Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie czekam, gralem i zrobilem platyne na ps3

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

@Bigby hahaha jaki festiwal indyków. Czy ty chłopie widzisz, abym wrzucał do listy sztosiw Nadkonsoli 5 indyki pokroju F. I. S. T?

Boty już sięgnęły dna :yao:

Opublikowano

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja nie czekam, gralem i zrobilem platyne na ps3

Platyne to ci wstawili w czoło jak zayebałes w ściane z rozbiegu za dzieciaka. 

1 minutę temu, YETI napisał:

@Bigby hahaha jaki festiwal indyków. Czy ty chłopie widzisz, abym wrzucał do listy sztosiw Nadkonsoli 5 indyki pokroju F. I. S. T?

Boty już sięgnęły dna :yao:

12 minutes jako buychanger? śmieszne te bociwa. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Mam nadzieje, że piszecie to tylko na potrzeby CW, bo jeśli rzeczywiście tego typu gry was śmieszą, to dużo mówi o waszym guście. :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Mam nadzieje, że piszecie to tylko na potrzeby CW, bo jeśli rzeczywiście tego typu gry was śmieszą, to dużo mówi o waszym guście. :reggie:

Spojrz na ich profile. To janusze odpalajacy 5 gier rocznie. Zauważ, ze nie uzylem slowa "grac", bo to by znaczylo, ze chociaz 1 trofeum wbite.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Oglądam sobie ten trailer Gran Tourismo 7 robionej 38 lat za miliardy dolarów na najpotężniejszy sprzęt na świecie, po czym na YT znajduję coś takiego robione przez zapaleńców.No i jak porówna się fragmenty GT7 z gameplayu z tym poniżej to troszkę tak nie bardzo....

Opublikowano

gdyby nie drzewa 4d które trochę psują efekt to szczerze mówiąc mógłbym się nabrać. 

ale widać że włożono tu tonę pracy i tzw. duszy by tak odrestaurować gierkę z PS2, szacun dla tych zapaleńców

Opublikowano
50 minut temu, Whisker napisał:

przypominam PSYCHO jest na PS5 wy karakany

Pewnie też preorder na PS5 na niego złożyłeś :yao: A nie, sorry, poleciałeś do Pana Spencera :cw:

Opublikowano

To nawet nie jest żaden projekt zapaleńców tylko Assetto Corsa z modami.

Opublikowano

faktycznie, zmylił mnie tytuł filmiku pardon 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gówno mnie obchodzą exy. :) Ty graj w status, ja gram w sztosym :)

Mam wyjebane na takie opinie: jako multiplatformowiec gram w co chce i kiedy chce. Pomyśleć, ze niektórzy to mogą nie dożyć takiego Deathloopa :)

Opublikowano
4 hours ago, Pupcio said:

Ale przesrane grać w deathloopa na szrocie 5 i mieć świadomość że to ostatnia gra od mistrzów z Arkane jaką przyjdzie im zasmakować  :)

Nie rozumiesz. PS5 właśnie smakuje ostatnią świetną grę od Arkane. To ostatni hit od Arkane, bo teraz pod skrzydłami Microsoftu dostaniesz RadFail. Tak jak udupili Rare, tak i udupią Arkane.

Tymczasem kolejny mocarny ex tylko na PS5 i Deathloop ze średnią 88/100

Wy boty dostaniecie od Arkane to -

Q1UBUXD.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

+ PC (jak coraz to kolejny "ex" na PS5) i w niedługim czasie Xbox :) 

Ta zarzutka że gry z sonki wychodza na pc jest tak śmieszna że aż się dziwie że ktoś z takim stażem w ujadaniu w CW wogóle używa tego argumentu. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

W niedługim czasie czyli cały ROK CZEKANIA, w międzyczasie wyjdzie tyle gier że już się zapomni o tej grze

Opublikowano

Skoro Bethesda robi takie sztosy to jaki będzie fikolek z waszej strony jak gry będą omijać playbeke 4.5? 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Ta zarzutka że gry z sonki wychodza na pc jest tak śmieszna że aż się dziwie że ktoś z takim stażem w ujadaniu w CW wogóle używa tego argumentu. 

Nie wiem co w niej śmiesznego. Z początku jaranko, że nigdy gry z plejaka nie pojawią się na PC, teraz że po dłuuuuuugim czasie, ale coraz częściej te "exy" mają premierę w tym samym dniu na blachę. Także fajne wyparcie, ale karma to kurwa pierdolona i was dojechała z szydzenia z multiplatformowości Xboxa.

haaaa tfu :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Szymek napisał:

Skoro Bethesda robi takie sztosy to jaki będzie fikolek z waszej strony jak gry będą omijać playbeke 4.5? 

Takie sztosy beta/arkane robią tylko na sonke. Na x srake będzie redfall od nich. 

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

No ale czekać na te hity 5 lat?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co w niej śmiesznego. Z początku jaranko, że nigdy gry z plejaka nie pojawią się na PC, teraz że po dłuuuuuugim czasie, ale coraz częściej te "exy" mają premierę w tym samym dniu na blachę. Także fajne wyparcie, ale karma to kurwa pierdolona i was dojechała z szydzenia z multiplatformowości Xboxa.

haaaa tfu :) 

Nie wiem kto miał problem z grami z Sony na PC - na pewno nie ja. Uważam że jak brać gry to od najepszych. PC-ciarze i tak w większości mają w dupie gry z Sonki bo i tak graja w gry PC-towe głównie. Jakby ich to jarało to kupowali Sonke na potęgę bo koszztuje tylko co średnia karta graficzna. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Takie sztosy beta/arkane robią tylko na sonke. Na x srake będzie redfall od nich. 

A Frakcji jak nie było tak nie ma. Przypominam tylko ze na smoku beta bf nie ma tekstur i looka na 30 fps a premiera tuż tuż. 

3 minuty temu, Whisker napisał:

No ale czekać na te hity 5 lat?

To zupełnie jak na Rosomaka :)

Edytowane przez Szymek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.