Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Też już czujecie ten dreszczyk emocji, na mysl o nakurvianiu po Meksyku w najpiękniejszej grze tej  generacji? :banderas:

No jasne, że tak, nawet klaperskie to czują, bo tak samo będa nakurviać po Meksyku.

Oczywiście poza @PanKamil który po Meksyku nie może nakurviać bo nie miał, nie ma i nie będzie miał Xboksa i Godrizona obejrzy sobie na Youtubie :asax:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przypominam, ze mamy już nowa generacje, faktycznie możliwe ze na PS4 czy Xboxie One nie ma tak ładnej gry.

Opublikowano

W tej Forzie faktycznie będą zadania żeby samochodem rozwalić piniate?

Opublikowano

Wszystko kurwa będzie co tylko dusza zapragnie. 

Czekam bo od czasów FH4 nie grałem dłużej w autka. 

Teraz się człowiek wybawi pięknie w Meksyku 

Opublikowano

Wolalbym jezdzic po lbach klapow zakopanych na pustyni, ale piniaty tez ok.

Opublikowano
57 minut temu, LiŚciu napisał:

W tej Forzie faktycznie będą zadania żeby samochodem rozwalić piniate?

No a jak:shieeet:

image.png.9172469577e5cb85fdb9cb4f4f5b1eca.png

Dee próbuje zwrócić moja uwagę ale niestety gram na nadkonsoli nadstation 5 i nie słyszą co tam wołają do mnie boty z gaasboxa pięć lig nizej w okregowce:xboss:

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

No a jak:shieeet:

image.png.9172469577e5cb85fdb9cb4f4f5b1eca.png

Dee próbuje zwrócić moja uwagę ale niestety gram na nadkonsoli nadstation 5 i nie słyszą co tam wołają do mnie boty z gaasboxa pięć lig nizej w okregowce:xboss:

Ale gówno. Jeżdzić sportową furą w grze i rozbijać kolorowe koniki. Trzeba nie lubić życia naprawdę. Wiem że ciapki się jaraja bo niby graficzka ale jak się okazuje graficzki też nie bedzię. Więc co kurwa zostało? Może chodzi o to żeby wreszcie dostać exa - rok po premierze konsoli to dobry moment. 

Opublikowano

Te gry z preprodukcji nie wyszły :dynia: ciekawe czy się wyrobia do pogrzebu gaasboxa

Opublikowano

Ale to już wiadomo, ze te gry wyjda koło 2026 na premiere nowego xboxa oczywiście ze stosownie droższym abonamentem. Jedynie w co wierze, ze wyjdzie w miarę prędko to Hellblade 2. 

Zreszta to tłumaczy ta udawaną podnietę botów na takie gry jak samolociki czy resoraki. Oni wiedza, ze to w zasadzie pierwszy i ostatni na długi czas łyk powietrza, a potem but Sony na mordę i głowa w kiblu do kolejnej generacji.

Edytowane przez izon

Opublikowano
47 minut temu, Donatello1991 napisał:

Halo ma Krejga a Forza ma doczytywanie drzew XD Piękna generacja w wykonaniu Majkropiczy.

A potem dluuuugo nic i spoglądanie na kolejne sztosy w obozie niebieskich

Opublikowano

Z jednej strony czytam o samolocikach i samochodzikach dla dzieci a z drugiej podnieta  Rachetem, Keną i pedałem w getrach xD

Wiadomo że lotnictwo i motoryzacja to dzieciarnia....Prawdziwe samce alfa jarają się kreskówkami:dafuq:

bez-tytulu_hytj.1280.png

450_1000.jpeg

57A13C34-2869-425F-BAFA-BF02887ED862.thumb.jpeg.21c7fc84c52cbb54095d72d1420cbba9.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No ta Kena to niezły trolling, takie niedorobione Helblade Sensual Sacrifce, ale w oprawie z gier dla dzieci.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No ta Kena to niezły trolling, takie niedorobione Helblade Sensual Sacrifce, ale w oprawie z gier dla dzieci.

grałem w obie gry, Kena ma 10 razy wiecej gameplayu niż Hellblade

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ukrainiec znowu zero pojecia o grach i sprowadzony do parteru za pysk przez swoich chlopakow?

Stare, znalem

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Ukrainiec znowu zero pojecia o grach i sprowadzony do parteru za pysk przez swoich chlopakow?

Stare, znalem

Białorusin. Ukraińcy jeszcze coś tam ogarniają. 

Opublikowano

Typowy filler z gamepassa wrzucany obok sztosów. Bedzie w swoim czasie.

Opublikowano

Dokładnie. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gra wygląda jak gówno, elo.

To czemu w recenzjach najbardziej zachwalają oprawę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.