Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Izonek latający jak suka z cieczką po forum i poniżający się przed GRACZAMI, żeby ktoś mu puscił 10 złotych taniej Deathloopa.

To są jebaniutkie FAKTY, tak było :shieeet:

A Pschonautów 2 to nawet nie odpalaj. Po angielsku i trzeba myśleć, rzucanie pereł przed wieprze :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

No właśnie nie widać, totalny mit, gier na ps5 na pchlim pojawia się ja na lekarstwo..

Co się dziwić, jak ostatnio gier na PS5 jak na lekarstwo :). 

Przy Returnalu, czy DS ruch w Pchlim był jak na Jarmarku Europa :obama:

Opublikowano
28 minut temu, Shago napisał:

Nigdy nie przerobiłem swojego X360, Alan Wake ograny prawilnie. Był kiedyś nawet pack Alan Wake + Forza Motorsport 3 dodawany do konsoli:

image.jpeg.3036a77bb7a91a1bc63e0ce309b70b9d.jpeg 

Wyjątek od reguły jaką jest złodziejski trend na trzystasześćdziesiątce. Już widzę jak obśliniony gardziel patrzy na pasek postępu w programie wypalającym pirackie gry. Ha tfu

Opublikowano

Jakikolwiek „sukces” w polszy x360 wynikał z możliwości przerobienia tej konsoli. W tamtych czasach ciężko było kogoś na forumku znaleźć do grania w halo 3 online bo wszyscy spiraceni..

Opublikowano
43 minuty temu, izon napisał:

Jakikolwiek „sukces” w polszy x360 wynikał z możliwości przerobienia tej konsoli. W tamtych czasach ciężko było kogoś na forumku znaleźć do grania w halo 3 online bo wszyscy spiraceni..

PS3 też święte nie było :). Pamiętam, jak kuzyn pomagał ludziom przerobić PS3 :kaz:

Opublikowano

Nie było ale skala była o wiele mniejsza. Gierki zajmowały chore ilości miejsca jak na ówczesne czasy, sporo droższa konsola, płyty BR plus darmowy online jednak nie zachęcały do piractwa. Gdyby nie to skala piractwa spokojnie była by taka sama jak na X360 albo i większa z racji popularności marki w Polsce. 

Opublikowano

To wypominanie sukcesu x360 bo piractwo xD chcecie klapki powiedzieć że na psx i ps2 nie piraciliscie? Już widzę jak ojce dają wam połowę wypłaty na jakiś durne gierki 

Opublikowano

wypominanie popularności 360 w Polsce dzięki piractwu :obama:  gdyby nie piractwo to pierwsze czy drugie PlayStation nie miałoby czego szukać w Polsce

co za argumenty z pizdy, odklejeńcy

Opublikowano

Pamiętam, że miałem nieprzerobionego plejaczka i ludzie nie ogarniali o co cho z tymi czarnymi płytami XDDDD

Tutaj zaznaczę  N I G D Y nie spiraciłem żadnej z moich konsol czego nie można powiedzieć o niebieskich KARALUCHACH. Najpierw niszczyli rynek piratami, potem zrzutkami, a teraz używkami.

Pluję na was c00rwiaki, ha tfu. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dziwi Cię, że w kraju PlayStation klapy piraciły na potęgę? :shieeet: Przecież okradanie twórców macie we krwi.

Teraz twórcy okradają okradają klapy, kochane Sony :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpierw niszczyli rynek piratami, potem zrzutkami, a teraz używkami.

Cytat

pokombinujemy z kumplem. jakiś crap za 12 ale sam fakt :cebula:

Nie to co te Xboty, dbające o polski rynek :pawel:

Opublikowano

A kradnijcie sobie i tak chuya warte te gry są, tylko indyczki kupujcie bo nie będą miały na chleb dobre indycze mordy!

Opublikowano

Wiadomo że za sukcesem x360 stały zayebiste gierki. Głównie to właśnie wyswiewana na forumku święta trójca. W sumie dobra beka bo tyle lat od premiery a sony nawet do tej pory nie zrobiło lepszego strzelanka niż w Gearsach, lepszych samochodów od Forzy/Horizona i multika od Halo. Coś tam im się udało przy kz2 ale klapy płakali ze za trudno się celuje i seria pod dywan. 

Kurde a jak sobie pomyślę ze uważałem  Uncharted pierwsze lepsze od Gearsow to aż mi wstyd. To są tzw błędy młodości :asax:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

O ile bezdyskusyjnie Uncharted > TR, tak równie bezdyskusyjnie Gears > Uncharted.

Opublikowano

U mnie każdy ziomek miał 360 przerobione i cyk w sobotę na giełdę 5 gierek za stówkę xd 

PS3 same oryginałki pamiętam były wśród znajomych. 

Opublikowano

X360 to była moja pierwsza nieprzerobiona konsola ( ok, druga, Amigi CD32 nikt nie przerabiał :yao:) i jedna z najlepszych konsol w historii gamingu. Odważna, wprowadzająca nowe trendy z których Sony bezczelnie kopiowało, przełomowa.

Niebieskie karły gamingu, które tu próbują szczekać, X360 widziały co najwyżej na półce w markecie :shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

w sobotę na giełdę 5 gierek za stówkę xd 

Frajerzy xddd verbatim za 2 ziko i wypalanko

Opublikowano

ja tam miałem za 10 zł od sztuki

Opublikowano
29 minut temu, messer88 napisał:

U mnie każdy ziomek miał 360 przerobione i cyk w sobotę na giełdę 5 gierek za stówkę xd 

U mnie tylko jeden, na wiosce chopek mieszkał i czasami wpadał z wizytą pogadać, bo też był srogi zajawkowicz i nie za bardzo miał do kogo gębę o gierkach otworzyć. Czasami jak mnie zasypywał tytułami, w które giercuje to też z tyłu pojawiała się myśl, że może warto wrócić do czasów PSXa i też przerobić sobie sprzęt? Wątpliwości zniknęły po wizycie u niego i poobserwowaniu, jak zachowuje się spiracona konsola. Zadyszki, bootowanie po 10 razy, zwiechy i przysięgam, że w pewnym momencie słyszałem jak laser wybrzdękał "zabij mnie proszę", od tamtej pory wiedziałem, że to jednak nie jest droga, którą chce kroczyć dumny zielony cesarz gejmingu.

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

X360 to była moja pierwsza nieprzerobiona konsola ( ok, druga, Amigi CD32 nikt nie przerabiał :yao:) i jedna z najlepszych konsol w historii gamingu. Odważna, wprowadzająca nowe trendy z których Sony bezczelnie kopiowało, przełomowa.

Niebieskie karły gamingu, które tu próbują szczekać, X360 widziały co najwyżej na półce w markecie :shieeet:

Nie zapomnij wspomnieć, ze te nowe trendy to 360 skopiowała z Dreamcasta ;)

Opublikowano

DC miał wbudowany modem i umożliwiał rozgrywkę online. Na tym się kończą podobieństwa. 

Opublikowano
53 minuty temu, Szymek napisał:

Kurde a jak sobie pomyślę ze uważałem  Uncharted pierwsze lepsze od Gearsow to aż mi wstyd. To są tzw błędy młodości :asax:

Nie no kurde Szymek, nie załamuj mnie z tą swoją metamorfozą - Gearsy fajne są, ale jak je zestawić z Uncharted to chyba tylko strzelanie mają lepsze, nic innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.