Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, PanKamil napisał:

Death stranding DC? Wspaniała gra, odpaliłem tylko na chwilę a już gram jak poyebany

m1vHRHV.jpg

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, PIOTR8642 napisał:

m1vHRHV.jpg

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

Widzę tak się ręcę trzęsą ze strachu przed nadstation, że nawet screena krzywo wyciąłeś :dynia:

Opublikowano

Ktoś wytłumaczy kim jest ten gearsUp i dlaczego od kilku dni zaśmieca statusy w imię "Nintendo"?

Opublikowano

Raczej dlaczego nie udziela się w tym temacie. Dawać go tutaj. Dobry zawodnik!

Opublikowano

Obawiam się, że szybko by został zniszczony przez tandem Green + Blue..

Opublikowano

GearsUp to konkretny świr (żeby nie powiedzieć zdrowy wariat) i z nim nie pogadasz. Każdy tutaj ma jakieś preferencje, ale prywatnie idzie porozmawiać o wadach i zaletach sprzętu.

Gears to typ gościa któremu Nintendo pluje na głowę, a on pokazuje gdzie jest jeszcse sucho.

Opublikowano
Cytat

„Od 9 października 2021 roku Sony Interactive Entertainment aktualizuje ceny zawartości PlayStation Store, aby odzwierciedlić aktualne zależności walutowe. W rezultacie w Polsce nastąpił wzrost cen gier cyfrowych i treści dodatkowych. Zmiany w cenach różnią się i są związane z bieżącymi warunkami rynkowymi.”

Z polskiego  na nasze:

Cytat

Wiemy, że klaperskie uwielbiają być ruchane, więc mamy dla swoich niewolników potężną dawkę ruchania

Opublikowano

Pamiętam jak marudziłem na import gierek kiedy euro było po 3,5. Teraz mnie PiS z Sony jeszcze wydyma na giereczkach. 

Opublikowano

Luigis Mansion 3, Zelda BOTW, Mario Odyssey, Fire Emblem Three Houses, Shin Megami 5, Metroid Dread, niedługo Bayo 3 i wiele więcej. Nie No kurwa Nintendo umarło a powyżej to same odgrzewane kotlety. @GearsUp może prowokuje ale jak zawsze na czele orszaku skompromitowanych stoją boty. Switch dostał więcej exow i naprawdę dobrych gier niż Xbox od czasu zdechniecie 360tki :reggie:

Opublikowano

Switch sprzedaje się o wiele lepiej niż X a to już totalny potwarz. Jak można być na ostatnim miejscu

Opublikowano

Izon przykro mi ale wymieniłeś aż 6 pozycji na ile lat życia konsoli? Gdyby nie porty z wiiU to przecież byłby dramat dramatów.

Opublikowano
38 minut temu, izon napisał:

na czele orszaku skompromitowanych stoją...

...ludzie, którzy wołają tu ludzi, którzy tu nie zaglądają i nie taplają się w tym gównie.

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

...taplają się w tym gównie.

szczerze o botach

Opublikowano

Chyba ten sztos z PS4 już się sam przeszedł skoro zaszczyciłeś nas swą obecnością :lapka:

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Chyba ten sztos z PS4 już się sam przeszedł skoro zaszczyciłeś nas swą obecnością :lapka:

Ten sztosik robiony poraz drugi - pierwszy raz na premiere. Rozumiem że niegrałeś bo pierdolisz kocopoły?:):lapka:

Opublikowano
32 minuty temu, Bzduras napisał:

...ludzie, którzy wołają tu ludzi, którzy tu nie zaglądają i nie taplają się w tym gównie.

No to miłej kąpieli błotnej życzę ;)

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Rozumiem że niegrałeś bo pierdolisz kocopoły?:):lapka:

To dobrze myślałem, że nie rozumiesz xD

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No te próby tłumaczenia, że Switch jest czymś więcej niż Wii 2.0 nie przestają bawić. Modna konsola dla każuali.

Takie pierdololo, ale jak zostają przytoczone konkretne gry to zasłona milczenia..

Dziwne, ze akurat na Switchu przeszedłem chyba ostatnio najwiecej rpgow, ogarnalem wszystkie stare części Resident Evil itd. No bardzo casualowo. 

Opublikowano

Switch jest dla osób, których mama zabrania grać na TV po dobranocce. 

Albo jak ktoś mieszka w ciężarówce. 

:nosacz:

Opublikowano

Nowy Metroid to kopalnia grywalności. Ten tytuł zżera i wysrywa wszystkie śmieszne gierki na "prawilne" next-geny. Walczycie patykami, a tu cieplak wam różowym młotem przez łeb zapierdolił. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.