Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minutes ago, PanKamil said:

Wystarczy jeden rzut oka i już yebie symulatorem chodzenia na modłę layers of fear:yao: Boże, uchroń niebieskich bo na zieloną januszerke już za późno :yeti:

typie jak ta gra była exem na PS4 przez kilka dni/tygodni to klapy się spuszczały na forum, mam poszukać postów?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

typie jak ta gra była exem na PS4 przez kilka dni/tygodni to klapy się spuszczały na forum, mam poszukać postów?

a co mnie to obchodzi?:dynia:

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze najdroższa śmieciara świata znowu wjechała.

Opublikowano

No zaraz yebne na podłogę ze śmiechu z tej śmieciary :yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao::yao:

The Procession to Calvary na Steam

Opublikowano

To uczucie kiedy nabuzowane klapy bardziej eskcytują się wrzutką do GPU niż spokojne, analityczne umysły botów.

Opublikowano
On 10/4/2021 at 10:20 AM, Daddy said:

https://www.ppe.pl/publicystyka/11660/nie-znosze-obecnego-sony.html

Kolejny z milionów fanów $ony który przejrzał na oczy, miło że z ps5 w 90% zostały tylko upośledzone jednostki :) 

szczerze wierzysz w to? zaczarowani marka SONY obudza się (może) za 2 generacje. Strach pomyśleć jak będą wtedy wyglądały gry :/

Opublikowano

@Czoperrr Dziwisz się? 3-4 sztosy na miesiąc to nawet do 48 kozackich tytułów na rok. Skąd na to czasu, a co dopiero pieniędzy skoro klapy przeznaczają je na miesięczną porcę maści na ból dupy po każdym wrzucie do gamepassa. :dynia:

Opublikowano

Co jest najlepsze w każdej godpassowej wrzucie? 

Oczywiście doskonałe gry dla prawdziwych graczy.

Zaraz na drugim miejscu jest jednak kwik klaperskich, którym pozostaje jaranko F'76 na niedostępnym w Polsce PS Now:yao:

Spencer, bandyto, wpędziłeś klaperskich w zespół stresu pourazowego

Opublikowano

Z A Z D R O Ś Ć 

Spoiler

Buy cheap The Procession to Calvary cd key - lowest price

The Good Life Release Date Set for Summer 2021 - Siliconera

Totally Accurate Battle Simulator 1.0 adds new features and freebies

Buy cheap Ring of Pain cd key - lowest price

The Riftbreaker on Steam

:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

The Good Life, gierka od twórcy D4 i Deadly Premonition. Jak klaperskie mają docenić ten geniusz? :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

The Good Life, gierka od twórcy D4 i Deadly Premonition. Jak klaperskie mają docenić ten geniusz? :banderas:

Nie docenią. Czekają na kolejne remastery za 350 zł, ktorych nawet nie przechodzą. Nic więcej się nie liczy dla nich. Czaicie to? Jarać się mitycznymi exami, ktorych nie kupują? Taki LiŚciu coś o tym wie.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Co bociarstwo może wiedzieć o Deadly Prenomnition. Przecież to na Nintendo, przecież to nie AAA, przecież nie ma graficzki:gayos:

Edytowane przez izon

Opublikowano
28 minut temu, Czoperrr napisał:

To uczucie kiedy nabuzowane klapy bardziej eskcytują się wrzutką do GPU niż spokojne, analityczne umysły botów.

Analityczne umysły XD XD XD XD XD XD 

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Co bociarstwo może wiedzieć o Deadly Prenomnition. Przecież to na Nintendo, przecież to nie AAA, przecież nie ma graficzki:gayos:

Deadly Premonition? Aaa ta gra z X360.

No bo skad indziej :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Deadly Premonition? Aaa ta gra z X360.

No bo skad indziej :)

Kurde szukam i nigdzie nie widzę drugiej części na Xboxie :(

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Back 4 Blood, Totally Accurate Battle Simulator, Ring of Pain, The Good Life, The Procession to Calvary, Visage, The Rift Breaker, and Destiny 2 Beyond Light are coming soon to Xbox Game Pass

Zajebisty wrzut :fsg:
Procession to Calvary wygląda na zajebistego point & clicka w klimatach Monty Pythona, Rift Breaker będzie grane na bank (survival, strategia i base building), a Visage sprawdzi się nocą z pampersem :obama:
Back 4 Blood nie do końca dla mnie, ale w sumie wypadałoby sprawdzić to z jakąś ekipą (zresztą niedawno kupiłem obydwie części L4D, żeby poznać te klasyki), Ring od Pain nie tykam, bo nie lubię karcianek, a TABS to raczej śmiesznostka dla YouTuberów.
O The Good Life zdania nie mam, oprócz tego, że znam twórcę, ale za darmo można zaryzykować :reggie:
I właśnie tak powinno wyglądać zaopatrzenie takiej usługi, a nie jakieś oklepane AAA, na które jeśli mam ochotę, to je zwyczajnie kupuję.
GP (czy PS Plus) mam właśnie po to, by sprawdzać tytuły, których normalnie raczej bym nie sprawdził (oprócz Rift Breaker - to bym kupił za pełną cenę, ale dzięki Philowi już nie muszę:xboss:).

Opublikowano

Trochę offtop, bo ciekawostka. Wiecie jak brzmią indyki? Poniżej kilka przykładów:

1.

2.

3.

4.

Opublikowano

Czytam ten temat w dziale xboxa o nowym rzucie śmieciarki i widze że  jakieś tam zainteresowanie jest. Chłopaki będa odpalać indorki dla testów, będzie dusza, chemia itd. Ale kurwa kto normalny i dorosły, kto dzieli czas na rodzine, prace i zainteresowania związane z aktywnością fizyczną ma czas ogrywac te gry? Zdałem sobie własnie sprawę że walka w CW to albo z dziećmi albo z typami którzy nie mają nic w życiu tylko czas na granie - niby spoko ale smutne tak naprawde:/

Opublikowano

Ty na zadną gre nie masz czasu. Moze odpusc cw na miesiac to chociaz jedną skonczysz.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Ty na zadną gre nie masz czasu. Moze odpusc cw na miesiac to chociaz jedną skonczysz.

Dzięki za rade. A ty się weź się za życie przegrywie. 

Opublikowano

Nie, dzieki. Mama mi właśnie nalesniki przyniosła, zebym mogł grac z pelnym brzuszkiem. Jutro z rana tylko na podpis do pup i mozna znowu kontynuować :asax:

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Z A Z D R O Ś Ć 

Ukryj zawartość

Buy cheap The Procession to Calvary cd key - lowest price

The Good Life Release Date Set for Summer 2021 - Siliconera

Totally Accurate Battle Simulator 1.0 adds new features and freebies

Buy cheap Ring of Pain cd key - lowest price

The Riftbreaker on Steam

:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Ej, nie walczmy grami z telefonów... Jak już się nabijamy z botów, to chociaż wrzucaj gierki z ich konsoli...

Spoiler

Oh wait... 

Spoiler

:xboxssie::kaz:

Opublikowano

Jak Visage to śmieciarka to co dopiero niżej oceniany Hell Let Loose :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.