Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie czekam, gralem i zrobilem platyne na ps3

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

@Bigby hahaha jaki festiwal indyków. Czy ty chłopie widzisz, abym wrzucał do listy sztosiw Nadkonsoli 5 indyki pokroju F. I. S. T?

Boty już sięgnęły dna :yao:

Opublikowano

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja nie czekam, gralem i zrobilem platyne na ps3

Platyne to ci wstawili w czoło jak zayebałes w ściane z rozbiegu za dzieciaka. 

1 minutę temu, YETI napisał:

@Bigby hahaha jaki festiwal indyków. Czy ty chłopie widzisz, abym wrzucał do listy sztosiw Nadkonsoli 5 indyki pokroju F. I. S. T?

Boty już sięgnęły dna :yao:

12 minutes jako buychanger? śmieszne te bociwa. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Mam nadzieje, że piszecie to tylko na potrzeby CW, bo jeśli rzeczywiście tego typu gry was śmieszą, to dużo mówi o waszym guście. :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Mam nadzieje, że piszecie to tylko na potrzeby CW, bo jeśli rzeczywiście tego typu gry was śmieszą, to dużo mówi o waszym guście. :reggie:

Spojrz na ich profile. To janusze odpalajacy 5 gier rocznie. Zauważ, ze nie uzylem slowa "grac", bo to by znaczylo, ze chociaz 1 trofeum wbite.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Oglądam sobie ten trailer Gran Tourismo 7 robionej 38 lat za miliardy dolarów na najpotężniejszy sprzęt na świecie, po czym na YT znajduję coś takiego robione przez zapaleńców.No i jak porówna się fragmenty GT7 z gameplayu z tym poniżej to troszkę tak nie bardzo....

Opublikowano

gdyby nie drzewa 4d które trochę psują efekt to szczerze mówiąc mógłbym się nabrać. 

ale widać że włożono tu tonę pracy i tzw. duszy by tak odrestaurować gierkę z PS2, szacun dla tych zapaleńców

Opublikowano
50 minut temu, Whisker napisał:

przypominam PSYCHO jest na PS5 wy karakany

Pewnie też preorder na PS5 na niego złożyłeś :yao: A nie, sorry, poleciałeś do Pana Spencera :cw:

Opublikowano

To nawet nie jest żaden projekt zapaleńców tylko Assetto Corsa z modami.

Opublikowano

faktycznie, zmylił mnie tytuł filmiku pardon 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gówno mnie obchodzą exy. :) Ty graj w status, ja gram w sztosym :)

Mam wyjebane na takie opinie: jako multiplatformowiec gram w co chce i kiedy chce. Pomyśleć, ze niektórzy to mogą nie dożyć takiego Deathloopa :)

Opublikowano
4 hours ago, Pupcio said:

Ale przesrane grać w deathloopa na szrocie 5 i mieć świadomość że to ostatnia gra od mistrzów z Arkane jaką przyjdzie im zasmakować  :)

Nie rozumiesz. PS5 właśnie smakuje ostatnią świetną grę od Arkane. To ostatni hit od Arkane, bo teraz pod skrzydłami Microsoftu dostaniesz RadFail. Tak jak udupili Rare, tak i udupią Arkane.

Tymczasem kolejny mocarny ex tylko na PS5 i Deathloop ze średnią 88/100

Wy boty dostaniecie od Arkane to -

Q1UBUXD.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

+ PC (jak coraz to kolejny "ex" na PS5) i w niedługim czasie Xbox :) 

Ta zarzutka że gry z sonki wychodza na pc jest tak śmieszna że aż się dziwie że ktoś z takim stażem w ujadaniu w CW wogóle używa tego argumentu. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

W niedługim czasie czyli cały ROK CZEKANIA, w międzyczasie wyjdzie tyle gier że już się zapomni o tej grze

Opublikowano

Skoro Bethesda robi takie sztosy to jaki będzie fikolek z waszej strony jak gry będą omijać playbeke 4.5? 

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Ta zarzutka że gry z sonki wychodza na pc jest tak śmieszna że aż się dziwie że ktoś z takim stażem w ujadaniu w CW wogóle używa tego argumentu. 

Nie wiem co w niej śmiesznego. Z początku jaranko, że nigdy gry z plejaka nie pojawią się na PC, teraz że po dłuuuuuugim czasie, ale coraz częściej te "exy" mają premierę w tym samym dniu na blachę. Także fajne wyparcie, ale karma to kurwa pierdolona i was dojechała z szydzenia z multiplatformowości Xboxa.

haaaa tfu :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Szymek napisał:

Skoro Bethesda robi takie sztosy to jaki będzie fikolek z waszej strony jak gry będą omijać playbeke 4.5? 

Takie sztosy beta/arkane robią tylko na sonke. Na x srake będzie redfall od nich. 

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

No ale czekać na te hity 5 lat?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co w niej śmiesznego. Z początku jaranko, że nigdy gry z plejaka nie pojawią się na PC, teraz że po dłuuuuuugim czasie, ale coraz częściej te "exy" mają premierę w tym samym dniu na blachę. Także fajne wyparcie, ale karma to kurwa pierdolona i was dojechała z szydzenia z multiplatformowości Xboxa.

haaaa tfu :) 

Nie wiem kto miał problem z grami z Sony na PC - na pewno nie ja. Uważam że jak brać gry to od najepszych. PC-ciarze i tak w większości mają w dupie gry z Sonki bo i tak graja w gry PC-towe głównie. Jakby ich to jarało to kupowali Sonke na potęgę bo koszztuje tylko co średnia karta graficzna. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Takie sztosy beta/arkane robią tylko na sonke. Na x srake będzie redfall od nich. 

A Frakcji jak nie było tak nie ma. Przypominam tylko ze na smoku beta bf nie ma tekstur i looka na 30 fps a premiera tuż tuż. 

3 minuty temu, Whisker napisał:

No ale czekać na te hity 5 lat?

To zupełnie jak na Rosomaka :)

Edytowane przez Szymek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.