Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To na kiedy ustalamy sekcję zwłok klapów po wyjaśnieniu ich przez Sylvana?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak się pochowali xD my tu heheszki a pewnie zagrywają się w gierki na swojej sonce :kaz:

Opublikowano

Technicznie rzecz biorąc to gnojowicę po rozrzuceniu na polu trzeba zaorać, co właśnie miało miejsce. 

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Najlepsze jest to że to co napisał to szczera prawda, nie żadne zaginanie rzeczywistości.

Przecież tego Mendrka to wyjaśnił że ja nie wiem. Najwięcej pierdoli a guwno gra 

Opublikowano

Sylvan pokazał botom jak prowadzić Cw. Jak człowiek czyta takiego dee czy daddego to się czasami zastanawia, czy po stronie zielonych to są same eufemistycznie powiem: mądre inaczej jednostki, a tu proszę: w końcu jakiś powiew świeżości i zdecydowanie ciekawszy język niz zestawianie z generatora słów takich jak: gowno, karaluchy, choroszcza, zaoranie.

Chociaż, czy kolega faktycznie jest zielony to nie wiem bo sztosy na Sonke widzę na bieżąco ogrywane:)

Wracam do platynowania Ratcheta, a potem zaczynamy przygodę z Psychonauts 2 na xboxie. Jak dobrze jest być GRACZEM :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Boty debile jak się podpieły pod Sylvana xDDDDDDDD

Typ ma więcej platyn w grach na sonke niż game pass ma gier na zielono. Jak łakną sukcesu:shieeet:

Opublikowano

Pomyliłeś tematy. Ten jest dla ciebie

Opublikowano

Ubisoft + $ony = mistrzowie fuckupów

Jak można miec taki zjebany system, że nie mozna zrobić upgrade gierki do wersji ps5 XDD

U nas to po pierwsze można mieszać gierkę z brazylii i dlc z chuj wie kąd, a po drugie jest smart delivery

Karaluchy nawet OS nie potrafią zrobić

Opublikowano
36 minut temu, 20inchDT napisał:

Pomyliłeś tematy. Ten jest dla ciebie

Zmień płyte i pieluche gardziel bo się znowu zesrałeś.

Opublikowano

Sylvan znowu sciana smetnego tekstu o wszystkim i o niczym, nalogowy gracz playstation, ktory puszcza falszywe oczko w strone zielonych szumowin a ci juz mocza majtki :reggie: No ale sa chociaz kropki w odpowiednich miejscach wiec u shago dzisiaj tak

5F2B8176-92D9-40E5-B614-515E5DDD63B7.thumb.jpeg.bf44333b2f6e0337d752b3a255ce6fb4.jpeg

Opublikowano

Nawet aktywni gracze Playstation plują na klaperskich :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Technicznie rzecz biorąc to gnojowicę po rozrzuceniu na polu trzeba zaorać, co właśnie miało miejsce. 

Temat do zamknięcia.

Technicznie to gnojowice sie wylewa a Obornik rozrzuca;)

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano

wrócił klap wyklęty, fanki już dupe wylizały

Opublikowano

Jimbo mówi, że chce więcej gier w gamepassie po The Show, bo te marne 10-20mln sprzedawanych kopii to za mało. Sami zabiliście playstation uzywkami

XkG6yMq.gif

Witamy na windowsie Jim

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
16 godzin temu, 20inchDT napisał:

Do zaorania klapów niewiele potrzeba - wystarczy ich profil. Dlatego uczestnicy tego tematu jak rozilskie szybko ustawili na prywatne jak im się wypominało, że tylko pierdolić potrafią :rayos:

To zapraszam na mój profil ;) 

Nie wiem czemu post Sylvana to taka podjarka dla botów bo chłop dobitnie pokazał i udowodnił że więcej grania i czasu spędził przy grach Sony wymieniając więcej dobra na konsoli niebieskich.

Najlepsze zdanie i podpinam się pod nie to to o graniu w dobre gry niezależnie od sprzętu i owszem tez mam takie podejście i będąc szczerym i obiektywnym więcej tego dobra jest zwyczajnie u Sony więc gram i się cieszę :)  Sam z GPU skorzystałem by zwyczajnie nadrobić cała bibliotekę szlagierów na Xa włączając w to całą serię Halo, Gearsy, Ori itd a nawet zaliczając kilka nowości vide Hades czy MARVEL Avengers No ale i tak widzę i chyba każdy to dostrzega że więcej jest gier na PS i to znacznie.

Reasumując więcej godzin spędziłem w niebieskim oddziale i dlatego jak na razie (a patrząc od listopada i nawału gier Na Xa) zostaje zdecydowanie więcej czasu na PS

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pierwszy po awarii.

Cwelbox gownem bez gier i serwisu byl jest i pozostanie!!1!1!!!!1!1!1!1!!!!1!1

Opublikowano

Schabek dalej nie może sie pozbierać po tym wstrząsie że MFS to na XSX jednak ustawienia ultra z PC, a nie tylko trailery z komputera z NASA jak twierdził przed premierą :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
16 godzin temu, MYSZa7 napisał:

wrócił klap wyklęty, fanki już dupe wylizały

Oraz boty i inne gardziele wylewu dostały xd

„Minusujmy schabka, może przesłanie nas gnębić „

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Schabek dalej nie może sie pozbierać po tym wstrząsie że MFS to na XSX jednak ustawienia ultra z PC, a nie tylko trailery z komputera z NASA jak twierdził przed premierą :yao:

No to przecież ustaliliśmy już, że jeżeli faktycznie tak jest to niezły techniczny bubel. Pusty świat bez żadnej fizyki i jeszcze taka zjebana grafika na ultra?

Opublikowano

Jedyne co już wcześniej ustaliliśmy to że strzeliłeś fikołka żeby sie pocieszać.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Oraz boty i inne gardziele wylewu dostały xd

„Minusujmy schabka, może przesłanie nas gnębić „

Wylewu to dostal pulpo i poleciał z minusami  XD

Opublikowano

Poziom dymania przez Sony klapow level ekspert, chcesz auto HDRa? Kup se nowy telewizor xD

20211008_184634.jpg

Edytowane przez Lord Protector

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.