Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam? lol. Digital :lapka:

Ty nie masz, ani PS5, ani XSX/S.

Edytowane przez Jordanensis

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze raz trailery z każdej z 18 pokazanych gier. Ja pierdziele co za mocarna konfa. 

Moc podjarania i mega hype mam na - KOTOR, Project Eve, Tiny Tina's Wonderland, Forspoken, Ghostwire: Tokyo, Bloodhunt, Marvel's Volverine, Deathloop, Tchia, GT7 :obama:

Inne wielkie bomby, ale nie dla mnie raczej - Alan Wake (grałem), GTA, Uncharted, Ragnarok, Spiderman 2 :obama:

Wywalone na Rainbow Six, Marvel's Guardian oraz Kid A Mnesia, bo premiera w listopadzie, a nie wiadomo co to jest.

Cudowny pokaz, a to nie wszystkie asy z rękawa Sony. 

Konfa 5/5 i jak pisali wszyscy na streamowym czacie kanału Playstation - Xbox R.I.P 

Ale Xbox zmiażdżony. Nie pomógł chytry plan Spencera z puszczeniem streama z zapowiedzi WRC10 :yao:  Czaicie? 

Opublikowano

Klapek jarający sie multiplatformami i gierkami które można bedzie ograć na 8 letniej PS4.

Playśmieciara 4,5 bez gier stała sie faktem i nawet do tych tępych niebieskich łbów to dotarło.

Pożegnajcie godnie wiewiórke zbierającą śrubki. Więcej exów tylko na Playgówno 4,5 przez nastepne długie lata nie bedzie. 

Jimbo jak ty potrafisz rąbać w kakao tych swoich fanatycznych retardów, to nawet dziwki z okolicznych burdeli są pod wrażeniem:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

No to co z tego, że kilka będzie na PS4? Przecież to Xbox z tego słynie i jakoś nie przeszkadza wam to, bo boost itd :yao:

Opublikowano

KOTOR remake bardzo fajnie że powstaje. Cała reszta na poziomie dość przeciętnym. Nawet ten trailer GoW jakiś taki bez emocji. 

Wolverine i Spiderman to pieśń przyszłości. 

No szczerze to naprawdę myślałem że Sony przypapra ostro żeby nie pozostawić złudzeń. No nic, każdy idzie swoją drogą 

Opublikowano

Przyjaciele z PC pewnie zagrają za friko w remaster Uncharted z zatoki a ty bedziesz bulił 3 i pół bomby jak Jimbo przykazał:kaz:

Opublikowano

Bez zaglądania do CW wiedziałem, że co pół sekundy będzie wymuszone jaranko od łiskasa, nie zawiodłem się :obama:

A sam pokaz taki w miarę spoko - ot, były trailery, teraz tylko kilka lat "this is waitinig" i wyjdą może fajne gierki.

Opublikowano

Czyli na ten rok nic na PS5 już nie ma oprócz patcha do Death Stranding?

A w przyszłym roku Horizon i GT7 (może Rangrarok) które wychodzą również na PS4?

XD

Opublikowano
7 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Przyjaciel PC buahahahahahahahaaha 

A te niebieskie przegrywy pokupowały PS5 i jeszcze sobie wmawiają że do 2026r wyjdą jakieś "exy only PS5" buahahahahahahahahaha

ChBIzIX.jpg

W 4 nie grałem, więc siądzie jak złoto na nowym PC i UltraWide :banderas:. Jeszcze poproszę God of War na PC i można zapomnieć o czymś takim jak PS5 :)

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Mam XSX.

Haha frajer, dał się tak nabrać ;)

Opublikowano

@Mendrek nie dałem sie za to nabrać na tą playsmieciare 4,5 bez gier. Ale z tego co wiem to ty też nie.

Opublikowano

Kurwa tej plejszmaty się nie opłaca kupować w tej generacji wcale bo te gry i tak już wyjdą na ps6 za 4 bomby+20$ za patcha z pazurami volverina w 8k

Opublikowano

A ten Wolverine to zdąży wyjść jeszcze na PS5Pro czy już na PS6? :shieeet:

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Kurwa tej plejszmaty się nie opłaca kupować w tej generacji wcale bo te gry i tak już wyjdą na ps6 za 4 bomby+20$ za patcha z pazurami volverina w 8k

Jako, że prosiaka sprzedałem w 2019 to PS5 kupię dla kilku pastgenów w 60 klatkach i Returnala, ale jak ktoś chce grać w najnowsze, najlepsze produkcje to sorry, ale Xbox albo PC, nie ma wyjścia.

PS5 odkurzy się pod koniec jej żywota dla tych 2-3 wartych uwagi gier które się do tej pory ukażą, ale już widać, że ta generacja to będzie dominacja Microsoftu.

Jak za Xboxa 360. :)

Opublikowano

Fantazjowanie klapów przed tymi pokazami nigdy nie przestaje bawic. Co za głąby. Macie swoje oczekiwania :yao:

Opublikowano

Te tajne źródła żuruoma to też jakieś takie ni to z dupy, ni zza filara. Ja myślę, że za takie rozbudzanie nadziei w klapach należy się permanentny ban, bo to jednak gatunek objęty specjalną troską i nadzorem w Choroszczy

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

zaorane :) PlayFarsa 5 jest już skończona. 

Ile z tych gier wyszło albo ma datę premiery?

Fajne samozaoranie. Xboty grają w obietnice.

Teraz zastanawiam się co jest większym scamem w branży gier. Star Citizen czy Xbox Series X? ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Czyli na ten rok nic na PS5 już nie ma oprócz patcha do Death Stranding?

No jeszcze Kenia, Sifu i Deathloop. Patrząc na to ile g8ier wyszło na PleyStation w tym roku a ile na Xboxa to :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.