Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
55 minutes ago, Czezare said:

Dokładnie i nie inaczej. Turlu, turlu i szlag! Repeat, a potem chowanie za filarem:dog:

U widzę, że miałeś PL napisy :laugh:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
42 minuty temu, Jordanensis napisał:

U widzę, że miałeś PL napisy :laugh:

Piękne ostatnie słowa, śpij słodko mroczny książę [*] 

Opublikowano

3 dyszki za takie atrakcje? Dzięki Sonka.

1EAFDD5B-F69D-4275-BE12-70BA08C66565.thumb.jpeg.0f7a89416a930d9cad67703ae381282a.jpeg

F826901D-86ED-4C03-B5EB-18FF0FF439BA.png.fe11f80a83cd2505bc496e40dd5b9632.png

cc @CoATI

Opublikowano

W MS popracowali nad przenoszeniem gier z trzech generacji Xboxa w czwarta ale zapomnieli o nowych grach. 

M

Opublikowano

s-s-ssspoko, Everwild i Perfect Dark pod koniec 2023 roku (optymistycznie) będą super exami na 75 metacritic (optymistycznie)

Opublikowano

A Kena dalej podbija rynki, posiadacze Xboxów są załamani i przeskakują masowo na stare PC żeby na poziomie LOW odpalac tą grę czujecie?

Gram sobie i spoglądam na to cudo, ależ Sony dowaliło desingiem tutaj są takie szczegoly jakość No pad idealny, musiałem aż zrobić zdjecie

AAEB5753-6180-4EEC-9237-1E88C657EAB0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 godzin temu, Figaro napisał:

jezu, nawet w console wars znajdą się nudni centryści 

Jezu, nawet w CW Figaro śmierdzący lewus próbuje przeforsować zjebaną ideologię.

Opublikowano
28 minut temu, Lord Protector napisał:

Znajdź 3 różnice 

20210925_071546.jpg

Nie to co Forza/Halo/Gearsy od 20 lat!

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

A Kena dalej podbija rynki, posiadacze Xboxów są załamani i przeskakują masowo na stare PC żeby na poziomie LOW odpalac tą grę czujecie?

Gram sobie i spoglądam na to cudo, ależ Sony dowaliło desingiem tutaj są takie szczegoly jakość No pad idealny, musiałem aż zrobić zdjecie

AAEB5753-6180-4EEC-9237-1E88C657EAB0.jpeg

Nie rozśmieszaj nas Johnny Walker. Pad od PS4,5 to rozładowujące się co kilka dosłownie godzin parujące kupsko. Wiem, bo użytkuję, więc nie wmawiaj nam mesjasza gdzie go nawet pod mikroskopem elektronowym nie dostrzeżemy.

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Nie to co Forza/Halo/Gearsy od 20 lat!

Przynajmniej 4 różne gry, a u Sony kolejne open worldy. XDDD Serio twórcy myślą, że d o r o s ł y człowiek ma 5 minut na latanie w tę i z powrotem od znacznika do znacznika.

Więcej liniówek! #StopOpenworldom

Opublikowano

Jak masz jednego open worlda na 4 lata to nie boli to jak 4 open worldy na rok. Z resztą, wiekszym problemem gier Sony jest ta sama pętla gameplayowa.

idź od znaczka do znaczka -> zobacz wyreżyserowaną scenę -> zabij wszystkich -> powtórz

Oczywiście nadchodzące gry od Sony idą pod ten sam schemat. 5 lat grania w to samo, ja pierdolę. :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak masz jednego open worlda na 4 lata to nie boli to jak 4 open worldy na rok. Z resztą, wiekszym problemem gier Sony jest ta sama pętla gameplayowa.

idź od znaczka do znaczka -> zobacz wyreżyserowaną scenę -> zabij wszystkich -> powtórz

Oczywiście nadchodzące gry od Sony idą pod ten sam schemat. 5 lat grania w to samo, ja pierdolę. :shieeet:

Przeciec to wypisz wymaluj cała seria gears of war:)

Swoja droga grając w gry na ps5 zupełnie się nie zgadzam. Obecnie mam na tapecie Ratcheta i gra co chwile zaskakuje nowymi mechanikami, wykorzystaniem DualSensa itd. To studia Sony pokazują od lat największa kreatywność,w dodatku pojawiają się nowe IP. Niezaprzeczalnym jest fakt, ze Xbox jedzie od 15

lat na 2-3 seriach, które nie zmieniły się praktycznie w ogóle, a nowych IP z

gromnicą szukac..

Edytowane przez izon

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

o studia Sony pokazują od lat największa kreatywność,w dodatku pojawiają się nowe IP

Największe kłamstwo obecnej i zeszłej generacji. Beka z Sony template nie wzięła się z powietrza, a bardziej bezjajeczne gry od excela robi już tylko Ubisoft.

Dobrze, że Sony ma jakieś tam deale z 3rd party, bo szło by się zajebać jeśli miałbym grać tylko w te open worldy od studiów wewnętrznych.

Najsmiejsze jest to, że w przyszłości Sony dostarczać będzie dalej open worldy, bo będzie to sequel do Spidermana, Horizona, GoWa (no to tak 50/50), Tsushima 2, Wolverine i pewnie jeszcze się gdzieś Infamous albo Days Gone przewinie. 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Największe kłamstwo obecnej i zeszłej generacji. Beka z Sony template nie wzięła się z powietrza, a bardziej bezjajeczne gry od excela robi już tylko Ubisoft.

Dobrze, że Sony ma jakieś tam deale z 3rd party, bo szło by się zajebać jeśli miałbym grać tylko w te open worldy od studiów wewnętrznych.

Najsmiejsze jest to, że w przyszłości Sony dostarczać będzie dalej open worldy, bo będzie to sequel do Spidermana, Horizona, GoWa (no to tak 50/50), Tsushima 2, Wolverine i pewnie jeszcze się gdzieś Infamous albo Days Gone przewinie. 

Trochę dziwnie czyta się takie opinie wiedząc, ze wyglasza

je osoba podniecająca sie np. ostatnimi Tomb Raiderami tj. bezjajecznymi grami z excela w stylu ubisoftu :reggie:

Opublikowano

Niestety w ostatnim tombie czuć, że za grę nie odpowiada Crystal Dynamics i Larunia poleci z dysku. :smutas:

Z resztą struktura rebootów to GoW 2018, a nie open world. No, ale to musielibyście zagrać, a nie pierdolić dla.pierdolenia. :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety w ostatnim tombie czuć, że za grę nie odpowiada Crystal Dynamics i Larunia poleci z dysku. :smutas:

Z resztą struktura rebootów to GoW 2018, a nie open world. No, ale to musielibyście zagrać, a nie pierdolić dla.pierdolenia. :reggie:

No tak się składa, ze grałem stad mam taka, a nie inna opinie :xboxssie:

Opublikowano
4 godziny temu, Lord Protector napisał:

Znajdź 3 różnice 

20210925_071546.jpg

Zdjęcie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.