Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, Figuś napisał:

FBwhwIpWUAoKt1w?format=jpg&name=large

^^

Opublikowano

Nie powiem nawet smiechłem :)

Ale dla mnie konsolą roku będzie Xbox Series X gdyż jestem niesamowicie zadowolony z zakupu, a nadchodzące jeszcze w tym roku FH5 i Halo cieszą mnie niezmiernie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Daddy napisał:

^^

gwarancja xśmieciary mi się skończy zanim będe mógł zagrać w te "hity"

Opublikowano

śmieciara 4.5 nie istnieje, jedyna wygrana dla tego ścierwa to ilość wysłań do serwisu :) 

Gier nie ma, cewki wyją aż miło, pady dawno rozpierdolonę, śmieć wiecznie w podróży od serwisu do serwisu, Ryan zrobił klapom bukkake na mordy a ci proszą o więcej, chore świry z was klapersy  :problem:

Opublikowano

No nie takie chore, wiekszość przezornie zakupiła jedynego na rynku next-gena w postaci XSX :asax:

Opublikowano

A spermcer dalej jeździ do siedziby sony opierdalać laski prosić o receptę na dobre gry żeby nie jechać  tylko na Gejlo i Forzie. Od czegoś się musiał tak ulać, Ryan jak widać zdrowy chłop dużo białka oddaje do Seattle :)

Opublikowano
11 minut temu, Figuś napisał:

gwarancja xśmieciary mi się skończy zanim będe mógł zagrać w te "hity"

nie no, na śmieciarę 4.5 jeszcze ci z 1-3mc zostały, ROK gwarancji na tego szrota bez gier, klapy wyruchane przez Ryana, później przez Providenta i na końcu przez perskiego deva z hendrixem ;)

8 minut temu, dee napisał:

No nie takie chore, wiekszość przezornie zakupiła jedynego na rynku next-gena w postaci XSX :asax:

Na forum niby tych paru robali coś tam krzyczy spod kamienia na Xa ale ładnie na kolanach pobiegli wszyscy po XSX, w domu grzecznie grają i zachwycają się jakością której nigdy nie zobaczą na śmieciarce 4.5

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał:

Nie powiem nawet smiechłem :)

Ale dla mnie konsolą roku będzie Xbox Series X gdyż jestem niesamowicie zadowolony z zakupu, a nadchodzące jeszcze w tym roku FH5 i Halo cieszą mnie niezmiernie. 

Szczerze Ci zazdroszczę zielony bracie. Ja niestety się SFRAJEROWAŁEM przechodząc fakt, tymczasowo, ale zawsze -  na niebieską, czyli ciemną stronę mocy, czego szczerze żałuję. Smród niestety pozostał i będzie się za mną ciągnął dłuuuugo :( Będę musiał się z tego grzechu chyba księdzu w kościele wyspowiadać. Będąc pod wpływem wkurwu na cesarza Spencera, że tak zeszmacił Halo na zeszłorocznej prezentacji do tego stopnia, iż utraciwszy wiarę w Zielone Cesarstwo pobłądziłem i zakupiłem konsolę Sony. Teraz już wiem, że dałem się zwieść niczym Ewa, która zerwała owoc z zakazanego drzewa. Wąż-alkoholik Jimbo ją, czyli mnie zwiódł. W swojej naiwności sądziłem, że przedstawi mi on świetlaną przyszłość gamingu, czyli pokaże niebieskie NIEBO. Niestety... w zamian za to objawił mi perspektywę siermięgi klepanych na kolanie kolejnych odcinków Gościa w Rajtuzach, tudzież Zwierzaka z Nożami w Palcach :/ O ja nieszczęsny! Moi zieloni pobratymcy za moment będą pląsać na zielonych pastwiskach czystej zajebistości zagrywając się w ultrasztosy w postaci cudownie odmienionego Halo, oraz nadwyścigi FH5, a ja w tym czasie z braku laku będę napiżdżał w...Call Of Duty Vanguard na padzie, który średnio się do FPS-ów nadaje. No cóż...żal dupę ściska...Za błędy trzeba zapłacić wysoką cenę...

UqjG.gif

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Najlepsza konsola z naepszymi grami. Czyli standardowy rok w wykoniu Sony :banderas:

A x-śmieciara? Jak co roku beka ze złomu.

Opublikowano

znowu klapy się podniecają zwycięstwem w jakimś konkursie portalu z 2 aktywnymi użytkownikami? 

Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Moi zieloni pobratymcy za moment będą pląsać na zielonych pastwiskach czystej zajebistości zagrywając się w ultrasztosy w postaci cudownie odmienionego Halo

Trzeba przyznać że jak odpaliłem ostatnio to Halo w insiderze, to az zaniemówiłem z wrażenia jak poprawili grafe. Na XSX tekstury to najwyższa światowa pólka. Coś co do tej pory było chyba tylko na PC w najlepiej wykonanych grach. Wszelkie drobniutkie detale np. na ścianach widać z dużej odległości, a nie tylko z bliska. Człowiek lata po mapie i sie zachwyca jej wykonaniem. Wygląda to jebitnie w 4K. Nie moge sie już doczekać pełnej wersji. 

Opublikowano

Tej siły już nic nie zatrzyma :banderas:

Opublikowano

Nie wiem kogo obchodzi Trusted Reviews, bo ich "nagrody" rozdaje się na podstawie zwykłej internetowej ankiety jakich setki w internecie.

Ale pogodzę was, PlayStation jako marka wygrało nagrodę za najlepszą platformę do gier, a Xbox Series X z kolei został uznany najlepszą konsolą do gier i to tyle. Można się rozejść.

Z drugiej strony, patrząc na reakcję Kamilka, który tak bardzo nie był w stanie dopuścić do siebie informacji że XSX mógł zostać najlepszą konsolą do gier, że w ramach wyparcia zaczął oskarżać innych o fake newsy i desperację. Może warto wrzucać tu wyniki tych śmiesznych internetowych ankiet jeśli wywołuje to taki meltdown.

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Trzeba przyznać że jak odpaliłem ostatnio to Halo w insiderze, to az zaniemówiłem z wrażenia jak poprawili grafe. Na XSX tekstury to najwyższa światowa pólka. Coś co do tej pory było chyba tylko na PC w najlepiej wykonanych grach. Wszelkie drobniutkie detale np. na ścianach widać z dużej odległości, a nie tylko z bliska. Człowiek lata po mapie i sie zachwyca jej wykonaniem. Wygląda to jebitnie w 4K. Nie moge sie już doczekać pełnej wersji. 

Zielony e-kolego, ja to już wszystko wiem i widzę. Tylko że to jest trochę nie w porządku z Twojej strony. Ja tu leżę na łopatkach przygnieciony własną co tu dużo ukrywać - głupotą i brakiem przewidywalności. Wpadłem do tej starej małomiasteczkowej dworcowej kloaki pomalowanej starą, niebieską łuszczącą się farbą olejną, a Ty miast mnie jakoś pocieszyć to skaczesz mi glanami po klacie :( Tak się nie godzi:frog:

Opublikowano

Najlepsza gra w tym roku na playstation to szczurki zbierajace srubki pegi 7. Pasuje idealnie do yetiego. Spodziewałem sie, ze gdzies tyle ma lat.

Opublikowano

Może na tym polu uda się odnieść sukces nieudacznikom z microshitu.

Opublikowano

Będą mogli powiedzieć ze zamrozili premiery nowych gier na Xboxa.

Opublikowano

Co to stadia?

Opublikowano

Stadia? Lepszy streaming niz ten niedorozwinięty xcloud :newell:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.