, które w koncu nawiąże równą walkę z XSX?

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/161190/halo-infinite-otrzyma-kolejny-sprzet-ujawniono-myszke-klawiature-podkladke-i-sluchawki-znamy-ceny.html

Przypomnijcie mi kto tak ostatnio przed premierą gry ostro sprzedawał różne gadżety?? A już pamiętam GuwnoPunk2077. Historia lubi się powtarzać. Kiedy marketing idzie za mocno, to gra okazuje się crapem. Wpólny mianownik to także przełożenie gry na inny termin. Hehehehe xszczur

Opublikowano

Ostro ziomeczek wyjaśnił w temacie Ratcheta dla kogo jest ta gra :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.