Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boże... Ludzie chcą igrzysk i smierci a nie takiego bezjajecznego umoralniania:reggie:

Opublikowano

Czaicie że ktoś napisał te denne słowa, wydrukował je, zrobił fotke z padami i wrzucił to do Internetu :pawel: uuu nie bijmy się, wszystkie gry są fajne!!1 A to chuya prawda bo np.takie sea of thieves to gówno w chuy :problem:

Opublikowano

słaby bait

Opublikowano

Na 100% klaperska propaganda jakiegoś niebieskiego robala, który już ma dość nieskończonej fali szyderstw, upokorzeń i bomb prawdy. To tak jakby Hitler w kwietniu 1945 prosił "żyjmy wszyscy w zgodzie, odłózmy broń". 

No nie, niebieskie robactwo tępimy do ostatniego osobnika :shotgun:

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

A to chuya prawda bo np.takie sea of thieves to gówno w chuy :problem:

Asax w tej chwili:

giphy.gif

Opublikowano

Dont fuck me with me GIFs - Hole dir die besten GIFs auf GIFER

Opublikowano

My mamy piracko kombojski sojusz

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Zdjęcie

Dobra wszystko fajnie ale czemu pierwszy jest napisany Xbox on fire? Powinien być na końcu za Nintendo i jeszcze na fotce jaranie się Apple watchem, tfu PS najlepszy i chuj 

Nie o takie CW walczyłem 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Tfu, PS chuj - tu się zgodzę.

Opublikowano

Opanuj się Paolo mówisz tu o konzoli kompletnej 

Opublikowano

Czekam na switcha 2, bo i tak zrobią remastery całej biblioteki switcha 1, a może uda im się zrobić niedriftujące analogi.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Czekam na switcha 2, bo i tak zrobią remastery całej biblioteki switcha 1, a może uda im się zrobić niedriftujące analogi.

Mam od premiery pierwszego switcha i nie dryfuje mi nic :) macie pecha co do konsol serio

Opublikowano

jak ty wciąż astrobot ciśniesz, to ten switch pewnie w ogole nieuzywany lezy

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Astro chociaż dość przeciętny jako gra to wciąż nic lepszego na Switchu nie znajdziesz.

Zdecydowanie Astrobot i Mario Odyssey to jedne z lepszych platformówek ostatnich lat.

Opublikowano

to jakie są lepsze platformery ostatnich lat? a hat in time?

w sumie to pewnie uważasz Tomb Raider za najlepszy platformer

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał:

Zdjęcie

Na początku się strasznie dziwiłem, no jak to, ASX bezbekiem 2021 roku??! No to po zamieszczeniu w/w zdjęcia nadal się dziwię, ale trochę jakby mniej:reggie:

Opublikowano
59 minut temu, izon napisał:

Zdecydowanie Astrobot i Mario Odyssey to jedne z lepszych platformówek ostatnich lat.

Ostatnio niezły wysyp ale najwiecej na Sony - psychonauts 2, Ratchet, Kena, Sackboy, astro - PS5 gatunkami ładnie stoi 

Na switcha od premiery skończyłem kilka Marianów i świetne Luigi Mansion 3 - polecam i dalej czekam na Metroida 4

Opublikowano
23 minuty temu, Figaro napisał:

to jakie są lepsze platformery ostatnich lat? a hat in time?

w sumie to pewnie uważasz Tomb Raider za najlepszy platformer

Psychonauts 2 i długo długo nic, a TECHDEMO Astro to sympatyczne DEMO TECHNOLOGICZNE i nostalgiczna podróż do początków PlayStation, ale jako gra jest prostacka.

Opublikowano

A właśnie tak popijając teraz Whiskey naszło mnie na Switcha, chyba taki zestaw gier jaki mam (brakuje jeszcze kilku ale gdzieś schowane mam) usatysfakcjonuje nie jednego gracza co?

Można się śmiać ale w tych tytułach jest tona grywalności, może dziś pogram właśnie na sprzęcie Niny?

09251F3D-7A79-423F-865C-D50C2F4E82A3.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Ostatnio niezły wysyp ale najwiecej na Sony - psychonauts 2, Ratchet, Kena, Sackboy, astro - PS5 gatunkami ładnie stoi 

Whiskyer ładnie wyjaśnił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.