Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego kupuję cyfrówki, żeby się na to chvvjostwo nie patrzeć.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To zależy. W GP masz większośc gier które aktualnie kupisz za grosze plus kilka razy tyle gier które równiez kupisz za grosze a jednak masz wybór z całej biblioteki a nie tego co jest w GP.

Oczywiście deal zaczyna się robić dobry jak gra wpada day one do GP ale tych jest niewiele i są różnej jakości. 

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

U Sony zostaje chłodna kalkulacja i najpierw były różne open-worldy, a teraz będą pewnie doić Insomniac w super-hero open-worldy 

Przecież wydali już RC na PS5. 

Opublikowano

Posiadanie Plejcwelni 4,5 ma tylko i wyłącznie wówczas sens ( tyczy się to również zakupu wersji cyfrowych gier) kiedy masz zawiązane z kimś spółkę współdzieląc się kontami. W innym przypadku płacąc trzy i pół atomówki za pudełko i więcej za cyfraki...no delikatnie rzecz ujmując slaaaaaaaaabo.

Opublikowano

Widzę na meta że Deathloopnored jednak nie takie super xD żółto czerwono na user score a tu jaranko betą. 

Opublikowano

Za trudna gra dla nich. Trzeba kombinowac co robic i gdzie isc, a nie leciec jak po sznurku w multikino ikspijens. No i czesc z nich to pewnie donatello v2. Maja zjebane ssd, a mysla, ze to gra zbugowana XD

Opublikowano

"Pójde se oddać głos na meta na Deathloop-a. Później piwerko i CW. Siwa wyjdzie z bombelkiem"

1526413685476.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 hours ago, Czezare said:

Posiadanie Plejcwelni 4,5 ma tylko i wyłącznie wówczas sens ( tyczy się to również zakupu wersji cyfrowych gier) kiedy masz zawiązane z kimś spółkę współdzieląc się kontami. W innym przypadku płacąc trzy i pół atomówki za pudełko i więcej za cyfraki...no delikatnie rzecz ujmując slaaaaaaaaabo.

Ja tam wolę płacić i wykwintnie jeść. Po prostu PS5 ma i będzie miało przez całą generacje lepsze gry. Ktoś woli indyki i starocie to niech płaci 4zł, ale jakiś argument, że ho ho 3,5 bomby - jest słaby. Tak samo wolisz ciuchy z lumpeksu niż High Fashion? To gratuluje. Mamy wybór, tzn nie wszyscy, bo większość ludzi kupujących XSX kupiło tą konsole bo ma gry za 4zł, a że śmieciarkowe w większości to już trudno. Drugim powodem jest to, że PS5 zdecydowanie trudniej dostać.

Potem wchodzę do CW i jedyne co czytam to Playstation 4.5, bo w kartonie po jajkach, bo 3,5 bomby. Ale nigdy niema ataku tym co Xbox oferuje czyli wojowanie grami. 

No, ale ''wierzycie w markę i tyle'' - więc może kiedyś bedzie lepiej z XSX. Naiwniacy :kaz:

Opublikowano
36 minut temu, Jordanensis napisał:

Ja tam wolę płacić i wykwintnie jeść. Po prostu PS5 ma i będzie miało przez całą generacje lepsze gry.

Ty żur po prostu wolisz dużo płacić i być wykwintnie rukany od tylca przez starego zgreda Jimbo. Lepsze gry? Z niemal całkowitym prawdopodobieństwem mogę już dziś powiedzieć, że podczas trwania tej generacji Sory nie wyda ani jednej strzelaniny FPP, a już na kwadrylion procent - lepszej od Halo: Infinite. Więc żurom zm i wracaj do czajenia się za filarem.

Opublikowano

FFP? Ja leję na ten gatunek, więc mi pasuje jak jest. Dla mnie bez dyskusji Sony ma lepsze gry i przyszłe tylko jeszcze bardziej to potwierdzą. Zresztą tak było przez wszystkie generacje. Dla mnie grami wygrał tylko pierwszy Xbox nad PS2.

Dodatkowo PS5 wygląda jak z innej galaktyki, gdzie Xbox stawia teraz na lodówkowy minimalizm. Xbox lubi teraz minimalizm nawet w grach. Retro, starocie, tanie indyki.

Ps5.jpg:obama:

games_gear_series-x.jpg:yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

FFP? Ja leję na ten gatunek, więc mi pasuje jak jest. Dla mnie bez dyskusji Sony ma lepsze gry i przyszłe tylko jeszcze bardziej to potwierdzą.

Ale nad Killzone Sf na PS4 to pewnie konia waliłeś :yao:

I daj już sobie spokój z podnietką nad grami Sony. Ile by ich nie wyszło na PC to nagle giną w tłumie. Taka prawda.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Grałem chwilę w Killzone u kumpla po premierze PS4. Dla mnie słaba gra i klimat, bo nie przepadam za FPSami. 

Gracze PC mają u siebie całkiem inne gry które tam rządzą. Zatem typowo konsolowe produkcje wcale nie muszą tam się sprawdzać. Tylko, że mi to obojętne co na PC się przebija. Mnie interesuje by PS5 dostarczało dostarczyło oraz dostarczy i jestem mega zadowolony. Komuś te gry nie pasują to kupuje np Xboxa. Każda konsola czymś przyciąga. Proste :) 

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

A w co teraz grasz na PS5?

A ty w co grasz na PS5? Niech zgadne, YouTube na Xbox one

Zresztą zobacz jak masz range

8BC85334-228F-43CD-A2B1-840567BDBCA9.jpeg

Opublikowano
25 minutes ago, PIOTR8642 said:

A w co teraz grasz na PS5?

Mi teraz do szczęścia wystarczą Demonsy i ta gra znaczy dla mnie więcej niż wszystko co ma Xbox, a dojdą kolejne gry. Zacząłem Deathloop i dziś postaram się skończyć. 

Gram bardzo dużo, ale nie znajdziesz u mnie setki gier, po prostu mam swoje tytuły które kocham i które ma tylko Sony. Nie przebije tego tona indyków i retro za 4zł. :)

Opublikowano
20 minut temu, Jordanensis napisał:

Gram bardzo dużo, ale nie znajdziesz u mnie setki gier, po prostu mam swoje tytuły które kocham i które ma tylko Sony.

A nie, no to spoko. Wszystko jasne. 

@Lord Protector Nawet FM7 rozjeżdża to gówniane GT7? No nie moge :pawel:

Opublikowano
13 minut temu, Lord Protector napisał:

20210918_151445.jpg

20210918_151447.jpg

Gran Chuizmo przegrywa porównanie z grową archeologią:obama:

Opublikowano

@Whisker zaraz napewno skomentuje brak RT w gameplayu GT7. W końcu tak przeżywał to w FH5. No whiskerek czas na wyparcie i fikołka :yao:

Opublikowano

Co ma to porównanie pokazać? GT7 akurat wygląda tu znacznie lepiej mimo tego, że ma real timeowe oswietlenie, warunki atmosferyczne, wolumetryczne chmury itd vs całkowicie statyczne i oskryptowane oświetlenie i pogoda w FM7.

Oczywiście tak być powinno bo jest to nowa konsola. Mnie bardziej zastanawia jak to będzie wyglądać w wersji na PS4.... która w ogóle nie powinna istnieć bo powolniacke PD przez konieczność tworzenia gry pod 2 konsole opóźniło się jeszcze bardziej...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie warto bylo inwestowac w te technologie jak tak chujowo wyglada. Motorsport zmiecie to pierdem.

Opublikowano

Cicho, cicho. Przyszli eksperci od wolumetrycznych chmur i real timeowych oświetleń :obama: 

Warto posłuchać :shieeet:

Opublikowano

Lepiej być ekspertem od wolumetrycznych chmur niż ekspertem od pierdolenia głupot :turned:

Zapraszam do stosownych tematów, jeśli ktoś uważa że bronię GT bo PS... bynajmniej. Po prostu porównania do FM7, które technologicznie jest x lat do tyłu jest po prostu niesmaczne :ermm:

e: Co innego FH5, która w kwestii otoczenia po prostu kosi.

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.