Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja pierdolę, ale ta srajstacja niedomaga XD. Co kurwa sprzęt spod śmietnika chlejusa rajana. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A w co tam graja Botki?

My tu mamy gierki a wy This is Waiting albo 6/10

Screenshot_20210914-221355.jpg

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDD

mmmmm koneser, same nowości

Opublikowano

Tu sa ciulu kupione , w kolejnosci alfabetycznej

Ale zeby to wiedziec to trzeba kupowac gry a nie czekac na okruszki ze stołu pańskiego za rok w GP

Edytowane przez Welna

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDD

mmmmm koneser, same nowości

No ty mysza pewnie napierdalasz w gry jeszcze zanim miały premiere xD w game passie...

Opublikowano

W gamepassie same nowości :rofl:

Opublikowano

Ten obrazek to definicja klapeusza xDD

Opublikowano

Pupcio a czy ty mógłbyś juz przestać obrażać niebieskich u których przeciętny nie grający klap gra więcej niż ty?

Opublikowano

No tak wkoncu my nie gramy w gry

Ja tam jednak widze zakup 

Deathloop ,

Cyberpunka

Diablo II

Jesli chodzi o gry z ostatniego roku

+ Ratchet, spiderman mm, returnal, 

+ Lepsze wersje tsushimy i tlou2

+ Ogrywanie ulubionych gierek poprzedniej generacji

U4 czy spiderman czy FF7 remake, 

A i oprocz tego proba uwierzenia w Xboxa poprzez FH , FM, Ori itd.

Wiec sory Pupcio ale mozesz polecic jakies nowe exy na xsx , czy tylko  co najwyzej mozesz sie uklonic i przeprosic niebieskich panow?

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Co jeden to głupszy.

Opublikowano

Rzekł Liściu, ekspert od ogrywania exów na PS5 :yao:

Opublikowano

Kurva co to jest za dzban :xboss:

E11W0XMWEAQyOA3?format=jpg&name=large

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Kurva co to jest za dzban :xboss:

E11W0XMWEAQyOA3?format=jpg&name=large

Nie wierze, jak można tak bardzo nie czytać ironii albo dać się sprowokować. Totalna kompromitacja zielonych na koniec dnia. Widać, ze brak Gierek nie działa dobrze na wasza psychikę. Dobrej nocy.

Opublikowano

db0.jpg

Opublikowano

Pitca4sery dobry chłopak. Betatestuje nam tego deathloopa, zebysmy nie mieli bugów na launch definitive edition :asax:

Szkoda, ze sonka nie oferuje refundow XDDD

Opublikowano
4 godziny temu, Jordanensis napisał:

To akurat nikogo nie obchodzi, gdyż jest to najlepszy pad na rynku. Sporo lepszy od Xboxowego.

Buahahahaha xD

Spierdaj teoretyku.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Pitca4sery dobry chłopak. Betatestuje nam tego deathloopa, zebysmy nie mieli bugów na launch definitive edition :asax:

Szkoda, ze sonka nie oferuje refundow XDDD

Tak to już jest na tej zjebanej playszmacie 4,5 gdzie rzadko co dobrze działa. Nawet jego przyjaciele na PC nie mają problemów z odpaleniem gry.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się tani jak Gamepass fanboyu. 

Typowy bot ''buahaha'' i zero konkretów i będzie wmawiał swoje racje po czym pomodli się o dobry rzut śmieciarki.

Sony idzie do przodu i zrobił pada pod nową generacje z opcjami które są chwalone nawet przez Spencera. 

Nie będę zatem zniżał do twojego poziomu i się przekrzykiwał który pad jest lepszy, bo to przez świat zostało już wyjaśnione.

Wyskoczył kolejny casul Insiu który jest lewy i nie skończył Demonów, zatem obrał taktykę, że gra słaba i świat się pomylił. 

Do budy i nie szczekaj pionku.

Opublikowano

No ale chuj mnie obchodzi ten twój remasterek z PS3. Szkoda mi życia marnować na tak marną gierkę. 

Pisałeś pajacu o padach i takiego fikołka zrobiłeś, że prawie sobie kark skręciłeś na którym masz ten pusty łeb.

Fakt jest taki, że ja gram na obu padach regularnie, a ty tworzysz te swoje wysrywy i pierdy mózgowe.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja gram na jednym, oraz Xboxowy też miałem długo w łapie i przeszedłem na nim The Medium, więc japsko bocie.

Co pisałem o padach? Pisałem, że pad od Sony jest lepszy i nowocześniejszy i takie są fakty, a ty piszesz takie wysrywy, że widać, że jesteś upośledzony chyba, twierdząc, że Demonsy to marna gra, a ta gra ma średnią 92/100. Rozumiesz to czy nie dociera do twojego małego móżdżku? Kompromitujesz się casualu aż ci lejce puściły i próbujesz obrażać. 

Tutaj sobie możesz pierdzielić i dostać poklask kilku botów, ale osoba postronna widząc twoje posty myśli sobie, że masz nierówno pod sufitem. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Jarać sie padem w którym ciągle dryftują gałki i ciągle trzeba go ładować co chwile :reggie:

Opublikowano

Ja nie mam problemu z ładowaniem, bo gram sam, a mam dwa pady. Do tego driftowanie dotyczy tak samo padów od Xboxa. Wystarczy sprawdzić w necie. 

No i nie każdy pad driftuje czy to ten od Sony czy od Microsoftu. Ja mam widocznie farta chociaż wydaje się, że problem jest mały i zdarza się mniejszości. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

37 minut temu, Jordanensis napisał:

Co pisałem o padach? 

5 godzin temu, Jordanensis napisał:

Przecież Ty tego pada w ręce nie miałeś. Nie widziałem jeszcze osoby która nie chwaliłaby mocno tego pada i każdy zgodnie twierdzi, że jest to najlepszy pad na rynku.

Odpowiadałem na tego posta baranie. To ty pierwszy wyskoczyłeś z tą śmieszną gierką z PS3, a potem się obesrałeś bo ktoś ci ją obraził xD Tak więc morda januszu plejstejszonowy.

Natomiast co do padów:

- Dual trochę za duży, pad od XSX trochę za mały. 

- krzyżak sporo lepszy w XSX (o dziwo)

- triggery lepsze w XSX

- bumpery/L1 L2 lepsze u Sony

- analogi lepsze i lepiej rozłożone w padzie MS

- wibracje sporo lepsze u Sony

- face buttony jeden chuj

Adaptacyjne triggery gówno nad gównami. Wyłączam zawsze gdy to możliwe. Jeden z najgorszych "ficzerów" w padach jakie kiedykolwiek powstały.

No ale są też te twoje fakty z dupy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To mogłeś od razu tak napisać, a nie obrażać. Masz takie zdanie i spoko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.