Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam? lol. Digital :lapka:

Ty nie masz, ani PS5, ani XSX/S.

Edytowane przez Jordanensis

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze raz trailery z każdej z 18 pokazanych gier. Ja pierdziele co za mocarna konfa. 

Moc podjarania i mega hype mam na - KOTOR, Project Eve, Tiny Tina's Wonderland, Forspoken, Ghostwire: Tokyo, Bloodhunt, Marvel's Volverine, Deathloop, Tchia, GT7 :obama:

Inne wielkie bomby, ale nie dla mnie raczej - Alan Wake (grałem), GTA, Uncharted, Ragnarok, Spiderman 2 :obama:

Wywalone na Rainbow Six, Marvel's Guardian oraz Kid A Mnesia, bo premiera w listopadzie, a nie wiadomo co to jest.

Cudowny pokaz, a to nie wszystkie asy z rękawa Sony. 

Konfa 5/5 i jak pisali wszyscy na streamowym czacie kanału Playstation - Xbox R.I.P 

Ale Xbox zmiażdżony. Nie pomógł chytry plan Spencera z puszczeniem streama z zapowiedzi WRC10 :yao:  Czaicie? 

Opublikowano

Klapek jarający sie multiplatformami i gierkami które można bedzie ograć na 8 letniej PS4.

Playśmieciara 4,5 bez gier stała sie faktem i nawet do tych tępych niebieskich łbów to dotarło.

Pożegnajcie godnie wiewiórke zbierającą śrubki. Więcej exów tylko na Playgówno 4,5 przez nastepne długie lata nie bedzie. 

Jimbo jak ty potrafisz rąbać w kakao tych swoich fanatycznych retardów, to nawet dziwki z okolicznych burdeli są pod wrażeniem:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

No to co z tego, że kilka będzie na PS4? Przecież to Xbox z tego słynie i jakoś nie przeszkadza wam to, bo boost itd :yao:

Opublikowano

KOTOR remake bardzo fajnie że powstaje. Cała reszta na poziomie dość przeciętnym. Nawet ten trailer GoW jakiś taki bez emocji. 

Wolverine i Spiderman to pieśń przyszłości. 

No szczerze to naprawdę myślałem że Sony przypapra ostro żeby nie pozostawić złudzeń. No nic, każdy idzie swoją drogą 

Opublikowano

Przyjaciele z PC pewnie zagrają za friko w remaster Uncharted z zatoki a ty bedziesz bulił 3 i pół bomby jak Jimbo przykazał:kaz:

Opublikowano

Bez zaglądania do CW wiedziałem, że co pół sekundy będzie wymuszone jaranko od łiskasa, nie zawiodłem się :obama:

A sam pokaz taki w miarę spoko - ot, były trailery, teraz tylko kilka lat "this is waitinig" i wyjdą może fajne gierki.

Opublikowano

Czyli na ten rok nic na PS5 już nie ma oprócz patcha do Death Stranding?

A w przyszłym roku Horizon i GT7 (może Rangrarok) które wychodzą również na PS4?

XD

Opublikowano
7 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Przyjaciel PC buahahahahahahahaaha 

A te niebieskie przegrywy pokupowały PS5 i jeszcze sobie wmawiają że do 2026r wyjdą jakieś "exy only PS5" buahahahahahahahahaha

ChBIzIX.jpg

W 4 nie grałem, więc siądzie jak złoto na nowym PC i UltraWide :banderas:. Jeszcze poproszę God of War na PC i można zapomnieć o czymś takim jak PS5 :)

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Mam XSX.

Haha frajer, dał się tak nabrać ;)

Opublikowano

@Mendrek nie dałem sie za to nabrać na tą playsmieciare 4,5 bez gier. Ale z tego co wiem to ty też nie.

Opublikowano

Kurwa tej plejszmaty się nie opłaca kupować w tej generacji wcale bo te gry i tak już wyjdą na ps6 za 4 bomby+20$ za patcha z pazurami volverina w 8k

Opublikowano

A ten Wolverine to zdąży wyjść jeszcze na PS5Pro czy już na PS6? :shieeet:

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Kurwa tej plejszmaty się nie opłaca kupować w tej generacji wcale bo te gry i tak już wyjdą na ps6 za 4 bomby+20$ za patcha z pazurami volverina w 8k

Jako, że prosiaka sprzedałem w 2019 to PS5 kupię dla kilku pastgenów w 60 klatkach i Returnala, ale jak ktoś chce grać w najnowsze, najlepsze produkcje to sorry, ale Xbox albo PC, nie ma wyjścia.

PS5 odkurzy się pod koniec jej żywota dla tych 2-3 wartych uwagi gier które się do tej pory ukażą, ale już widać, że ta generacja to będzie dominacja Microsoftu.

Jak za Xboxa 360. :)

Opublikowano

Fantazjowanie klapów przed tymi pokazami nigdy nie przestaje bawic. Co za głąby. Macie swoje oczekiwania :yao:

Opublikowano

Te tajne źródła żuruoma to też jakieś takie ni to z dupy, ni zza filara. Ja myślę, że za takie rozbudzanie nadziei w klapach należy się permanentny ban, bo to jednak gatunek objęty specjalną troską i nadzorem w Choroszczy

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

zaorane :) PlayFarsa 5 jest już skończona. 

Ile z tych gier wyszło albo ma datę premiery?

Fajne samozaoranie. Xboty grają w obietnice.

Teraz zastanawiam się co jest większym scamem w branży gier. Star Citizen czy Xbox Series X? ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Czyli na ten rok nic na PS5 już nie ma oprócz patcha do Death Stranding?

No jeszcze Kenia, Sifu i Deathloop. Patrząc na to ile g8ier wyszło na PleyStation w tym roku a ile na Xboxa to :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.